A modern fogászati szerszámok alkalmazása, a tapasztalat és a szakértelem biztosítja a tökéletes mosoly megalkotását a budapesti fogorvosi rendelőben.

Milyen eszközöket használ a fogorvos?

A fogászati ellátás forradalmi változásokon ment keresztül. A számítógépes tervezés és a korszerű technológiák kifejlődése lehetőséget teremtett egy olyan magas színvonalú ellátásra, melynek már semmi köze a pár évtizeddel ezelőtti fogászathoz, fogorvosi ellátáshoz.

A modern technológiák alkalmazása nem csupán nagy szakértelmet és tapasztalatot kíván, de nem lehetséges modern szerszámok, eszközök nélkül sem.

Ennek érdekében, budapesti fogászati rendelőnk korszerű eszközparkkal biztosítja a legújabb technológiák alkalmazását.

A modern szerszámok előnyei

Napjainkban a fogászati szakemberek minden igyekezete a saját fog megtartását szolgálja. Amennyiben lehetséges, a fogorvosok arra törekednek, hogy a saját fog egészségét helyreállítsák, élettartamát megnöveljék, és szerkezetét stabilizálják. Hogyan lehetséges ez a konzerváló fogászaton? Nézzük a legfontosabb kritériumokat:

  • Míg régen elég volt egy foghúzó a sérült fog eltávolításához, addig ma modern szerszámok egész arzenálja áll rendelkezésre a fogászaton ahhoz, hogy a károsodott, de menthető foga(ka)t rehabilitálják.
  • A fogászati probléma pontos felmérése a digitális képalkotás eszközeivel ma már nem okoz fejtörést. A leggyakrabban használt panoráma röntgen képet ad a fog és a foghoz tartozó szövetek állapotáról, a gyökerek lefutásáról, az állcsontok egészségéről. Komolyabb beavatkozások előtt a 3D-ben látható képletek elemzése elengedhetetlen a pontos anatómiai sajátosságok ismeretéhez.
  • A modern eszközök nem pusztán a fogorvosok munkáját könnyítik meg, de a gépi szerszámok precíz munkavégzést is biztosítanak (pl gyökérkezelés során pontosan meghatározható a gyökércsatorna mélysége, így elkerülhető a „túltömés” veszélye).
  • A szerszámok anyaga teljes mértékben szövetbarát, olyan orvosi fémből, ötvözetből készülnek, melyek használata semmiféle kockázattal nem jár.
  • A fájdalomcsillapítás mára kifinomult technikával történik. Az érzéstelenítést extra vékony tűvel végzik, így már az injekció is szinte észrevétlenül történik.
  • A fogazat rendezetlenségének és a harapási rendellenességek helyreállítására a fogszabályozás kínál korszerű megoldást. A modern szerszámok és eszközök segítségével végzett fogszabályozás garantáltan időtálló megoldást jelent, melyet a fogszabályozó szakorvos személyre szabott kezelési terv szerint hajt végre.

Modern fogpótlás menthetetlen fog esetén

A fogorvosi gyakorlatban sajnos az is előfordul, hogy egy fogat semmiféle módon nem tudnak megmenteni. A saját fog helyére beültethető műgyökér az utóbbi évtizedek innovációja. Az implantálás a legmodernebb fogpótló beavatkozás, melyhez szintén elengedhetetlen a modern szerszámok használata. A korszerű implant rendszerekhez a gyártók biztosítják azokat a modern szerszámokat, melyekkel pontosan meghatározható a beültetendő implant helye és az implantálás legideálisabb módja.

Mi szükséges tehát a fogászati problémák megbízható és minden igényt kielégítő kezeléséhez napjainkban?

  • Prémium kategóriás anyagok
  • modern szerszámok és eszközpark
  • magasan képzett, tapasztalt szakemberek.

Nálunk mindez adott, várjuk kedves Pácienseinket!


Modern fogászati szerszámok Budapest fogorvos. A modern fogászati szerszámok alkalmazása, a tapasztalat és a szakértelem biztosítja a tökéletes mosoly megalkotását a budapesti fogorvosi rendelőben a 13. kerület szívében nyújtott szolgáltatásnál.

Golden Dent Fogászat

A szerzőről: Golden Dent Fogászat

A Golden Dent fogászati kezelései kockázatmentesek. Orvosaink, specialistáink szaktudása és felkészültsége maximális, ezért minden általunk végzett kezelésre teljeskörű garanciát vállalunk. Orvosaink egytől egyik szakterületük specialistái. Nálunk végre elfelejtheti a szorongást a fogorvosi székben! Szakértői csapatunk fájdalommentesen és a lehető leggyorsabb úton szünteti meg fogászati panaszait.
Nálunk nem kell rendelőről rendelőre járnia. Rendelőnkben több szakterület összehangolt munkájával, magas szinten tervezett kezelések segítségével meg tudjuk oldani a legkényesebb fogászati problémákat is.

Pácienseink mondták…

Nagy Pál
Nagy Pál
2024-02-27
Kiváló fogadtatás, udvariasság, látható szakértelem, szép és rendezett környezet, elfogadható ár Kommunikatív fogorvos, udvarias, segítőkész személyzet. A jövőben őket fogom választani.
Fruzsina Süveges
Fruzsina Süveges
2024-02-24
Sürgős ellátásra volt szükségem, egy órán belül el is láttak! profi csapat, kellemes környezet! köszönöm mégegyszer!
Wyman Bill
Wyman Bill
2024-02-22
Nagyon szakszerű munkát, és kedves, türelmes hozzáállást tapasztaltunk.
ElekIldi “Soma”
ElekIldi “Soma”
2024-02-19
Profi, gyors és fájdalommentes kezelést kaptam. Mindenkinek ajánlom.
GoldenDent
GoldenDent Budapest

Ne hagyja ki aktuális árkedvezményeinket!

Akció

Professzionális fogfehérítés akció április 30-ig!

Ultrahangos fogkőeltávolítás Air-Brush sópolírozással és hatékony, kíméletes fogfehérítéssel most óriási kedvezménnyel 84.900 Ft helyett csak 39.900 Ft

Látványos fogfehérítés azonnal mindössze 1 óra alatt! Kíméletes, professzionális fogfehérítő csomag, mely nem roncsolja a fogzománcot. A kezelés végeztével fogai akár 6-7 árnyalatot is világosodni fognak.

Akció

Most 30%-os fogbeültetés akció április 30-ig!

Alpha Bio és Nobel Biocare prémium minőségű implantátumainkra beültetéssel 30% kedvezményt biztosítunk, ha Április 15-ig megrendeli! Az akció részleteiről érdeklődjön rendelőnkben.

Alpha BIo és Nobel Biocare implantátumok élethosszig tartó garanciával, beültetéssel most 30%-al olcsóbban elérhetők a Golden Dentben. Legyen szó egy vagy több fog pótlásáról, ezen implantátumok segítségével visszanyerheti fiatalos mosolyát. Rendelje meg még ma!

Akció

Fogszabályozás akciónk még elérhető április 30-ig!

Esztétikus fogszabályozó és fém készülékeinkre részletfizetési kedvezményt biztosítunk, ha Április 15-ig megrendeli. Jelentkezzen ingyenes konzultációra és tudja meg, melyik készülék a legideálisabb Önnek.

A technika fejlődésével olyan korszerű és láthatatlan készülékek jelentek meg, melyek mára már sokkal esztétikusabbá, szinte láthatatlanná teszik a fogszabályozást. Rövid kezelési idő alatt látványos eredmény a Golden Dentben. Rendelje meg még ma!