GoldenDent Esztétikai Fogászat
1135 Budapest, Szegedi út 54. Tel:
+36 1 770 7060

1133 Budapest, Pannónia u. 79. Tel:
+36 1 770 7060

KIKNEK AJÁNLJUK?

  • Akik tökéletes, vonzó mosolyra vágynak néhány nap leforgása alatt
  • Akik számára fontos a megnyerő megjelenés és vonzó mosoly
  • Akik nem feltétlenül szeretnének hónapokat tölteni fogszabályzással
  • Akik torlódott vagy réses fogsorukra keresnek tökéletesen eztétikus megoldást
  • Akik az elszíneződött, elkopott fogaikat szeretnék újjá varázsolni
  • Akik nem szertnének többet fogfehérítéssel bajlódni
  • Akik személyreszabott megoldást szeretnének a legmagasabb minőségben

NE MARADJ LE ERRŐL AZ ÓRIÁSI KEDVEZMÉNYRŐL, MERT AKCIÓNK MÁR CSAK PÁR NAPIG ÉRVÉNYES!

Akciónk csak a Június 15-ig bejelentkezőknek érvényes!

00 00 00 00 Hét
00 01 01 00 Nap
02 01 01 02 Óra
35 34 34 35 Perc
05 04 04 05 Másodperc
Bejelentkezéshez hívd a +36 1 770 7060-as telefonszámot
vagy kérj visszahívást:

ELSŐ LÉPÉSEK - MOSOLYTERVEZÉS

elotte2

1. KONZULTÁCIÓ ÉS FOTÓZÁS

Álmai mosolyának megvalósítása a mi feladatunk, ezért szeretnénk többet megtudni elképzeléseiről, megismerni igényeit. Első találkozó alkalmával közösen kiválasztjuk az Ön számára legideálisabb, legesztétikusabb fogformát és fogszínt. Professzionális, magas felbontású fotókat készítünk speciális beállításokban, hogy dokumentáljuk a kiindulási állapotot. Az elkészült képeket fogjuk felhasználni az új mosoly látvány és kezelési terv elkészítéséhez.

ff

2. TERVEZÉS

A kapott információk és elkészült fotók elemzése után, technikusaink a legmodernebb mosolytervező programok segítségével elkészítik az Ön egyedi igényeire szabott, tökéletes mosoly látványterveit maximálisan figyelembe véve az Ön igényeit és elvárásait. Minden egyes mosolytervezésnél igyekszük több alternatívát is mutatni, hogy Ön ki tudja választani a leginkább tetsző megoldást. Az elkészült látványterveket elküldjük Önnek és egyúttal továbbítjuk  fogtechnikai laboratóriumunkba a kezelési terv és árajánlat elkészítéséhez.

Perfect smile before and after bleaching procedure whitening of young happy smiling woman . Dental restoration treatment clinic patient.Demonstration result of oral care dentistry, stomatology.

3. KEZELÉSI TERV ÉS ÁRAJÁNLAT

Az Ön által elfogadott látványtervek alapján mosolyspecialista fogorvosunk egy kezelési tervet állít össze Önnek, melyben részletesen szerepelnek az álmai mosolyához vezető út lépései. Tájékoztatja Önt a beavatkozások menetéről, annak ütemezéséről. A kezelési tervhez egy kedvezményes árajánlatot is csatolunk melyben láthatja, hogy milyen költségek merülnek fel a kezelés során.

