Szoftveres asszisztens a fogászaton

Szerző: | Fogászati szoftver

Számítógépes programok a fogorvosnál A legmodernebb fogászati és fogorvosi szoftverek egyrészt marketing célokat szolgálnak, segítenek közvetíteni az adott rendelő szolgáltatásait, biztosítják a fogászat működésének átláthatóságát, követhetőségét, másrészt nagyban segítik az időigényes praxismenedzsmentet. Ezek a programok könnyen átlátható, egyszerűen kezelhető felületet biztosítanak a páciensek bejelentkezéséhez, kezelésük dokumentációjának rögzítéséhez, ezáltal jelentős mértékben hozzájárulnak a fogorvosok, és a […]

Számítógépes programok a fogorvosnál

A legmodernebb fogászati és fogorvosi szoftverek egyrészt marketing célokat szolgálnak, segítenek közvetíteni az adott rendelő szolgáltatásait, biztosítják a fogászat működésének átláthatóságát, követhetőségét, másrészt nagyban segítik az időigényes praxismenedzsmentet.

Ezek a programok könnyen átlátható, egyszerűen kezelhető felületet biztosítanak a páciensek bejelentkezéséhez, kezelésük dokumentációjának rögzítéséhez, ezáltal jelentős mértékben hozzájárulnak a fogorvosok, és a recepciós kollégák hatékony munkájához.

Mivel egy ilyen szoftver általában jól alakítható a fogászat igényei szerint, használata nem bonyolult, elsajátítása nem igényel hosszú betanulást.

Miben segítenek ezek a szoftverek egészen pontosan?

  • Az időpont foglalás általuk leegyszerűsödik, nincs szükség telefonálgatásra, bármikor, pár kattintással bejelentkezhetnek a páciensek. Mind a fogorvosnak, mind a páciensnek ez sokkal előnyösebb, időt spóroló tényező. A bejelentkezés könnyedén módosítható, lemondható bármelyik fél részéről, nem igényli a rendelő nyitvatartásához való igazodást.
  • A biztonságos működést és az adatok védelmét modern hálózatvédelmi megoldásokkal biztosítják. Felhasználói kódok segítségével kivédhető, hogy a tárolt adatokhoz külső jogosulatlan hozzá juthasson. Mi több, az adatokhoz való többszintű hozzáférésre is van lehetőség egy kettős kódrendszerrel, így például a pénzügyi teendőket csak egy bizonyos második kód ismeretében lehet megtekinteni.
  • Biztosított a programok további fejlesztése, személyre szabása, az igények megfogalmazására jól reagálnak a szoftver készítői, akik partnerek az együttműködésben.
  • A szolgáltatás havi díjas, így megfizethető alternatívát kínál az adatok tárolására és kezelésére.
  • A felhő alapú szoftverek segítségével nem kell fenntartani egy központi adattárat, elég egy stabil internetkapcsolat, a használatához megfelelő számítógép, tablet, vagy akár csak egy okostelefon, így tulajdonképpen bárhonnan, bármikor elérhető a felület. A fogorvos az otthonából, vagy utazás közben is belepillanthat az alkalmazásba, összeállíthatja a kezelési tervet, vagy felkészülhet a másnapi várható munkára.

Fogászati program

A számítógép használat előnyei az orvos számára

Nagy előnye ezen programoknak, hogy változtathatóak, így például az adminisztrációs, nyilvántartó rendszer, vagy a kezelés tervező személyre szabható, az egyes fogászati rendelő igénye szerint alakíthatóak. További nagy előnye ezen fogászati szoftvernek, hogy színes, grafikai megoldásokkal gazdagított felületet biztosít az alkalmazottak napi munkaidő beosztásának rögzítéséhez, követéséhez, vagy akár a fogtechnikai munkákkal kapcsolatos egyeztetésekhez, és a pénzügyek kezeléséhez.

A szoftverek működésének kitalálásában részt vesznek általában fogászati szakemberek, ebből kifolyólag a szakmában jól használható fogásokra, rutinra épülő igényekre vannak kialakítva a programok, nincsenek benne fölösleges, túlbonyolított alkalmazások.


