Digitális mosolytervezés

Éljen a mesterséges intelligencia nyújtotta lehetőségekkel, és tervezzük meg vadonatúj, minden eddiginél vonzóbb mosolyát!

Z

Teljesen élethű mosolytervek az Ön igényeire szabva

Z

CAD-CAM digitálisan tervezett héjak

Z

Teljeskörű garancia

Professzionális mosolytervezés és kivitelezés most akciósan!

Z

Tervezésre és héjakra

MOSOLYTERVEZÉS

49.900 Ft helyett csak 29.900 Ft-ért

CIRKÓNIUM HÉJAK (VENEER)

116.000 Ft helyett csak 89.900 Ft-ért

IPS E-MAX HÉJAK (VENEER)

124.900 Ft helyett csak 99.900 Ft-ért

Akciónk csak az Április 30-ig bejelentkezőknek érvényes!

Kinek ajánljuk?

Z

Akik tökéletes, vonzó mosolyra vágynak néhány nap leforgása alatt

Z

Akik számára fontos a megnyerő megjelenés és vonzó mosoly

Z

Akik nem feltétlenül szeretnének hónapokat tölteni fogszabályzással

Z

Akik torlódott vagy réses fogsorukra keresnek tökéletesen eztétikus megoldást

Z

Akik az elszíneződött, elkopott fogaikat szeretnék újjá varázsolni

Z

Akik nem szertnének többet fogfehérítéssel bajlódni

Z

Akik személyreszabott megoldást szeretnének a legmagasabb minőségben

JELENTKEZZEN AKCIÓNKRA MÉG MA!

Mert akciónk csak az Április 30-ig

bejelentkezőknek érvényes!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Első lépések

Mosolytervezés

1. Konzultáció és fotózás

Álmai mosolyának megvalósítása a mi feladatunk, ezért szeretnénk többet megtudni elképzeléseiről, megismerni igényeit. Első találkozó alkalmával közösen kiválasztjuk az Ön számára legideálisabb, legesztétikusabb fogformát és fogszínt. Professzionális, magas felbontású fotókat készítünk speciális beállításokban, hogy dokumentáljuk a kiindulási állapotot. Az elkészült képeket fogjuk felhasználni az új mosoly látvány és kezelési terv elkészítéséhez.

2. Tervezés

A kapott információk és elkészült fotók elemzése után, technikusaink a legmodernebb mosolytervező programok segítségével elkészítik az Ön egyedi igényeire szabott, tökéletes mosoly látványterveit maximálisan figyelembe véve az Ön igényeit és elvárásait. Minden egyes mosolytervezésnél igyekszük több alternatívát is mutatni, hogy Ön ki tudja választani a leginkább tetsző megoldást. Az elkészült látványterveket elküldjük Önnek és egyúttal továbbítjuk fogtechnikai laboratóriumunkba a kezelési terv és árajánlat elkészítéséhez.

3. Kezelési terv és ajánlat

Az Ön által elfogadott látványtervek alapján mosolyspecialista fogorvosunk egy kezelési tervet állít össze Önnek, melyben részletesen szerepelnek az álmai mosolyához vezető út lépései. Tájékoztatja Önt a beavatkozások menetéről, annak ütemezéséről. A kezelési tervhez egy kedvezményes árajánlatot is csatolunk melyben láthatja, hogy milyen költségek merülnek fel a kezelés során.

Második lépés

A TÖKÉLETES MOSOLY MEGVALÓSÍTÁSA

1. Fogak előkészítése

Az elfogadott mosolyterve alapján mosolyspecialista fogorvosunk egy minimális, teljesen fájdalommentes beavatkozás mellett előkészíti fogait az ezredmilliméter pontos 0,5-1 mm-es új esztétikai réteg (héj) fogadására, mely készülhet az Ön választása alapján Emax porcelánból vagy cirkóniumból. Digitális 3D lenyomatot készítünk, melyet megküldünk fogtechnikai laboratóriumunkba.

2. Fogtechnikai laboratórium

A beérkezett lenyomatot felhasználva megkezdődik a héjak előállítása. 3D scanner segítségével digitalizáljuk a mintát, így megkezdődhet a héjak ezredmilliméter pontos gyártása. A tökéletesen esztétikus mosoly megteremtése mellett figyelembe kell venni a fogak funkcionalitásainak megtartását, ügyelve a pontos harapási mintákra, hogy az elkészülő művészi restauráció hosszú évtizedeken át hibátlanul funkcionálhasson.

3. Egy új, tökéletes mosoly születése…

A laboratóriumunkból visszaérkezett, immáron tökéletes héjak készen állnak, hogy az Ön vadonatúj és tökéletes mosolyát szolgálják egy életen át. Egy speciális, fényre kötő ragasztó segítségével az előkészített fogakra illesztjük, a pontos helyükre igazítjuk és ezzel meg is kezdődhet az önfeledt mosolygás.

A magabiztos megjelenés és páratlan, vonzó mosoly mostantól garantált.

JELENTKEZZEN AKCIÓNKRA MÉG MA!

Mert akciónk csak az Április 30-ig

bejelentkezőknek érvényes!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

A tökéletes mosoly

Nézze meg, milyen eredményre képes a tapasztalat, a szakértelem és a legújabb technológiák együttes alkalmazása!

Mosoly személyre szabva

A mosolytervezés kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy pácienseink számára arcformájukhoz, küllemükhöz és személyiségükhöz megfelelő, megnyerő, fiatalos és magabiztos mosolyt alkossunk.

