Modern fogászati szolgáltatások

Szerző: | Fogorvos Budapesten

Fogorvosi kezelések napjainkban A fogorvosok véleménye szerint semmi sem ér fel a természetes fogak működésével és megjelenésével, ezért mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a saját fogakat minél hosszabb ideig megőrizzük. Míg régen egy szuvas fogat azonnal eltávolítottak, addig ma a modern fogászati eljárásokkal, szolgáltatásokkal a fogorvosok biztosítani tudják, hogy csak annyi fogat, és csak azt […]

Fogorvosi kezelések napjainkban

A fogorvosok véleménye szerint semmi sem ér fel a természetes fogak működésével és megjelenésével, ezért mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a saját fogakat minél hosszabb ideig megőrizzük. Míg régen egy szuvas fogat azonnal eltávolítottak, addig ma a modern fogászati eljárásokkal, szolgáltatásokkal a fogorvosok biztosítani tudják, hogy csak annyi fogat, és csak azt a fogat pótolják, amelyek valóban menthetetlenek.

Fogorvosa többféle kezelést vagy eljárást javasolhat a sérült vagy elveszett fog helyreállításához vagy cseréjéhez, annak érdekében, hogy a fogak rágóképességét, megjelenését, és egészségét visszaadja. Ezen eljárások egy része egyszerű, mások speciálisabbak.

Kezelési eljárások

Nézzünk pár példát az egészséges mosoly biztosításáért kezdeményezett különböző kezelésekből és eljárásokból:

  • Fogak fehérítése – noha a fogak természetes színe nem porcelán fehér, a legtöbb ember világosabb fogszínre vágyik. Ennek a vágynak a teljesítése érdekében a fehérítő termékek széles skáláját bocsátották a fogyasztók rendelkezésére.
  • Koronák, hidak, protézisek – a koronák, hidak és protézisek a meggyengült, törött, vagy traumatizált fogak fedésére, pótlására szolgál. A teljes kerámiából készült fogkorona a megszólalásig hasonlít a természetes fog színéhez és formájához, így nagyon jó alternatívát kínál a sérült fog további károsodásoktól való védelmére.
  • Fogászati implantátumok – az implantátumokkal pótolni lehet egy, vagy több fog elvesztése esetén a hiányzó gyökereket, így megakadályozván a többi fog bedőlését, kimozdulását. Kiváló, modern alternatíva a száj és a fogak egészségének hosszú távú megőrzéséhez.
  • Héjak – a fogászati kerámia héjakkal magas színvonalú esztétikai javítást tudnak végezni az elszíneződött, előnytelen alakú, vagy egymástól elálló fogakon.
  • Tömések – a szuvas üreg (kitisztítása utáni) lezárásához sokféle modern, tartós helyreállítási anyag használható napjainkban. Fogorvosa javasolni fogja az Ön számára legmegfelelőbb anyag típust, mely függ a károsodás mértékétől, a fog elhelyezkedésétől, egyéb szakmai kritériumoktól.
  • Fogszabályozás – a fogakat rögzített, vagy kivehető fogszabályozó eszközök segítségével a kívánt helyzetbe lehet igazítani. Az Ön számára megfelelő eszköz típusának kiválasztása fogszabályozó szakorvosi vizsgálatot kíván, és felhelyezés után folyamatos követést igényel minden esetben.
  • Foggyökér kezelés – a sérült gyökércsatorna kezelése szintén a fogmegtartás lehetőségét szolgálja, és a fertőzött, sérült vagy élettelen fogpulpa eltávolítását foglalja magában.

A felsorolásban szereplő információk természetesen csak szemléltetési célokat szolgálnak, és nem helyettesíthetik fogorvosának szakmai gondozását. Fogorvosa rendelkezik csak azokkal az ismeretekkel, készségekkel és képzettséggel, melyekkel az Ön fogászati problémáit a lehető leghatékonyabban lehet orvosolni, beazonosításuk és a kezelések meghatározása szakmai mérlegelést igényel. A rendszeres fogászati szűrővizsgálatok segítenek az esetleges gondok mielőbbi feltárásában, a modern eljárások segítségével pedig biztosítani lehet a szájhigiéné és egészség hosszú távú megtartását.