Szoftveres és hardveres asszisztens a fogászaton a fővárosban. A legérdekesebb témákat érdemes részletesen is megismerni: fogászati szoftver alkalmazása, budapesti fogorvos, fogászati bejelentkezés, fogászati kezelés Budapest 13. kerület, okostelefon a fogorvosnál. A budapesti fogorvos a modern számítógépes szoftverek segítségével optimalizálja munkájának hatékonyságát, a páciensek kezelését: implantátumok behelyezését, ár kialakítását.

Golden Dent Fogászat

A szerzőről: Golden Dent Fogászat

A Golden Dent fogászati kezelései kockázatmentesek. Orvosaink, specialistáink szaktudása és felkészültsége maximális, ezért minden általunk végzett kezelésre teljeskörű garanciát vállalunk. Orvosaink egytől egyik szakterületük specialistái. Nálunk végre elfelejtheti a szorongást a fogorvosi székben! Szakértői csapatunk fájdalommentesen és a lehető leggyorsabb úton szünteti meg fogászati panaszait.
Nálunk nem kell rendelőről rendelőre járnia. Rendelőnkben több szakterület összehangolt munkájával, magas szinten tervezett kezelések segítségével meg tudjuk oldani a legkényesebb fogászati problémákat is.

Pácienseink mondták…

Nagy Pál
Nagy Pál
2024-02-27
Kiváló fogadtatás, udvariasság, látható szakértelem, szép és rendezett környezet, elfogadható ár Kommunikatív fogorvos, udvarias, segítőkész személyzet. A jövőben őket fogom választani.
Fruzsina Süveges
Fruzsina Süveges
2024-02-24
Sürgős ellátásra volt szükségem, egy órán belül el is láttak! profi csapat, kellemes környezet! köszönöm mégegyszer!
Wyman Bill
Wyman Bill
2024-02-22
Nagyon szakszerű munkát, és kedves, türelmes hozzáállást tapasztaltunk.
ElekIldi “Soma”
ElekIldi “Soma”
2024-02-19
Profi, gyors és fájdalommentes kezelést kaptam. Mindenkinek ajánlom.
GoldenDent
GoldenDent Budapest

Ne hagyja ki aktuális árkedvezményeinket!

Akció

Professzionális fogfehérítés akció április 30-ig!

Ultrahangos fogkőeltávolítás Air-Brush sópolírozással és hatékony, kíméletes fogfehérítéssel most óriási kedvezménnyel 84.900 Ft helyett csak 39.900 Ft

Látványos fogfehérítés azonnal mindössze 1 óra alatt! Kíméletes, professzionális fogfehérítő csomag, mely nem roncsolja a fogzománcot. A kezelés végeztével fogai akár 6-7 árnyalatot is világosodni fognak.

Akció

Most 30%-os fogbeültetés akció április 30-ig!

Alpha Bio és Nobel Biocare prémium minőségű implantátumainkra beültetéssel 30% kedvezményt biztosítunk, ha Április 15-ig megrendeli! Az akció részleteiről érdeklődjön rendelőnkben.

Alpha BIo és Nobel Biocare implantátumok élethosszig tartó garanciával, beültetéssel most 30%-al olcsóbban elérhetők a Golden Dentben. Legyen szó egy vagy több fog pótlásáról, ezen implantátumok segítségével visszanyerheti fiatalos mosolyát. Rendelje meg még ma!

Akció

Fogszabályozás akciónk még elérhető április 30-ig!

Esztétikus fogszabályozó és fém készülékeinkre részletfizetési kedvezményt biztosítunk, ha Április 15-ig megrendeli. Jelentkezzen ingyenes konzultációra és tudja meg, melyik készülék a legideálisabb Önnek.

A technika fejlődésével olyan korszerű és láthatatlan készülékek jelentek meg, melyek mára már sokkal esztétikusabbá, szinte láthatatlanná teszik a fogszabályozást. Rövid kezelési idő alatt látványos eredmény a Golden Dentben. Rendelje meg még ma!