Új fogászati rendelő a 13. kerületben

Szerző: | Fogorvos Budapesten

Fogászatot keres a 13. kerületben? Jó helyen jár, ha fontos Önnek a modern, korszerű felszereltség és a képzett szakembergárda egy fogászati rendelőben. Napjainkban a fogászat területe számos kihívásnak tesz eleget. A páciensek elvárásai nagymértékben változtak, az esztétikai követelmények is helyet kaptak a funkció rehabilitálása mellett. Hogyan tudunk megfelelni a minőségi elvárásoknak? A pörgős életmód nem […]

Fogászatot keres a 13. kerületben?

Jó helyen jár, ha fontos Önnek a modern, korszerű felszereltség és a képzett szakembergárda egy fogászati rendelőben.

Napjainkban a fogászat területe számos kihívásnak tesz eleget. A páciensek elvárásai nagymértékben változtak, az esztétikai követelmények is helyet kaptak a funkció rehabilitálása mellett.

Hogyan tudunk megfelelni a minőségi elvárásoknak?

A pörgős életmód nem teszi lehetővé, hogy hónapokat várjunk egy új koronára, vagy hídra, hogy ismét jóízűen táplálkozhassunk. Ráadásul, a modern kommunikációs formák reflektorfénybe helyezték a megjelenést, a mosoly varázsát. Egészséges fogak, szép mosoly nélkül ma már lehetetlen a magabiztos fellépés, csökken a munkaerőpiaci esély.

Egyre többen keresik fel magánrendelőnket mosolyuk megújulása végett, melyben örömmel segítünk:

  • Fogorvosi rendelőnkben kifejezetten nagy hangsúlyt kap a minőségi, ellenőrzött forrásból származó anyaghasználat
  • Igen fontos a pontos diagnosztika, melyet korszerű eszközparkunk biztosít
  • Megfelelő ár-érték arány garantálásával kedvezünk pácienseinknek
  • A gyors, de minőségi munkavégzést magasan képzett fogorvosaink és munkatársaink elhivatottsága tesz lehetővé.
  • Kiemelten kezeljük az orvosok és a páciensek közötti bizalmi kapcsolat kialakítását. Ennek érdekében biztosítjuk, hogy megfelelő idő álljon rendelkezésre a kezelések átbeszélésére, a beavatkozások kapcsán felmerülő kérdések megválaszolására.
  • A megelőzés fontosságát kiemelten kezeljük, és ehhez minden segítséget, felvilágosítást megadunk, dentálhigiénés instruálást biztosítunk.

Rendelőnk hitvallása

Budapesten, a 13. kerületben, modern, barátságos hangulatú rendelőnkben várjuk mindazokat, akik tökéletes mosolyra vágynak stresszmentes környezetben. Hiszünk abban, hogy a közös erőfeszítések meghozzák a várvavárt eredményt. Pácienseink elégedettsége számunkra a legjobb ajánlólevél, melyért nap mint nap odaadóan dolgozunk.

Miért a GoldenDent?

Látogasson el hozzánk kötöttségek nélkül, győződjön meg saját szemével a modern technológiák nyújtotta lehetőségekről! A bejelentkezés történhet telefonos időpontfoglalással +36 1 770 7060, vagy személyes felkeresés útján is.

Egyénre szabott kivizsgálás, és kezelési terv készítése után kezdődik csak a munka, melynek egyes lépéseiről minden esetben tájékoztatjuk.

Rendelőnkben többféle szakterület együttműködése biztosítja a komplex beavatkozások sikerét. Legyen szó egy egyszerű fogkőlevételről, vagy bonyolult csontpótlási eljárásról, esetleg láthatatlan fogszabályozásról, készséggel állunk rendelkezésükre!

Ne feledkezzen el a rendszeres fogászati szűrővizsgálatokról! Annak érdekében, hogy fogai egészségét hosszú távon megőrizhesse, forduljon hozzánk bizalommal!


