Új év az esztétikai fogászaton

Szerző: | Budapesti fogászat

Új akciók 2021-ben a budapesti fogorvosnál A 2020-as évben sokan halasztottak el különféle programokat, például nem jelentkeztek be a fogorvoshoz, nem kértek időpontot az esztétikai fogászat Budapesti klinikáján. Pedig fogaink rendezetlensége, a megsárgult, töredezett zománc, vagy a fogszuvasodások nemcsak funkcionálisan kellemetlenek, de esztétikai szempontból is lehangoló látványt nyújtanak. Ha Ön is vágyik az új évben […]

Új akciók 2021-ben a budapesti fogorvosnál

A 2020-as évben sokan halasztottak el különféle programokat, például nem jelentkeztek be a fogorvoshoz, nem kértek időpontot az esztétikai fogászat Budapesti klinikáján.

Pedig fogaink rendezetlensége, a megsárgult, töredezett zománc, vagy a fogszuvasodások nemcsak funkcionálisan kellemetlenek, de esztétikai szempontból is lehangoló látványt nyújtanak. Ha Ön is vágyik az új évben mosolya megújulására, adunk pár tippet, mit érdemes szem előtt tartani, milyen új akciókkal várja Önt a budapesti klinika a 13. kerületben.

Mi orvosolható az esztétikai fogászat segítségével?

A modern fogászati ellátás Budapesten az esztétikai kezelések széles palettáját nyújtja. A meggyengült, de menthető fogakat a fogorvosok képesek újraépíteni, szerkezetüket megerősíteni, a lyukakat eltüntetni, a fog felületi hibáit korrigálni oly módon, hogy a megújulás után egészséges, harmonikus mosoly legyen az eredmény. Hogyan érhető ez el?

  • Rendszeres fogkőlevétellel garantálható, hogy a fogak és az íny megőrzik egészséges állapotukat, kiküszöbölhető a fogszuvasodás veszélye
  • A fogfehérítés áttörő változást hozhat sok esetben, ha nem elégedett fogai színével. Érdemes előzetesen konzultálni fogorvosával, aki személyre szabott tanácsokat ad és meghatározza az Ön számára legideálisabb megoldást a leghatékonyabb eredmény elérése érdekében. A rendelői professzionális fogfehérítés, vagy akár az otthonában végezhető eljárás hosszú időre biztosítja a fogak ragyogását. Segítségével jó időre eltűnik a kávé, a dohányzás, és a csúnya foltokat hagyó ételek lenyomata.

A fogszabályozás eredményesen képes rendezni a fogak torlódását, szabálytalanságát, a különböző harapási rendellenességeket. A fogszabályozó fogorvos útmutatása szerint végzett kezelés segítségével nem csupán a fogazat funkciója, de a harmonikus mosoly lehetősége is adott. Az eljárás mindig az egyéni anatómiai adottságok figyelembevételével történik és a kívánt eredmény függvényében többféle módon valósulhat meg. A láthatatlan fogszabályozással még azok számára is van megoldás, akik ódzkodnak a fogakra rögzített fix fogszabályozás módjától.

Fogászati héjakkal magas esztétikai megújulás érhető el. A kompozit és a kerámia héjak a fogak felületére ragasztással kerülnek, miután a fogak felületét enyhén megcsiszolja a fogorvos. Ezáltal, minimális beavatkozás árán igen előnyös változás érhető el a fogászat orvosainál.

Porcelán korona, híd

A fogak szerkezetének erősebb károsodása, kiterjedt szuvasodása esetén a fogorvos korona, hiány esetén híd felhelyezését javasolhatja a budapesti fogászaton. A fémmentes porcelán korona vagy a cirkónium korona igen esztétikus módon lehetővé teszi, hogy tartósan megvédje a meggyengült fog(ak)at, így megőrizhető még a saját fog hosszú távon. A fogtechnikus által készített koronák magas minőségű anyagból készülnek, a saját fogak színével és formájával harmonizálnak, tökéletesen illeszkedve a többi fog közé.

Mire szolgál a mosolytervezés?