A tudatos tervezésnek köszönhetően, látványterv készítése mellett specialistánk segít kiválasztani Önnek arckarakteréhez illeszkedő formát, mosolyvonalat, fogszínt, majd mindezt a mosolytervező program segítségével beilleszti a korábban elkészített arcfotójába. Így Ön pontos képet kap arról, még a fogászati beavatkozás megkezdése előtt, hogy milyen esztétikus eredmény várható.

A tudatos és pontos tervezés jobb eredményt, így könnyebb döntést tesz lehetővé.

Út az Ön vadonatúj, vonzó mosolyához

A mosolytervezés azok számára ajánlott, akik szeretnék megújítani mosolyukat. Fiatalosabb, egészségesebb és magabiztosabb mosolyt szeretnének, ezáltal vonzóbbá tenni megjelenésüket.

Megvizsgáljuk arcát, mosolyának karakterét, melyet felhasználva és programba betöltve elkészítjük a javasolt változtatásokat. Fotorealisztikus látványtervet készítünk, melyen Ön megtekintheti vonzó, új mosolyát.

A mosolyterv tökéletesen láthatóvá teszi a célokat. Segítségével könnyebb döntést hozni, Önnek nem csak elképzelnie kell a lehetőséget, hanem az láthatóvá válik.

JELENTKEZZEN AKCIÓNKRA MÉG MA!

Mert akciónk csak az Április 30-ig

bejelentkezőknek érvényes!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Ők már büszkén mosolyognak

★★★★★

” Profi gárda. Csak ajánlani tudom. Tisztaság, rugalmasság. „

LÁSZLÓ DORKA
Gödöllő

★★★★★

” Mindenkinek csak ajánlani tudom kedvesek aranyosak. „

PATAKI GYÖRGYI
Budapest

★★★★★

” Remek fogászat! Tiszta, jól szervezett, és szuper fogorvosok! „

KNOLL JÚLIA
Budapest

Modern, digitális fogászat

Saját, digitális fogtechnikai laboratórium helyben

Saját, digitális fogtechnikai laborunknak köszönhetően a Golden Dentben készülő fogpótlások ultra precízek és esztétikusak, rendkívül kedvező árak mellett. Ezen sajátosságnak köszönhetően tudunk prémium minőséget biztosítani pácienseinknek  eléhető áron más fogászatokkal szemben.

Ultramodern 3D digitális lenyomatvétel

Haladunk a korral! Magyarországon az elsők között váltottunk  3D digitális lenyomatvételre, mely sokkal precízebb eredményt biztosít a hagyományos módszerekkel szemben. A Golden Dentben nem használunk kellemetlen, elavult lenyomatvételi megoldásokat, csak és kizárólag a legújabb 21. századi technológiákat.

Legmodernebb német és japán alapanyagok elérhető áron

Fogászatunk hisz abban, hogy csak kiváló alapanyagok felhasználásával lehet hosszantartó, precíz és esztétikus látványt nyújtó fogpótlásokat készíteni. Mi ezt garantáljuk pácienseinknek rövid határidővel. Saját labortechnológiánknak köszönhetően, más fogászatoktól eltérően mi a prémium minőséget adjuk elérhető áron.

Miért a Golden Dent?

Óra

Nincs várakozási idő

Betegeinket azonnal, még akár aznap fogadjuk. Nálunk nem kell heteket várnia a kezelésre, vagy órákat ülni a rendelőben mire sorra kerül. Fontosnak tartjuk a precizitást mind az orvoslásban, mind a betegkoordinálásban.

Árak

Kedvező árak

Kedvező árfekvés, minőségi szolgáltatás mellett. Számunkra a Golden Dentnél a legfontosabb pácienseink elégedettsége, így fogászati szolgáltatásainkat nem csak prémium minőségben, de kedvező áron is nyújtjuk.

Fájdalommentes fogászati kezelés

Fájdalommentes kezelések

Fogászatunkon a legmodernebb fájdalommentes kezelések érhetők el. Elsődleges célunk, hogy pácienseink panaszait mihamarabb fájdalommentesen kezeljük és a legrövidebb időn belül megszüntessük.

Fogászati állapotfelmérés

Több szakterület egy helyen

Nálunk nem kell rendelőről rendelőre járnia. Rendelőnkben több szakterület összehangolt munkájával, magas szinten tervezett kezelések segítségével meg tudjuk oldani a legkényesebb fogászati problémákat is.

Altatás

Szakértő orvosok

Orvosaink egytől egyik szakterületük specialistái. Nálunk végre elfelejtheti a szorongást a fogorvosi székben! Szakértői csapatunk fájdalommentesen és a lehető leggyorsabb úton szünteti meg fogászati panaszait.

Garancia

100% garancia

A Golden Dent fogászati kezelései kockázatmentesek. Orvosaink, specialistáink szaktudása és felkészültsége maximális, ezért minden általunk végzett kezelésre teljeskörű garanciát vállalunk.

Egészségpénztári partnereink

Prémium Egészségpénztár
OTP egészségpénztár
Generali biztosító
MKB egészségpénztár
Logo Allianz
Patika Egészségpénztár
Vasutas Egészségpénztár
Medicina Egészségpénztár
Vasutas Egészségpénztár
Vasutas Egészségpénztár
Vasutas Egészségpénztár