MÁSODIK LÉPÉS - A TÖKÉLETES MOSOLY MEGVALÓSÍTÁSA

Fogorvos implantátum

1. FOGAK ELŐKÉSZÍTÉSE

Az elfogadott mosolyterve alapján mosolyspecialista fogorvosunk egy minimális, teljesen fájdalommentes beavatkozás mellett előkészíti fogait az ezredmilliméter pontos 0,5-1 mm-es új esztétikai réteg (héj) fogadására, mely készülhet az Ön választása alapján Emax porcelánból vagy cirkóniumból. Lenyomatot készítünk, melyet megküldünk fogtechnikai laboratóriumunkba.

lab

2. FOGTECHNIKAI LABORATÓRIUM

A beérkezett lenyomatot felhasználva megkezdődik a héjak előállítása. 3D scanner segítségével digitalizáljuk a mintát, így megkezdődhet a héjak ezredmilliméter pontos gyártása. A tökéletesen esztétikus mosoly megteremtése mellett figyelembe kell venni a fogak funkcionalitásainak megtartását, ügyelve a pontos harapási mintákra, hogy az elkészülő művészi restauráció hosszú évtizedeken át hibátlanul funkcionálhasson. 

elotte_utana

3. EGY ÚJ, TÖKÉLETES MOSOLY SZÜLETÉSE...

A laboratóriumunkból visszaérkezett, immáron tökéletes héjak készen állnak, hogy az Ön vadonatúj és tökéletes mosolyát szolgálják egy életen át. Egy speciális, fényre kötő ragasztó segítségével az előkészített fogakra illesztjük, a pontos helyükre igazítjuk és ezzel meg is kezdődhet az önfeledt mosolygás.

A magabiztos megjelenés és páratlan, vonzó mosoly mostantól garantált.

egésséges fog

A mosolytervezés kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy pácienseink számára arcformájukhoz, küllemükhöz és személyiségükhöz megfelelő, megnyerő, fiatalos és magabiztos mosolyt alkossunk.

A tudatos tervezésnek köszönhetően, látványterv készítése mellett specialistánk segít kiválasztani Önnek arckarakteréhez illeszkedő formát, mosolyvonalat, fogszínt, majd mindezt a mosolytervező program segítségével beilleszti a korábban elkészített arcfotójába. Így Ön pontos képet kap arról, még a fogászati beavatkozás megkezdése előtt, hogy milyen esztétikus eredmény várható.

A tudatos és pontos tervezés jobb eredményt, így könnyebb döntést tesz lehetővé.

A mosolytervezés azok számára ajánlott, akik szeretnék megújítani mosolyukat. Fiatalosabb, egészségesebb és magabiztosabb mosolyt szeretnének, ezáltal vonzóbbá tenni megjelenésüket.

Megvizsgáljuk arcát, mosolyának karakterét, melyet felhasználva és programba betöltve elkészítjük a javasolt változtatásokat. Fotorealisztikus látványtervet készítünk, melyen Ön megtekintheti vonzó, új mosolyát.

A mosolyterv tökéletesen láthatóvá teszi a célokat. Segítségével könnyebb döntést hozni, Önnek nem csak elképzelnie kell a lehetőséget, hanem az láthatóvá válik.

További hasznos információk

Tudjon meg többet blogbejegyzéseinkből…

mosoly

Hogyan őrizzük meg fogaink fehérségét a kezelés után?

Mindenki számára fontos fehér és önbizalommal teli mosoly. Fogfehérítési eljárás után ezt hosszan megőrizhetjük, ha betartunk néhány egyszerű szabályt…

Melyik eljárást érdemes választanom?

A kozmetikai fogfehérítésnek és orvosi fogfehérítésnek megvannak a maga előnyei és hátrányai egymással szemben. A legfontosabb eldönteni…

mosoly2

A meglévő pótlások, tömések mennyire befolyásolják a fehérítési eljárást?

A fogfehérítés kizárólag az eredeti fogakra van hatással, a koronákat, fogpótlásokat és töméseket nem fehéríti ki. Ezért ha túl nagy a színkülönbség, akkor tömések és pótlások cseréjére lehet szükség…

mosoly4

Miért szükséges a fogkő eltávolítása fehérítés előtt?

