GoldenDent Esztétikai Fogászat
1135 Budapest, Szegedi út 54. Tel:
+36 1 770 7060

1133 Budapest, Pannónia u. 79. Tel:
+36 1 770 7060

Számítógépes programok a fogorvosnál

Számítógép, szoftver fogorvos

Fogászati szoftver számítógépre

A legmodernebb fogászati és fogorvosi szoftverek egyrészt marketing célokat szolgálnak, segítenek közvetíteni az adott rendelő szolgáltatásait, biztosítják a fogászat működésének átláthatóságát, követhetőségét, másrészt nagyban segítik az időigényes praxismenedzsmentet.

Ezek a programok könnyen átlátható, egyszerűen kezelhető felületet biztosítanak a páciensek bejelentkezéséhez, kezelésük dokumentációjának rögzítéséhez, ezáltal jelentős mértékben hozzájárulnak a fogorvosok, és a recepciós kollégák hatékony munkájához.

Mivel egy ilyen szoftver általában jól alakítható a fogászat igényei szerint, használata nem bonyolult, elsajátítása nem igényel hosszú betanulást.

Miben segítenek ezek a szoftverek egészen pontosan?

 • Az időpont foglalás általuk leegyszerűsödik, nincs szükség telefonálgatásra, bármikor, pár kattintással bejelentkezhetnek a páciensek. Mind a fogorvosnak, mind a páciensnek ez sokkal előnyösebb, időt spóroló tényező. A bejelentkezés könnyedén módosítható, lemondható bármelyik fél részéről, nem igényli a rendelő nyitvatartásához való igazodást.
 • A biztonságos működést és az adatok védelmét modern hálózatvédelmi megoldásokkal biztosítják. Felhasználói kódok segítségével kivédhető, hogy a tárolt adatokhoz külső jogosulatlan hozzá juthasson. Mi több, az adatokhoz való többszintű hozzáférésre is van lehetőség egy kettős kódrendszerrel, így például a pénzügyi teendőket csak egy bizonyos második kód ismeretében lehet megtekinteni.
 • Biztosított a programok további fejlesztése, személyre szabása, az igények megfogalmazására jól reagálnak a szoftver készítői, akik partnerek az együttműködésben.
 • A szolgáltatás havi díjas, így megfizethető alternatívát kínál az adatok tárolására és kezelésére.
 • A felhő alapú szoftverek segítségével nem kell fenntartani egy központi adattárat, elég egy stabil internetkapcsolat, a használatához megfelelő számítógép, tablet, vagy akár csak egy okostelefon, így tulajdonképpen bárhonnan, bármikor elérhető a felület. A fogorvos az otthonából, vagy utazás közben is belepillanthat az alkalmazásba, összeállíthatja a kezelési tervet, vagy felkészülhet a másnapi várható munkára.
Számítógép a fogászatban

Fogászati tervező szoftver

A számítógép használat előnyei az orvos számára

Nagy előnye ezen programoknak, hogy változtathatóak, így például az adminisztrációs, nyilvántartó rendszer, vagy a kezelés tervező személyre szabható, az egyes fogászati rendelő igénye szerint alakíthatóak. További nagy előnye ezen fogászati szoftvernek, hogy színes, grafikai megoldásokkal gazdagított felületet biztosít az alkalmazottak napi munkaidő beosztásának rögzítéséhez, követéséhez, vagy akár a fogtechnikai munkákkal kapcsolatos egyeztetésekhez, és a pénzügyek kezeléséhez.

A szoftverek működésének kitalálásában részt vesznek általában fogászati szakemberek, ebből kifolyólag a szakmában jól használható fogásokra, rutinra épülő igényekre vannak kialakítva a programok, nincsenek benne fölösleges, túlbonyolított alkalmazások.


Szoftveres és hardveres asszisztens a fogászaton a fővárosban. A legérdekesebb témákat érdemes részletesen is megismerni: fogászati szoftver alkalmazása, budapesti fogorvos, fogászati bejelentkezés, fogászati kezelés Budapest 13. kerület, okostelefon a fogorvosnál. A budapesti fogorvos a modern számítógépes szoftverek segítségével optimalizálja munkájának hatékonyságát, a páciensek kezelését: implantátumok behelyezését, ár kialakítását.

Kapcsolódó bejegyzések

GoldenDental

1135 Budapest, Szegedi út 54

Bejelentkezés: +36 1 770 7060
Nyitvatartás: Hétfő – Péntek: 8:00-20:00

Szolgáltatásaink

 • Fogszabályozás
 • Fogfehérítés
 • Fogbeültetés
 • Fogkő eltávolítás
 • Fogpótlás
 • Szájsebészeti beavatkozások
 • Szűrővizsgálat

Keress fogászati kérdésekre