GoldenDent Esztétikai Fogászat
1135 Budapest, Szegedi út 54. Tel:
+36 1 770 7060

1133 Budapest, Pannónia u. 79. Tel:
+36 1 770 7060

Fogorvosi kezelések napjainkban

Fogászati szolgáltatás Budapest

Implantátum beültetése szolgáltatás Budapest

A fogorvosok véleménye szerint semmi sem ér fel a természetes fogak működésével és megjelenésével, ezért mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a saját fogakat minél hosszabb ideig megőrizzük. Míg régen egy szuvas fogat azonnal eltávolítottak, addig ma a modern fogászati eljárásokkal, szolgáltatásokkal a fogorvosok biztosítani tudják, hogy csak annyi fogat, és csak azt a fogat pótolják, amelyek valóban menthetetlenek.

Fogorvosa többféle kezelést vagy eljárást javasolhat a sérült vagy elveszett fog helyreállításához vagy cseréjéhez, annak érdekében, hogy a fogak rágóképességét, megjelenését, és egészségét visszaadja. Ezen eljárások egy része egyszerű, mások speciálisabbak.

Kezelési eljárások

Nézzünk pár példát az egészséges mosoly biztosításáért kezdeményezett különböző kezelésekből és eljárásokból:

 • Fogak fehérítése – noha a fogak természetes színe nem porcelán fehér, a legtöbb ember világosabb fogszínre vágyik. Ennek a vágynak a teljesítése érdekében a fehérítő termékek széles skáláját bocsátották a fogyasztók rendelkezésére.
 • Koronák, hidak, protézisek – a koronák, hidak és protézisek a meggyengült, törött, vagy traumatizált fogak fedésére, pótlására szolgál. A teljes kerámiából készült fogkorona a megszólalásig hasonlít a természetes fog színéhez és formájához, így nagyon jó alternatívát kínál a sérült fog további károsodásoktól való védelmére.
 • Fogászati implantátumok – az implantátumokkal pótolni lehet egy, vagy több fog elvesztése esetén a hiányzó gyökereket, így megakadályozván a többi fog bedőlését, kimozdulását. Kiváló, modern alternatíva a száj és a fogak egészségének hosszú távú megőrzéséhez.
 • Héjak – a fogászati kerámia héjakkal magas színvonalú esztétikai javítást tudnak végezni az elszíneződött, előnytelen alakú, vagy egymástól elálló fogakon.
 • Tömések – a szuvas üreg (kitisztítása utáni) lezárásához sokféle modern, tartós helyreállítási anyag használható napjainkban. Fogorvosa javasolni fogja az Ön számára legmegfelelőbb anyag típust, mely függ a károsodás mértékétől, a fog elhelyezkedésétől, egyéb szakmai kritériumoktól.
 • Fogszabályozás – a fogakat rögzített, vagy kivehető fogszabályozó eszközök segítségével a kívánt helyzetbe lehet igazítani. Az Ön számára megfelelő eszköz típusának kiválasztása fogszabályozó szakorvosi vizsgálatot kíván, és felhelyezés után folyamatos követést igényel minden esetben.
 • Foggyökér kezelés – a sérült gyökércsatorna kezelése szintén a fogmegtartás lehetőségét szolgálja, és a fertőzött, sérült vagy élettelen fogpulpa eltávolítását foglalja magában.

A felsorolásban szereplő információk természetesen csak szemléltetési célokat szolgálnak, és nem helyettesíthetik fogorvosának szakmai gondozását. Fogorvosa rendelkezik csak azokkal az ismeretekkel, készségekkel és képzettséggel, melyekkel az Ön fogászati problémáit a lehető leghatékonyabban lehet orvosolni, beazonosításuk és a kezelések meghatározása szakmai mérlegelést igényel. A rendszeres fogászati szűrővizsgálatok segítenek az esetleges gondok mielőbbi feltárásában, a modern eljárások segítségével pedig biztosítani lehet a szájhigiéné és egészség hosszú távú megtartását.


Modern és gyakori fogászati kezelések Budapesten. A fogászati szolgáltatások közül legtöbb beteg a szűrővizsgálat miatt látogatja meg fogorvosát, de népszerű az implantátum behelyezése, a fogfehérítés, a korona felhelyezés. A leggyakrabban érdeklődésre számot tartó témáink: fogorvos munkája Budapesten, fogászati szolgáltatások ára, fogorvos a 13. kerületben, fogszabályozás akció, fogászati kezelés Budapest fővárosban, implantátum ára, fog korona behelyezés.

Kapcsolódó bejegyzések

GoldenDental

1135 Budapest, Szegedi út 54

Bejelentkezés: +36 1 770 7060
Nyitvatartás: Hétfő – Péntek: 8:00-20:00

Szolgáltatásaink

 • Fogszabályozás
 • Fogfehérítés
 • Fogbeültetés
 • Fogkő eltávolítás
 • Fogpótlás
 • Szájsebészeti beavatkozások
 • Szűrővizsgálat

Keress fogászati kérdésekre