A fogfehérítés elsődleges feltétele a tiszta és ép fogazat és fogíny, ami sok esetben előzetes kezelést igényel mielőtt a fogfehérítési eljárás megkezdődhetne…

Dr. Várbeli
István

Vezető Főorvos
Szájsebész
Implantológus

Dr. Pádár
Enikő

Fogorvos,
Szájsebész
Implantológus

Dr. Beck
Anita

Fogorvos, Fogszabályozó szakorvos

Dr. Kántor
Ingrid

Fogorvos, Fogszabályozó szakorvos

Dr. Reza
Asadzadeh

Fogorvos, Fogszabályozó szakorvos

Fazekas Ildikó
Anita

Dentálhigiénikus, Fogászati
asszisztens

Föglein Dóra

Páciens koordinátor

GOLDEN DENT RENDELŐK:


1135 BUDAPEST, SZEGEDI ÚT 54. (Béke tértől 1 perc)

1133 BUDAPEST, PANNÓNIA UTCA 79. (Lehel tértől 1 perc)

 

BEJELENTKEZÉS: +36 1 770 7060

Nyitvatartás: H-P 08:00-20:00, SZ: 9:00-14:00

ONLINE BEJELENTKEZÉS:
Az üzenet elküldéséhez töltse ki az űrlapot és nyomja meg az elküld gombot. Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

MIÉRT A GOLDEN DENT?
óra
NINCS VÁRAKOZÁSI IDŐ

Betegeinket azonnal, még akár aznap fogadjuk

Nálunk nem kell heteket várnia a kezelésre, vagy órákat ülni a rendelőben mire sorra kerül. Fontosnak tartjuk a precizitást mind az orvoslásban, mind a betegkoordinálásban.

fizetés kiválasztása
KEDVEZŐ ÁRAK

Kedvező árfekvés, minőségi szolgáltatás

Számunkra legfontosabb pácienseink elégedettsége, így fogászati szolgáltatásainkat nem csak prémium minőségben, de kedvező áron is nyújtjuk.

fog ikon
FÁJDALOMMENTES KEZELÉSEK

Fogászatunkon a legmodernebb fájdalommentes kezelések érhetők el

Elsődleges célunk, hogy pácienseink panaszait mihamarabb fájdalommentesen kezeljük és a legrövidebb időn belül megszüntessük.

fogvizsgálat ikon
TÖBB SZAKTERÜLET EGY HELYEN

Nálunk nem kell rendelőről rendelőre járnia

Rendelőnkben több szakterület összehangolt munkájával, magas szinten tervezett kezelések segítségével meg tudjuk oldani a legkényesebb fogászati problémákat is.

ikon fogorvos
SZAKÉRTŐ ORVOSOK

Orvosaink egytől egyik szakterületük specialistái

Felejtse el a szorongást a fogorvosi székben! Szakértői csapatunk fájdalommentesen és a leggyorsabb úton szünteti meg fogászati panaszait

garancia biztosítása
100% GARANCIA

Kockázatmentes kezelések

Orvosaink szaktudása és felkészültsége maximális, ezért az általunk végzett kezelésekre garanciát vállalunk.

fogászati páciens fényképe
PÁCIENSEINK MONDTÁK

“Fogszabályozásra mentem a Golden Dentalba, ahol Dr. Reza fogadott. Kicsit tartottam a beavatkozástól, de a doktor úr kiváló munkát végzett. Gyors volt, precíz és nagyon megnyugtató.”

Dés Kisztina

fogászati páciens véleménye
PÁCIENSEINK MONDTÁK

Igényes környezet, kiváló fogorvosok! A rendkívül kedves és közvetlen fogorvosok, valamint a gyors és fájdalommentes kezelések miatt jár a Golden Dentbe a család mindentagja! Gyerekektől a nagyszülőkig”

Patkó Kinga

fogorvos Budapest betegvélemény
PÁCIENSEINK MONDTÁK

“Gyökérkezelésen estem át a Golden Dent fogászaton és minden várakozásomat felül múlta! Teljesen fájdalommentes kezelés volt, a fogorvos rendkívül alapos munkát végzett és óriási figyelmet fordított rám. Nem beszélve arról, hogy bejelentkezésem után 3-4 órával már fogadtak! Csak ajánlani tudom!”

SZEKERES GÁBOR

EGÉSZSÉGPÉNZTÁR PARTNEREINK