Modern és gyakori fogászati kezelések Budapesten. A fogászati szolgáltatások közül legtöbb beteg a szűrővizsgálat miatt látogatja meg fogorvosát, de népszerű az implantátum behelyezése, a fogfehérítés, a korona felhelyezés. A leggyakrabban érdeklődésre számot tartó témáink: fogorvos munkája Budapesten, fogászati szolgáltatások ára, fogorvos a 13. kerületben, fogszabályozás akció, fogászati kezelés Budapest fővárosban, implantátum ára, fog korona behelyezés.

Golden Dent Fogászat

A szerzőről: Golden Dent Fogászat

A Golden Dent fogászati kezelései kockázatmentesek. Orvosaink, specialistáink szaktudása és felkészültsége maximális, ezért minden általunk végzett kezelésre teljeskörű garanciát vállalunk. Orvosaink egytől egyik szakterületük specialistái. Nálunk végre elfelejtheti a szorongást a fogorvosi székben! Szakértői csapatunk fájdalommentesen és a lehető leggyorsabb úton szünteti meg fogászati panaszait.
Nálunk nem kell rendelőről rendelőre járnia. Rendelőnkben több szakterület összehangolt munkájával, magas szinten tervezett kezelések segítségével meg tudjuk oldani a legkényesebb fogászati problémákat is.

Pácienseink mondták…

Nagy Pál
Nagy Pál
2024-02-27
Kiváló fogadtatás, udvariasság, látható szakértelem, szép és rendezett környezet, elfogadható ár Kommunikatív fogorvos, udvarias, segítőkész személyzet. A jövőben őket fogom választani.
Fruzsina Süveges
Fruzsina Süveges
2024-02-24
Sürgős ellátásra volt szükségem, egy órán belül el is láttak! profi csapat, kellemes környezet! köszönöm mégegyszer!
Wyman Bill
Wyman Bill
2024-02-22
Nagyon szakszerű munkát, és kedves, türelmes hozzáállást tapasztaltunk.
ElekIldi “Soma”
ElekIldi “Soma”
2024-02-19
Profi, gyors és fájdalommentes kezelést kaptam. Mindenkinek ajánlom.
GoldenDent
GoldenDent Budapest

Ne hagyja ki aktuális árkedvezményeinket!

Akció

Professzionális fogfehérítés akció április 30-ig!

Ultrahangos fogkőeltávolítás Air-Brush sópolírozással és hatékony, kíméletes fogfehérítéssel most óriási kedvezménnyel 84.900 Ft helyett csak 39.900 Ft

Látványos fogfehérítés azonnal mindössze 1 óra alatt! Kíméletes, professzionális fogfehérítő csomag, mely nem roncsolja a fogzománcot. A kezelés végeztével fogai akár 6-7 árnyalatot is világosodni fognak.

Akció

Most 30%-os fogbeültetés akció április 30-ig!

Alpha Bio és Nobel Biocare prémium minőségű implantátumainkra beültetéssel 30% kedvezményt biztosítunk, ha Április 15-ig megrendeli! Az akció részleteiről érdeklődjön rendelőnkben.

Alpha BIo és Nobel Biocare implantátumok élethosszig tartó garanciával, beültetéssel most 30%-al olcsóbban elérhetők a Golden Dentben. Legyen szó egy vagy több fog pótlásáról, ezen implantátumok segítségével visszanyerheti fiatalos mosolyát. Rendelje meg még ma!

Akció

Fogszabályozás akciónk még elérhető április 30-ig!

Esztétikus fogszabályozó és fém készülékeinkre részletfizetési kedvezményt biztosítunk, ha Április 15-ig megrendeli. Jelentkezzen ingyenes konzultációra és tudja meg, melyik készülék a legideálisabb Önnek.

A technika fejlődésével olyan korszerű és láthatatlan készülékek jelentek meg, melyek mára már sokkal esztétikusabbá, szinte láthatatlanná teszik a fogszabályozást. Rövid kezelési idő alatt látványos eredmény a Golden Dentben. Rendelje meg még ma!