A fogak egészségének helyreállítása alapos, megfontolt tervezést igényel. Az állapotfelmérést követően a kívánt mosoly meghatározható, tervezhető a digitális mosolyszimuláció (DSD) módszerével. A komplex mosolyrehabilitációban ily módon nincsenek meglepetések, félreértések, mosolya pont olyan lesz, amilyennek megálmodta.

A különböző szakterületek fogorvosai sok esetben team munkában, egymás munkáját kiegészítve valósítják meg azt a mosolyt, mellyel elégedetten élheti mindennapjait.

Új év és új lehetőségek az esztétikai fogászaton Budapesten a 13. kerületben.

Golden Dent Fogászat

A szerzőről: Golden Dent Fogászat

A Golden Dent fogászati kezelései kockázatmentesek. Orvosaink, specialistáink szaktudása és felkészültsége maximális, ezért minden általunk végzett kezelésre teljeskörű garanciát vállalunk. Orvosaink egytől egyik szakterületük specialistái. Nálunk végre elfelejtheti a szorongást a fogorvosi székben! Szakértői csapatunk fájdalommentesen és a lehető leggyorsabb úton szünteti meg fogászati panaszait.
Nálunk nem kell rendelőről rendelőre járnia. Rendelőnkben több szakterület összehangolt munkájával, magas szinten tervezett kezelések segítségével meg tudjuk oldani a legkényesebb fogászati problémákat is.

Pácienseink mondták…

Nagy Pál
Nagy Pál
2024-02-27
Kiváló fogadtatás, udvariasság, látható szakértelem, szép és rendezett környezet, elfogadható ár Kommunikatív fogorvos, udvarias, segítőkész személyzet. A jövőben őket fogom választani.
Fruzsina Süveges
Fruzsina Süveges
2024-02-24
Sürgős ellátásra volt szükségem, egy órán belül el is láttak! profi csapat, kellemes környezet! köszönöm mégegyszer!
Wyman Bill
Wyman Bill
2024-02-22
Nagyon szakszerű munkát, és kedves, türelmes hozzáállást tapasztaltunk.
ElekIldi “Soma”
ElekIldi “Soma”
2024-02-19
Profi, gyors és fájdalommentes kezelést kaptam. Mindenkinek ajánlom.
GoldenDent
GoldenDent Budapest

Ne hagyja ki aktuális árkedvezményeinket!

Akció
széles mosoly

Professzionális fogfehérítés akció április 30-ig!

Ultrahangos fogkőeltávolítás Air-Brush sópolírozással és hatékony, kíméletes fogfehérítéssel most óriási kedvezménnyel 84.900 Ft helyett csak 39.900 Ft

Látványos fogfehérítés azonnal mindössze 1 óra alatt! Kíméletes, professzionális fogfehérítő csomag, mely nem roncsolja a fogzománcot. A kezelés végeztével fogai akár 6-7 árnyalatot is világosodni fognak.

Akció
Kozmetikai fogfehérítés nyár

Most 30%-os fogbeültetés akció április 30-ig!

Alpha Bio és Nobel Biocare prémium minőségű implantátumainkra beültetéssel 30% kedvezményt biztosítunk, ha Április 15-ig megrendeli! Az akció részleteiről érdeklődjön rendelőnkben.

Alpha BIo és Nobel Biocare implantátumok élethosszig tartó garanciával, beültetéssel most 30%-al olcsóbban elérhetők a Golden Dentben. Legyen szó egy vagy több fog pótlásáról, ezen implantátumok segítségével visszanyerheti fiatalos mosolyát. Rendelje meg még ma!

Akció
Átlátszó fogszabályozó készítése

Fogszabályozás akciónk még elérhető április 30-ig!

Esztétikus fogszabályozó és fém készülékeinkre részletfizetési kedvezményt biztosítunk, ha Április 15-ig megrendeli. Jelentkezzen ingyenes konzultációra és tudja meg, melyik készülék a legideálisabb Önnek.

A technika fejlődésével olyan korszerű és láthatatlan készülékek jelentek meg, melyek mára már sokkal esztétikusabbá, szinte láthatatlanná teszik a fogszabályozást. Rövid kezelési idő alatt látványos eredmény a Golden Dentben. Rendelje meg még ma!