GoldenDent Esztétikai Fogászat
1135 Budapest, Szegedi út 54. Tel:
+36 1 770 7060

1133 Budapest, Pannónia u. 79. Tel:
+36 1 770 7060

Fogászatot keres a 13. kerületben?

Goldenent Budapest 13. kerület

Új GoldenDental a 13. kerületben

Jó helyen jár, ha fontos Önnek a modern, korszerű felszereltség és a képzett szakembergárda egy fogászati rendelőben.

Napjainkban a fogászat területe számos kihívásnak tesz eleget. A páciensek elvárásai nagymértékben változtak, az esztétikai követelmények is helyet kaptak a funkció rehabilitálása mellett.

Hogyan tudunk megfelelni a minőségi elvárásoknak?

A pörgős életmód nem teszi lehetővé, hogy hónapokat várjunk egy új koronára, vagy hídra, hogy ismét jóízűen táplálkozhassunk. Ráadásul, a modern kommunikációs formák reflektorfénybe helyezték a megjelenést, a mosoly varázsát. Egészséges fogak, szép mosoly nélkül ma már lehetetlen a magabiztos fellépés, csökken a munkaerőpiaci esély.

Egyre többen keresik fel magánrendelőnket mosolyuk megújulása végett, melyben örömmel segítünk:

 • Fogorvosi rendelőnkben kifejezetten nagy hangsúlyt kap a minőségi, ellenőrzött forrásból származó anyaghasználat
 • Igen fontos a pontos diagnosztika, melyet korszerű eszközparkunk biztosít
 • Megfelelő ár-érték arány garantálásával kedvezünk pácienseinknek
 • A gyors, de minőségi munkavégzést magasan képzett fogorvosaink és munkatársaink elhivatottsága tesz lehetővé.
 • Kiemelten kezeljük az orvosok és a páciensek közötti bizalmi kapcsolat kialakítását. Ennek érdekében biztosítjuk, hogy megfelelő idő álljon rendelkezésre a kezelések átbeszélésére, a beavatkozások kapcsán felmerülő kérdések megválaszolására.
 • A megelőzés fontosságát kiemelten kezeljük, és ehhez minden segítséget, felvilágosítást megadunk, dentálhigiénés instruálást biztosítunk.

Rendelőnk hitvallása

Budapesten, a 13. kerületben, modern, barátságos hangulatú rendelőnkben várjuk mindazokat, akik tökéletes mosolyra vágynak stresszmentes környezetben. Hiszünk abban, hogy a közös erőfeszítések meghozzák a várvavárt eredményt. Pácienseink elégedettsége számunkra a legjobb ajánlólevél, melyért nap mint nap odaadóan dolgozunk.

Miért a GoldenDent?

Látogasson el hozzánk kötöttségek nélkül, győződjön meg saját szemével a modern technológiák nyújtotta lehetőségekről! A bejelentkezés történhet telefonos időpontfoglalással +36 1 770 7060, vagy személyes felkeresés útján is.

Egyénre szabott kivizsgálás, és kezelési terv készítése után kezdődik csak a munka, melynek egyes lépéseiről minden esetben tájékoztatjuk.

Rendelőnkben többféle szakterület együttműködése biztosítja a komplex beavatkozások sikerét. Legyen szó egy egyszerű fogkőlevételről, vagy bonyolult csontpótlási eljárásról, esetleg láthatatlan fogszabályozásról, készséggel állunk rendelkezésükre!

Ne feledkezzen el a rendszeres fogászati szűrővizsgálatokról! Annak érdekében, hogy fogai egészségét hosszú távon megőrizhesse, forduljon hozzánk bizalommal!


Új fogászati rendelő a 13. kerületben. Új fogászati rendelő nyílik a 13. kerületben, ahol profi fogorvosok és rendkívül tapasztalt szájsebészek várják a pácienseket esztétikai és sürgősségi beavatkozásokra is. Néhány további érdekes és izgalmas téma: fogorvos ára, a legjobb fogászat, kiváló fogorvos Budapest, 13. kerületi szájsebészet.

Kapcsolódó bejegyzések

 • Foghúzás és sebgyógyulás Sebgyógyulás foghúzás után Mire számítsunk a fogászati kezelés után? A fogorvostól való félelem egyik leggyakoribb oka a foghúzástól való ijedtség. Valljuk be őszintén, kevesen...
 • Fogfájás hidegben Miért érzékenyek a fogaim hidegre? Miért fáj a fogam, ha fagylaltot eszem? A hideg étel gyakran okoz fájdalomérzetet a fogainkban. A fagylalt, a jégkrém, a jegeskávé nagy sláger nyáron...

GoldenDental

1135 Budapest, Szegedi út 54

Bejelentkezés: +36 1 770 7060
Nyitvatartás: Hétfő – Péntek: 8:00-20:00

Szolgáltatásaink

 • Fogszabályozás
 • Fogfehérítés
 • Fogbeültetés
 • Fogkő eltávolítás
 • Fogpótlás
 • Szájsebészeti beavatkozások
 • Szűrővizsgálat

Keress fogászati kérdésekre