Praktikus tanácsok a fogászati kezelésre érkezőknek

Szerző: | Fogorvos Budapesten

Fogászati kezelés és parkolás a 13. kerületben Budapesten a fogászati ellátás lefedettsége igen jónak mondható. Kerületenként több rendelő közül is választhatnak a páciensek igényeiknek megfelelően. Számos esetben elsődleges szempont a páciensek részéről a rendelő elhelyezkedése, lakóhelyhez, vagy munkahelyhez való közelsége, és hogy milyen módon lehet megközelíteni azt. Bár Budapesten jónak mondható a tömegközlekedés, sajnos sok […]

Fogászati kezelés és parkolás a 13. kerületben

Budapesten a fogászati ellátás lefedettsége igen jónak mondható.

Kerületenként több rendelő közül is választhatnak a páciensek igényeiknek megfelelően.

Számos esetben elsődleges szempont a páciensek részéről a rendelő elhelyezkedése, lakóhelyhez, vagy munkahelyhez való közelsége, és hogy milyen módon lehet megközelíteni azt. Bár Budapesten jónak mondható a tömegközlekedés, sajnos sok esetben csak többszöri átszállással érhető el egy eldugottabb rendelő. Ez például munka után, az esti órákban már kimondottan hátrányosan érinti a fogászati problémával küzdőket, hiszen mielőbb szeretnének túljutni a kezelés izgalmain és aztán rövid időn belül hazajutni az otthonukba.

Parkolás a 13. kerületben

Szerencsére a 13. kerületben erre nem lehet panasz. A kerület adottságainak köszönhetően szinte minden rendelő jól elérhető mind a tömegközlekedést használva, mind saját autóval érkezve a kezelésre. Amennyiben villamossal, vagy busszal érkeznek a helyszínre, otthonukban az internet segítségével, vagy telefonos applikációk használatával előre meg tudják keresni az útvonalat, majd könnyedén követni lehet azt a rendelőhöz érkezésig.

Autóval érkezőknek szintén nagy segítség a telefonokra letölthető navigációs segítség, így a lehető legrövidebb időn belül biztonságosan eljuthat a kívánt helyszínre.

Azonban, sok kerületben, főként a túlzsúfolt belvárosban, problémát okoz a rendelők előtti megállás autóval.

A 13. kerületben a hosszú idejű várakozás is jól megoldható, általában nincsen zsúfoltság a kialakított parkolóhelyeken.

Napjainkban, szerencsére a telefonos applikációk használatával már a parkolás is egyszerűen megoldható, esetleges hosszabb várakozás vagy elhúzódó kezelési procedúra alatt sem kell kiszaladgálni az automátához a parkolási idő meghosszabbítása végett.

Miért jó ez a páciensnek?

A sok hercehurca megelőzése lehetővé teszi, hogy a páciensek csak a kezelésre összpontosítsanak, stressz és felesleges izgalmak nélkül.

Természetesen, a páciensek kényelme érdekében nem csupán ezek a fontos tényezők. Számos kritériumnak kell megfelelnie egy modern fogászati rendelőnek: szükség van egy kényelmes, tágas váróra, modern felszereléssel felszerelt kezelőszobákra csakúgy, mint a digitális radiológia adta diagnosztika lehetőségére.

Magától értetődik, hogy a magasan képzett orvosok és a kezelésben részt vevő dolgozók eleget tesznek a higiénia és az a szepsis szempontjából igen fontos előírásoknak is a páciensek biztonsága érdekében. Kiemelt figyelmet érdemel ezen kívül a veszélyes hulladék, vagy az eldobott, egyszer használatos, szennyezett eszközök kezelése, szabályos tárolása, elszállíttatása.

