Melyik világbajnok futballista fogorvosa kerülhetett sokba?

Szerző: | Fogorvos Budapesten, Fogorvos tanácsa

Sztárok mosolya az esztétikai fogászat szemszögéből A világsztár futballistát, Christiano Ronaldot választotta a People magazin 2012-ben a világ legszexisebb sportolójának. A hír nem érte váratlanul a celebvilágban jártas olvasókat, pedig abban az időszakban megannyi csúnya seb borította az akkor 27-éves világsztárt. Kevesen tudják azonban, hogy ismertté válása előtt igencsak hétköznapi problémákkal kellett szembenéznie a focistának, […]

Sztárok mosolya az esztétikai fogászat szemszögéből

A világsztár futballistát, Christiano Ronaldot választotta a People magazin 2012-ben a világ legszexisebb sportolójának. A hír nem érte váratlanul a celebvilágban jártas olvasókat, pedig abban az időszakban megannyi csúnya seb borította az akkor 27-éves világsztárt. Kevesen tudják azonban, hogy ismertté válása előtt igencsak hétköznapi problémákkal kellett szembenéznie a focistának, és komoly fogorvosi beavatkozásokra, kezelésekre volt szükség ahhoz, hogy tökéletes legyen a mosolya.

Sérülések és születési adottság

A sportolók világában megszokott dolog, hogy az edzések és mérkőzések során komoly sérüléseket szereznek. A balesetek során törhet vagy akár ki is eshet egy-két fog, ilyenkor értelemszerűen pótolni kell, méghozzá úgy, hogy az eredmény észrevehetetlen legyen. Egy-egy alkalommal az is megtörténhet, hogy a menthető fogtól inkább megszabadul a sportoló, csak azért, hogy tökéletes, beültetett fogat kapjon, így egészen biztos lehet abban, hogy nem látszik a tömés.

A celebek és sztárok megjelenése sem mindig születési adottság. Ha a hétköznapokban szétnézünk, láthatjuk, hogy milyen sok embernek van szüksége fogszabályzásra, fogfehérítésre és esztétikai fogászati konzultációra. Értelemszerű, hogy a világsztárok körében is hasonló arányban fordul elő kusza, sárga fogsor, melyet a megfelelő fizetési szint elérését követően azonnal rendbehoznak.

Ronaldo fogsora az ismertség előtt

Cristiano Ronaldo fogászati beavatkozásainak listája nem áll rendelkezésünkre, azonban a korai időszakból származó fotóit összehasonlítva a mai képekkel egészen nyugodtan kijelenthetjük, hogy több tízezer eurót is elkölthetett fogorvosra, fogászati beavatkozásokra.

Ronaldo szép fogai

A tökéletes fogszabályozás nyilvánvaló a fényképek láttán, azonban ennél többről lehet szó. A sztárok fényűző életmódjának velejárója a bor, kávé és cigaretta által okozott elszíneződés, melyek azonban teljes egészében hiányoznak a fényképeken látható fogsorokról.

A fényképek fogászati szempontú elemzése alapján kijelenthető, hogy a fogszabályozás mellett ritkításra is sor kerülhetett, azonban nem elképzelhetetlen, hogy kerámiakoronákat kaptak a sztár fogai, mely több szempontból is előnyös:

  • tökéletes alakú fogak
  • nem kell tartani az elszíneződéstől
  • nincs fogszuvasodás.

Kérjen időpontot fogászati kezelésre

Mennyibe kerülhetett Ronaldo mosolya?

Az interneten elérhető információk alapján a sztár fogszabályzója 2 – 4 millió forintba kerülhetett. A fényképeken látható, mosolygós fogakra helyezett korona, foganként az egymillió forint feletti árat is elérhette.

A fiatalkori képeken felfedezhető egy foghiány is, itt elméletben kétféle beavatkozás jöhetne szóba. Feltételezhetnénk, hogy jó minőségű hidat kapott a sportoló, azonban sokkal valószínűbb, hogy egy csúcstechnológiás implantátum behelyezése a tökéletes fogsor végső titka.

Golden Dent Fogászat

A szerzőről: Golden Dent Fogászat

A Golden Dent fogászati kezelései kockázatmentesek. Orvosaink, specialistáink szaktudása és felkészültsége maximális, ezért minden általunk végzett kezelésre teljeskörű garanciát vállalunk. Orvosaink egytől egyik szakterületük specialistái. Nálunk végre elfelejtheti a szorongást a fogorvosi székben! Szakértői csapatunk fájdalommentesen és a lehető leggyorsabb úton szünteti meg fogászati panaszait.
Nálunk nem kell rendelőről rendelőre járnia. Rendelőnkben több szakterület összehangolt munkájával, magas szinten tervezett kezelések segítségével meg tudjuk oldani a legkényesebb fogászati problémákat is.

Pácienseink mondták…

Nagy Pál
Nagy Pál
2024-02-27
Kiváló fogadtatás, udvariasság, látható szakértelem, szép és rendezett környezet, elfogadható ár Kommunikatív fogorvos, udvarias, segítőkész személyzet. A jövőben őket fogom választani.
Fruzsina Süveges
Fruzsina Süveges
2024-02-24
Sürgős ellátásra volt szükségem, egy órán belül el is láttak! profi csapat, kellemes környezet! köszönöm mégegyszer!
Wyman Bill
Wyman Bill
2024-02-22
Nagyon szakszerű munkát, és kedves, türelmes hozzáállást tapasztaltunk.
ElekIldi “Soma”
ElekIldi “Soma”
2024-02-19
Profi, gyors és fájdalommentes kezelést kaptam. Mindenkinek ajánlom.
GoldenDent
GoldenDent Budapest

Ne hagyja ki aktuális árkedvezményeinket!

Akció

Professzionális fogfehérítés akció április 30-ig!

Ultrahangos fogkőeltávolítás Air-Brush sópolírozással és hatékony, kíméletes fogfehérítéssel most óriási kedvezménnyel 84.900 Ft helyett csak 39.900 Ft

Látványos fogfehérítés azonnal mindössze 1 óra alatt! Kíméletes, professzionális fogfehérítő csomag, mely nem roncsolja a fogzománcot. A kezelés végeztével fogai akár 6-7 árnyalatot is világosodni fognak.

Akció

Most 30%-os fogbeültetés akció április 30-ig!

Alpha Bio és Nobel Biocare prémium minőségű implantátumainkra beültetéssel 30% kedvezményt biztosítunk, ha Április 15-ig megrendeli! Az akció részleteiről érdeklődjön rendelőnkben.

Alpha BIo és Nobel Biocare implantátumok élethosszig tartó garanciával, beültetéssel most 30%-al olcsóbban elérhetők a Golden Dentben. Legyen szó egy vagy több fog pótlásáról, ezen implantátumok segítségével visszanyerheti fiatalos mosolyát. Rendelje meg még ma!

Akció

Fogszabályozás akciónk még elérhető április 30-ig!

Esztétikus fogszabályozó és fém készülékeinkre részletfizetési kedvezményt biztosítunk, ha Április 15-ig megrendeli. Jelentkezzen ingyenes konzultációra és tudja meg, melyik készülék a legideálisabb Önnek.

A technika fejlődésével olyan korszerű és láthatatlan készülékek jelentek meg, melyek mára már sokkal esztétikusabbá, szinte láthatatlanná teszik a fogszabályozást. Rövid kezelési idő alatt látványos eredmény a Golden Dentben. Rendelje meg még ma!