Új fogászati rendelő a 13. kerületben. Új fogászati rendelő nyílik a 13. kerületben, ahol profi fogorvosok és rendkívül tapasztalt szájsebészek várják a pácienseket esztétikai és sürgősségi beavatkozásokra is. Néhány további érdekes és izgalmas téma: fogorvos ára, a legjobb fogászat, kiváló fogorvos Budapest, 13. kerületi szájsebészet.

Golden Dent Fogászat

A szerzőről: Golden Dent Fogászat

A Golden Dent fogászati kezelései kockázatmentesek. Orvosaink, specialistáink szaktudása és felkészültsége maximális, ezért minden általunk végzett kezelésre teljeskörű garanciát vállalunk. Orvosaink egytől egyik szakterületük specialistái. Nálunk végre elfelejtheti a szorongást a fogorvosi székben! Szakértői csapatunk fájdalommentesen és a lehető leggyorsabb úton szünteti meg fogászati panaszait.
Nálunk nem kell rendelőről rendelőre járnia. Rendelőnkben több szakterület összehangolt munkájával, magas szinten tervezett kezelések segítségével meg tudjuk oldani a legkényesebb fogászati problémákat is.

Pácienseink mondták…

Nagy Pál
Nagy Pál
2024-02-27
Kiváló fogadtatás, udvariasság, látható szakértelem, szép és rendezett környezet, elfogadható ár Kommunikatív fogorvos, udvarias, segítőkész személyzet. A jövőben őket fogom választani.
Fruzsina Süveges
Fruzsina Süveges
2024-02-24
Sürgős ellátásra volt szükségem, egy órán belül el is láttak! profi csapat, kellemes környezet! köszönöm mégegyszer!
Wyman Bill
Wyman Bill
2024-02-22
Nagyon szakszerű munkát, és kedves, türelmes hozzáállást tapasztaltunk.
ElekIldi “Soma”
ElekIldi “Soma”
2024-02-19
Profi, gyors és fájdalommentes kezelést kaptam. Mindenkinek ajánlom.
GoldenDent
GoldenDent Budapest

Ne hagyja ki aktuális árkedvezményeinket!

Akció

Professzionális fogfehérítés akció április 30-ig!

Ultrahangos fogkőeltávolítás Air-Brush sópolírozással és hatékony, kíméletes fogfehérítéssel most óriási kedvezménnyel 84.900 Ft helyett csak 39.900 Ft

Látványos fogfehérítés azonnal mindössze 1 óra alatt! Kíméletes, professzionális fogfehérítő csomag, mely nem roncsolja a fogzománcot. A kezelés végeztével fogai akár 6-7 árnyalatot is világosodni fognak.

Akció

Most 30%-os fogbeültetés akció április 30-ig!

Alpha Bio és Nobel Biocare prémium minőségű implantátumainkra beültetéssel 30% kedvezményt biztosítunk, ha Április 15-ig megrendeli! Az akció részleteiről érdeklődjön rendelőnkben.

Alpha BIo és Nobel Biocare implantátumok élethosszig tartó garanciával, beültetéssel most 30%-al olcsóbban elérhetők a Golden Dentben. Legyen szó egy vagy több fog pótlásáról, ezen implantátumok segítségével visszanyerheti fiatalos mosolyát. Rendelje meg még ma!

Akció

Fogszabályozás akciónk még elérhető április 30-ig!

Esztétikus fogszabályozó és fém készülékeinkre részletfizetési kedvezményt biztosítunk, ha Április 15-ig megrendeli. Jelentkezzen ingyenes konzultációra és tudja meg, melyik készülék a legideálisabb Önnek.

A technika fejlődésével olyan korszerű és láthatatlan készülékek jelentek meg, melyek mára már sokkal esztétikusabbá, szinte láthatatlanná teszik a fogszabályozást. Rövid kezelési idő alatt látványos eredmény a Golden Dentben. Rendelje meg még ma!