Modern parodontológiai kezelések

A fogágybetegségek kialakulása sokszor észrevehetetlen, fájdalommentes, így gyakran későn észlelik. Kezeltesse most a problémát, hogy elkerülje a fogvesztést!

Z

Legmodernebb orvosi lézeres terápiák

Z

Visszafordítjuk a már előrehaladott fogínysorvadást is

Z

Teljeskörű garancia

Mik a fogágybetegség tünetei és hogyan kell kezelni?

A fogágybetegségek gyógyításával fogászaton belül a paradontólógus szakorvos foglalkozik. Parodontitis a fogágybetegség, mely fog tartó, támasztó szöveteit érintő, speciális baktériumok okozta gyulladásos megbetegedés.

A fogágybetegség tünetei a vörös, gyulladt és érzékeny íny. Előfordulhat spontán ínyvérzés, gennyes tasakok ami az ínyfekély. További kellemetlen tünetként szerepelhet még állandó rossz szájíz, íny visszahúzódás és a fogak meglazulása.

Fogágybetegségre utaló jel, ha az ínyszél nem tapad feszesen a fognyakhoz, eláll vagy megvastagodott. Szinte minden esetben komoly mennyiségű fogkő is jelen van. A kezelés halogatása fogvesztéssel járhat, így ajánlott mihamarabb szakemberhez fordulni.

Fogágybetegség kezelése

A fogágybetegségek kezelése ultrahangos fogkő eltávolítással kezdődik. A fogkőben lévő baktériumok a fogínyt gyulladásban tartja.

Az egyszerű fogínygyulladás könnyen létre jöhet, elég ha csak egyetlen fogmosást kihagyunk, vagy nem alaposan tisztítjuk a fogainkat.

Ha az ínygyulladás tartósan fennáll, ez kihatással van a csontra és a fogakat rögzítő egyéb aparátusra is, amelyek elkezdenek pusztulni, visszahúzódni.

Kérjen időpontot most!

Hívjon minket vagy kérjen időpontot online!

fogászat telefonszáma

Dióda lézer a fogászatban

A dióda lézer a fogászatban sokféleképpen használható. A lézer fogágybetegségekre, gyökérkezelésre és fogfehérítéshez is jól alkalmazható. A fogágybetegség kezelése során a lézerfény a gyulladásos szövetek és baktériumok eltüntetésére képes, gyulladás csökkentő hatású.

Használatával a finoman mozgó fogak körül az íny ismét feszessé válhat, így stabilizálódhat az állapot. A fogászati lézer alkalmazása és folyamatos dentálhigiéniai kezelés együtt hozhatják meg a várva várt eredményt. A fogágy újra épülhet, ha sima a fogfelszín és kórokozómentes a környezet.

Tökéletesen sima felület

A fogágybetegség során, a foggyökér felszínén, a tökéletes simaságot mélydepurálással és polírozással hozzuk létre. A legkisebb szemcséket is eltávolítja a mélypolírozás. Közben a gyökérfelszínt kalcium-hidroxid oldattal látja el, amely simaságot implikál és gyorsítja a felépülést. A kezelések segítségével a fogágy állapota nagymértékben javítható, az íny ezáltal feszesebbé válhat.

A fogínygyulladást az emberek 70%-nál kimutatható valamilyen fázisban. A sorvadás létrejötte fájdalommentes, de a tünetek ettől függetlenül észlelhetők. A folyamat a kezdeti felszíni ínygyulladást követően a mélybe hatol, és a foggyökér és az azt körülvevő csont közötti rostrendszer folyamatos rombolását okozza. Ezen többnyire észrevétlen folyamatok miatt a fogak egyszer csak meglazulnak és kihullanak.

Ha a fent említett tünetek bármelyikét is tapasztalja, forduljon mielőbb paradontológus kollégánkhoz!

Ők már büszkén mosolyognak

★★★★★

” Ünnepnapon fogadtak a fájós fogammal. Nagyon kedves és segítőkész volt a Doktor Úr. „

MICSINAI FRUZSINA
Vecsés

★★★★★

” Gyors és szakszerű ellátás! Mindenki nagyon kedves és segítőkész. „

LAKATOS KLAUDIA
Budapest

★★★★★

” Fogfájás miatt hívtam fel a rendelőt ,már másnap délelőttre kaptam időpontot. „

KEDZIERSZKI SZABOLCS
Budapest

Miért a Golden Dent?

Óra

Nincs várakozási idő

Betegeinket azonnal, még akár aznap fogadjuk. Nálunk nem kell heteket várnia a kezelésre, vagy órákat ülni a rendelőben mire sorra kerül. Fontosnak tartjuk a precizitást mind az orvoslásban, mind a betegkoordinálásban.

Árak

Kedvező árak

Kedvező árfekvés, minőségi szolgáltatás mellett. Számunkra a Golden Dentnél a legfontosabb pácienseink elégedettsége, így fogászati szolgáltatásainkat nem csak prémium minőségben, de kedvező áron is nyújtjuk.

Fájdalommentes fogászati kezelés

Fájdalommentes kezelések

Fogászatunkon a legmodernebb fájdalommentes kezelések érhetők el. Elsődleges célunk, hogy pácienseink panaszait mihamarabb fájdalommentesen kezeljük és a legrövidebb időn belül megszüntessük.

Fogászati állapotfelmérés

Több szakterület egy helyen

Nálunk nem kell rendelőről rendelőre járnia. Rendelőnkben több szakterület összehangolt munkájával, magas szinten tervezett kezelések segítségével meg tudjuk oldani a legkényesebb fogászati problémákat is.

Altatás

Szakértő orvosok

Orvosaink egytől egyik szakterületük specialistái. Nálunk végre elfelejtheti a szorongást a fogorvosi székben! Szakértői csapatunk fájdalommentesen és a lehető leggyorsabb úton szünteti meg fogászati panaszait.

Garancia

100% garancia

A Golden Dent fogászati kezelései kockázatmentesek. Orvosaink, specialistáink szaktudása és felkészültsége maximális, ezért minden általunk végzett kezelésre teljeskörű garanciát vállalunk.

Egészségpénztári partnereink

Prémium Egészségpénztár
OTP egészségpénztár
Generali biztosító
MKB egészségpénztár
Logo Allianz
Patika Egészségpénztár
Vasutas Egészségpénztár
Medicina Egészségpénztár
Vasutas Egészségpénztár
Vasutas Egészségpénztár
Vasutas Egészségpénztár