GoldenDent Esztétikai Fogászat
1135 Budapest, Szegedi út 54. Tel:
+36 1 770 7060

1133 Budapest, Pannónia u. 79. Tel:
+36 1 770 7060

Új akciók 2021-ben a budapesti fogorvosnál

esztétikai fogászat új év

Új akciók az esztétikai fogászaton

A 2020-as évben sokan halasztottak el különféle programokat, például nem jelentkeztek be a fogorvoshoz, nem kértek időpontot az esztétikai fogászatra Budapesten.

Pedig fogaink rendezetlensége, a megsárgult, töredezett zománc, vagy a fogszuvasodások nemcsak funkcionálisan kellemetlenek, de esztétikai szempontból is lehangoló látványt nyújtanak. Ha Ön is vágyik az új évben mosolya megújulására, adunk pár tippet, mit érdemes szem előtt tartani, milyen új akciókkal várja Önt a budapesti klinika a 13. kerületben.

Mi orvosolható az esztétikai fogászat segítségével?

A modern fogászati ellátás Budapesten az esztétikai kezelések széles palettáját nyújtja. A meggyengült, de menthető fogakat a fogorvosok képesek újraépíteni, szerkezetüket megerősíteni, a lyukakat eltüntetni, a fog felületi hibáit korrigálni oly módon, hogy a megújulás után egészséges, harmonikus mosoly legyen az eredmény. Hogyan érhető ez el?

 • Rendszeres fogkőlevétellel garantálható, hogy a fogak és az íny megőrzik egészséges állapotukat, kiküszöbölhető a fogszuvasodás veszélye
 • A fogfehérítés áttörő változást hozhat sok esetben, ha nem elégedett fogai színével. Érdemes előzetesen konzultálni fogorvosával, aki személyre szabott tanácsokat ad és meghatározza az Ön számára legideálisabb megoldást a leghatékonyabb eredmény elérése érdekében. A rendelői professzionális fogfehérítés, vagy akár az otthonában végezhető eljárás hosszú időre biztosítja a fogak ragyogását. Segítségével jó időre eltűnik a kávé, a dohányzás, és a csúnya foltokat hagyó ételek lenyomata.

A fogszabályozás eredményesen képes rendezni a fogak torlódását, szabálytalanságát, a különböző harapási rendellenességeket. A fogszabályozó fogorvos útmutatása szerint végzett kezelés segítségével nem csupán a fogazat funkciója, de a harmonikus mosoly lehetősége is adott. Az eljárás mindig az egyéni anatómiai adottságok figyelembevételével történik és a kívánt eredmény függvényében többféle módon valósulhat meg. A láthatatlan fogszabályozással még azok számára is van megoldás, akik ódzkodnak a fogakra rögzített fix fogszabályozás módjától.

Fogászati héjakkal magas esztétikai megújulás érhető el. A kompozit és a kerámia héjak a fogak felületére ragasztással kerülnek, miután a fogak felületét enyhén megcsiszolja a fogorvos. Ezáltal, minimális beavatkozás árán igen előnyös változás érhető el a fogászat orvosainál.

Porcelán korona, híd

A fogak szerkezetének erősebb károsodása, kiterjedt szuvasodása esetén a fogorvos korona, hiány esetén híd felhelyezését javasolhatja a budapesti fogászaton. A fémmentes porcelán korona vagy a cirkónium korona igen esztétikus módon lehetővé teszi, hogy tartósan megvédje a meggyengült fog(ak)at, így megőrizhető még a saját fog hosszú távon. A fogtechnikus által készített koronák magas minőségű anyagból készülnek, a saját fogak színével és formájával harmonizálnak, tökéletesen illeszkedve a többi fog közé.

Mire szolgál a mosolytervezés?

A fogak egészségének helyreállítása alapos, megfontolt tervezést igényel. Az állapotfelmérést követően a kívánt mosoly meghatározható, tervezhető a digitális mosolyszimuláció (DSD) módszerével. A komplex mosolyrehabilitációban ily módon nincsenek meglepetések, félreértések, mosolya pont olyan lesz, amilyennek megálmodta.

A különböző szakterületek fogorvosai sok esetben team munkában, egymás munkáját kiegészítve valósítják meg azt a mosolyt, mellyel elégedetten élheti mindennapjait.

Új év és új lehetőségek az esztétikai fogászaton Budapesten a 13. kerületben.

Kapcsolódó bejegyzések

 • Fogtömés szükségessége Mikor kell betömni a fogat? Amit a fogtömésről tudni kell Amikor valakinek örökletesen jó, erős fogai vannak, el sem tudja képzelni, milyen szorongással gondol más a fogorvosi sz...
 • Garancia fogászat Garanciális fogászati kezelés Biztonságos szolgáltatások a fogorvosnál A fogászat területére is érvényes, hogy minden betegnek joga van a számára legjobb, legoptimálisabb kezeléshe...

GoldenDental

1135 Budapest, Szegedi út 54

Bejelentkezés: +36 1 770 7060
Nyitvatartás: Hétfő – Péntek: 8:00-20:00

Szolgáltatásaink

 • Fogszabályozás
 • Fogfehérítés
 • Fogbeültetés
 • Fogkő eltávolítás
 • Fogpótlás
 • Szájsebészeti beavatkozások
 • Szűrővizsgálat

Keress fogászati kérdésekre