A fogorvosi ellátás minőségének biztosítása, mint láthatjuk igen összetett dolog, nem lehet csupán egy-egy szempontra szűkíteni. A modern tárgyi feltételek, a jó megközelíthetőség tehát nagy jelentőségű, de emellett még nem lehet elhanyagolni az emberi faktorokat sem. A fogorvos személyéhez fűződő jó és bizalmi viszony sok más szempontot felülírhat, ezért elsődleges jelentőségű, hogy a páciensek félelmeit jól kezeljék a rendelő dolgozói és a betegek kellő felvilágosítást kapjanak a rájuk váró beavatkozás előtt.

Golden Dent Fogászat

A szerzőről: Golden Dent Fogászat

A Golden Dent fogászati kezelései kockázatmentesek. Orvosaink, specialistáink szaktudása és felkészültsége maximális, ezért minden általunk végzett kezelésre teljeskörű garanciát vállalunk. Orvosaink egytől egyik szakterületük specialistái. Nálunk végre elfelejtheti a szorongást a fogorvosi székben! Szakértői csapatunk fájdalommentesen és a lehető leggyorsabb úton szünteti meg fogászati panaszait.
Nálunk nem kell rendelőről rendelőre járnia. Rendelőnkben több szakterület összehangolt munkájával, magas szinten tervezett kezelések segítségével meg tudjuk oldani a legkényesebb fogászati problémákat is.

Pácienseink mondták…

Nagy Pál
Nagy Pál
2024-02-27
Kiváló fogadtatás, udvariasság, látható szakértelem, szép és rendezett környezet, elfogadható ár Kommunikatív fogorvos, udvarias, segítőkész személyzet. A jövőben őket fogom választani.
Fruzsina Süveges
Fruzsina Süveges
2024-02-24
Sürgős ellátásra volt szükségem, egy órán belül el is láttak! profi csapat, kellemes környezet! köszönöm mégegyszer!
Wyman Bill
Wyman Bill
2024-02-22
Nagyon szakszerű munkát, és kedves, türelmes hozzáállást tapasztaltunk.
ElekIldi “Soma”
ElekIldi “Soma”
2024-02-19
Profi, gyors és fájdalommentes kezelést kaptam. Mindenkinek ajánlom.
GoldenDent
GoldenDent Budapest

Ne hagyja ki aktuális árkedvezményeinket!

Akció

Professzionális fogfehérítés akció április 30-ig!

Ultrahangos fogkőeltávolítás Air-Brush sópolírozással és hatékony, kíméletes fogfehérítéssel most óriási kedvezménnyel 84.900 Ft helyett csak 39.900 Ft

Látványos fogfehérítés azonnal mindössze 1 óra alatt! Kíméletes, professzionális fogfehérítő csomag, mely nem roncsolja a fogzománcot. A kezelés végeztével fogai akár 6-7 árnyalatot is világosodni fognak.

Akció

Most 30%-os fogbeültetés akció április 30-ig!

Alpha Bio és Nobel Biocare prémium minőségű implantátumainkra beültetéssel 30% kedvezményt biztosítunk, ha Április 15-ig megrendeli! Az akció részleteiről érdeklődjön rendelőnkben.

Alpha BIo és Nobel Biocare implantátumok élethosszig tartó garanciával, beültetéssel most 30%-al olcsóbban elérhetők a Golden Dentben. Legyen szó egy vagy több fog pótlásáról, ezen implantátumok segítségével visszanyerheti fiatalos mosolyát. Rendelje meg még ma!

Akció

Fogszabályozás akciónk még elérhető április 30-ig!

Esztétikus fogszabályozó és fém készülékeinkre részletfizetési kedvezményt biztosítunk, ha Április 15-ig megrendeli. Jelentkezzen ingyenes konzultációra és tudja meg, melyik készülék a legideálisabb Önnek.

A technika fejlődésével olyan korszerű és láthatatlan készülékek jelentek meg, melyek mára már sokkal esztétikusabbá, szinte láthatatlanná teszik a fogszabályozást. Rövid kezelési idő alatt látványos eredmény a Golden Dentben. Rendelje meg még ma!