GoldenDent Esztétikai Fogászat
1135 Budapest, Szegedi út 54. Tel:
+36 1 770 7060

1133 Budapest, Pannónia u. 79. Tel:
+36 1 770 7060

Fogászati kezelés és parkolás a 13. kerületben

Fogászat 13. kerület

Fogászati kezelés a 13. kerületben

Budapesten a fogászati ellátás lefedettsége igen jónak mondható.

Kerületenként több rendelő közül is választhatnak a páciensek igényeiknek megfelelően.

Számos esetben elsődleges szempont a páciensek részéről a rendelő elhelyezkedése, lakóhelyhez, vagy munkahelyhez való közelsége, és hogy milyen módon lehet megközelíteni azt. Bár Budapesten jónak mondható a tömegközlekedés, sajnos sok esetben csak többszöri átszállással érhető el egy eldugottabb rendelő. Ez például munka után, az esti órákban már kimondottan hátrányosan érinti a fogászati problémával küzdőket, hiszen mielőbb szeretnének túljutni a kezelés izgalmain és aztán rövid időn belül hazajutni az otthonukba.

Parkolás a 13. kerületben

Szerencsére a 13. kerületben erre nem lehet panasz. A kerület adottságainak köszönhetően szinte minden rendelő jól elérhető mind a tömegközlekedést használva, mind saját autóval érkezve a kezelésre. Amennyiben villamossal, vagy busszal érkeznek a helyszínre, otthonukban az internet segítségével, vagy telefonos applikációk használatával előre meg tudják keresni az útvonalat, majd könnyedén követni lehet azt a rendelőhöz érkezésig.

Autóval érkezőknek szintén nagy segítség a telefonokra letölthető navigációs segítség, így a lehető legrövidebb időn belül biztonságosan eljuthat a kívánt helyszínre.

Azonban, sok kerületben, főként a túlzsúfolt belvárosban, problémát okoz a rendelők előtti megállás autóval.

A 13. kerületben a hosszú idejű várakozás is jól megoldható, általában nincsen zsúfoltság a kialakított parkolóhelyeken.

Napjainkban, szerencsére a telefonos applikációk használatával már a parkolás is egyszerűen megoldható, esetleges hosszabb várakozás vagy elhúzódó kezelési procedúra alatt sem kell kiszaladgálni az automátához a parkolási idő meghosszabbítása végett.

Miért jó ez a páciensnek?

A sok hercehurca megelőzése lehetővé teszi, hogy a páciensek csak a kezelésre összpontosítsanak, stressz és felesleges izgalmak nélkül.

Természetesen, a páciensek kényelme érdekében nem csupán ezek a fontos tényezők. Számos kritériumnak kell megfelelnie egy modern fogászati rendelőnek: szükség van egy kényelmes, tágas váróra, modern felszereléssel felszerelt kezelőszobákra csakúgy, mint a digitális radiológia adta diagnosztika lehetőségére.

Magától értetődik, hogy a magasan képzett orvosok és a kezelésben részt vevő dolgozók eleget tesznek a higiénia és az a szepsis szempontjából igen fontos előírásoknak is a páciensek biztonsága érdekében. Kiemelt figyelmet érdemel ezen kívül a veszélyes hulladék, vagy az eldobott, egyszer használatos, szennyezett eszközök kezelése, szabályos tárolása, elszállíttatása.

A fogorvosi ellátás minőségének biztosítása, mint láthatjuk igen összetett dolog, nem lehet csupán egy-egy szempontra szűkíteni. A modern tárgyi feltételek, a jó megközelíthetőség tehát nagy jelentőségű, de emellett még nem lehet elhanyagolni az emberi faktorokat sem. A fogorvos személyéhez fűződő jó és bizalmi viszony sok más szempontot felülírhat, ezért elsődleges jelentőségű, hogy a páciensek félelmeit jól kezeljék a rendelő dolgozói és a betegek kellő felvilágosítást kapjanak a rájuk váró beavatkozás előtt.

Kapcsolódó bejegyzések

GoldenDental

1135 Budapest, Szegedi út 54

Bejelentkezés: +36 1 770 7060
Nyitvatartás: Hétfő – Péntek: 8:00-20:00

Szolgáltatásaink

  • Fogszabályozás
  • Fogfehérítés
  • Fogbeültetés
  • Fogkő eltávolítás
  • Fogpótlás
  • Szájsebészeti beavatkozások
  • Szűrővizsgálat

Keress fogászati kérdésekre