GoldenDent Esztétikai Fogászat
1135 Budapest, Szegedi út 54. Tel:
+36 1 770 7060

1133 Budapest, Pannónia u. 79. Tel:
+36 1 770 7060

Sztárok mosolya az esztétikai fogászat szemszögéből

Ronaldo mosoly fogsor

Ronaldo is megszenvedett a tökéletes mosolyért.

A világsztár futballistát, Christiano Ronaldot választotta a People magazin 2012-ben a világ legszexisebb sportolójának. A hír nem érte váratlanul a celebvilágban jártas olvasókat, pedig abban az időszakban megannyi csúnya seb borította az akkor 27-éves világsztárt. Kevesen tudják azonban, hogy ismertté válása előtt igencsak hétköznapi problémákkal kellett szembenéznie a focistának, és komoly fogorvosi beavatkozásokra, kezelésekre volt szükség ahhoz, hogy tökéletes legyen a mosolya.

Sérülések és születési adottság

A sportolók világában megszokott dolog, hogy az edzések és mérkőzések során komoly sérüléseket szereznek. A balesetek során törhet vagy akár ki is eshet egy-két fog, ilyenkor értelemszerűen pótolni kell, méghozzá úgy, hogy az eredmény észrevehetetlen legyen. Egy-egy alkalommal az is megtörténhet, hogy a menthető fogtól inkább megszabadul a sportoló, csak azért, hogy tökéletes, beültetett fogat kapjon, így egészen biztos lehet abban, hogy nem látszik a tömés.

A celebek és sztárok megjelenése sem mindig születési adottság. Ha a hétköznapokban szétnézünk, láthatjuk, hogy milyen sok embernek van szüksége fogszabályzásra, fogfehérítésre és esztétikai fogászati konzultációra. Értelemszerű, hogy a világsztárok körében is hasonló arányban fordul elő kusza, sárga fogsor, melyet a megfelelő fizetési szint elérését követően azonnal rendbehoznak.

Ronaldo fogsora az ismertség előtt

Cristiano Ronaldo fogászati beavatkozásainak listája nem áll rendelkezésünkre, azonban a korai időszakból származó fotóit összehasonlítva a mai képekkel egészen nyugodtan kijelenthetjük, hogy több tízezer eurót is elkölthetett fogorvosra, fogászati beavatkozásokra.

Ronaldo esztétikai fogászat

Ilyen lett a világsztár mosolya a fogászati kezelést követően.

A tökéletes fogszabályozás nyilvánvaló a fényképek láttán, azonban ennél többről lehet szó. A sztárok fényűző életmódjának velejárója a bor, kávé és cigaretta által okozott elszíneződés, melyek azonban teljes egészében hiányoznak a fényképeken látható fogsorokról.

A fényképek fogászati szempontú elemzése alapján kijelenthető, hogy a fogszabályozás mellett ritkításra is sor kerülhetett, azonban nem elképzelhetetlen, hogy kerámiakoronákat kaptak a sztár fogai, mely több szempontból is előnyös:

  • tökéletes alakú fogak
  • nem kell tartani az elszíneződéstől
  • nincs fogszuvasodás.

Fogászati kezelés bejelentkezés

Mennyibe kerülhetett Ronaldo mosolya?

Az interneten elérhető információk alapján a sztár fogszabályzója 2 – 4 millió forintba kerülhetett. A fényképeken látható, mosolygós fogakra helyezett korona, foganként az egymillió forint feletti árat is elérhette.

A fiatalkori képeken felfedezhető egy foghiány is, itt elméletben kétféle beavatkozás jöhetne szóba. Feltételezhetnénk, hogy jó minőségű hidat kapott a sportoló, azonban sokkal valószínűbb, hogy egy csúcstechnológiás implantátum behelyezése a tökéletes fogsor végső titka.

Kapcsolódó bejegyzések

GoldenDental

1135 Budapest, Szegedi út 54

Bejelentkezés: +36 1 770 7060
Nyitvatartás: Hétfő – Péntek: 8:00-20:00

Szolgáltatásaink

  • Fogszabályozás
  • Fogfehérítés
  • Fogbeültetés
  • Fogkő eltávolítás
  • Fogpótlás
  • Szájsebészeti beavatkozások
  • Szűrővizsgálat

Keress fogászati kérdésekre