A legköltségesebb sztármosolyok

Szerző: | Fogorvos tanácsa, Fogorvos válaszol, fogorvosi tanácsok

Te is hollywoodi mosolyra vágysz? Semmi akadálya, kizárólag pénztárca függő és egy igazán jó fogorvosra van szükség. Miért nem sajnálják a pénzt fogaik ragyogásáért a sztárok, celebek, és reflektorfényben élők? Nemcsak a sztárok tudják, hogy a nyerő, magabiztos, bizalomgerjesztő mosoly a hétköznapokban is csodát tesz. Hát még a vörös szőnyegen, ahol bizony a legapróbb hiba […]

Te is hollywoodi mosolyra vágysz?

Semmi akadálya, kizárólag pénztárca függő és egy igazán jó fogorvosra van szükség.

Miért nem sajnálják a pénzt fogaik ragyogásáért a sztárok, celebek, és reflektorfényben élők?

Nemcsak a sztárok tudják, hogy a nyerő, magabiztos, bizalomgerjesztő mosoly a hétköznapokban is csodát tesz. Hát még a vörös szőnyegen, ahol bizony a legapróbb hiba is szemet szúr a nagyvilágnak. Legyen az kusza fogazat, vagy elszabott ruhadarab, semmi nem marad rejtve a rajongók, vagy épp a rosszakarók szeme elől. A világsztárok esetében ráadásul “munkaköri követelmény” a jó megjelenés, sokszor ebből (is) élnek. Mégpedig nem is akárhogyan.

S bár egy szép mosoly nem olcsó mulatság, minden befektetés megéri nekik. A sztárgázsiból nevetve kifizetik az akár több tízezer dolláros beavatkozásokat, s ezzel bebiztosítják helyüket a filmvásznon.

Milyen fogászati kezelésekért fizetnek a legtöbbet a sztárok?

A filmipar női és férfi szereplői ma már egyaránt odafigyelnek megjelenésükre, s ezért hajlandóak mélyen nyúlni a zsebükbe.

Ben Affleck például a ragyogó mosolyért cserébe állítólag 20 ezer dollárt hagyott a fogorvosánál. Miután a színész fogai egyenetlenek voltak, porcelánhéjakat és koronákat kaptak. A szépészeti kezelést megspékelték egy fogfehérítéssel, s máris kész volt a vadonatúj, csábítóan üde és lehengerlő mosoly. Hogy mindez több, mint 4,6 millió forintjába került? Neki aprópénz.

Ugyanígy jó befektetésnek bizonyult Tom Cruise fogainak rendbetétele is. Bár a nők a kusza fogaival is szerették, alighanem megtérült, amit a fogaira költött. A hírek szerint a színész több mint 30 ezer dollárt (majd 7 millió forintot) költött a fogsora megszépítésére.

Hogy női példát is említsünk, Demi Moore kész kifizetni egy lézeres fogfehérítésre 12 ezer dollárt is, azaz több, mint két és fél millió forintot. Nem kétséges, szépen ragyognak a színésznő fogai, ami alap a kifogástalan megjelenéshez.

Van, aki ritkán ajándékozza meg a követőit mosolygással, mégis fontosnak és elengedhetetlennek tartotta a fogai rendezettségét, mosolyának megújulását. Victoria Beckham 40 ezer dollárt, több, mint 9 millió forintot költött gyönyörű (ám ritkán látott) mosolyára. A fiatalkori csálé, résekkel tűzdelt fogsor helyett most már egységes, rendezett, csillogó fogakat látunk, ha sikerül lencsevégre kapni.

Ez idáig ugye rendben is van. A (tehetősebb) ember fia és lánya megpróbálja korrigál(tat)ni azt, amit a természet nem nyújtott tálcán.
Azonban, a napjainkban Hollywoodban terjedő igen költséges divat sokaknál kiveri a biztosítékot.

Miről van szó?

Beverly Hills egyik, ha nem a legnevesebb fogorvosa gyémántokkal teleültetett, aranyból készített arany fogszabályozót tesz fel azokank, akiknek telik erre a nem olcsó darabra. Alsó hangon 25 ezer dollár, de persze a határ a csillagos ég.

A fogorvos persze ért a marketinghez is. Azzal indokolja a drága kezelést, hogy a fogszabályozóra akár ékszerként is tekinthetünk. És tényleg, miért is ne? Manapság boldog-boldogtalan különböző fogékszereket varázsoltat a fogára, sőt feliratokat, bevéséseket is kérhet. A fogszabályozó legalább csak átmeneti és levehető, ha netán meggondolná magát az illető.


A legköltségesebb és legdrágább sztármosolyok. A sztármosolyok létrehozása fogorvost próbáló feladat, melyért elképesztő összegeket is elkérhetnek. A legnagyobb hírességeknek is meggyűlt már a baja a tökéletes mosolyért folytatott harcban. Izgalmas témák, melyeket érdemes lehet részletesebben is megismerni: fogászati témák blogja, fogorvos tanácsa pesten, fogorvos ára, fogszabályozás kivitelezése, fogászati kezelés Budapest 13. kerület, tökéletes mosoly alakítása, fogfehérítés Budapest.

GoldenDent
GoldenDent Budapest

Ne hagyja ki aktuális árkedvezményeinket!

Akció

Professzionális fogfehérítés akció április 30-ig!

Ultrahangos fogkőeltávolítás Air-Brush sópolírozással és hatékony, kíméletes fogfehérítéssel most óriási kedvezménnyel 84.900 Ft helyett csak 39.900 Ft

Látványos fogfehérítés azonnal mindössze 1 óra alatt! Kíméletes, professzionális fogfehérítő csomag, mely nem roncsolja a fogzománcot. A kezelés végeztével fogai akár 6-7 árnyalatot is világosodni fognak.

Akció

Most 30%-os fogbeültetés akció április 30-ig!

Alpha Bio és Nobel Biocare prémium minőségű implantátumainkra beültetéssel 30% kedvezményt biztosítunk, ha Április 15-ig megrendeli! Az akció részleteiről érdeklődjön rendelőnkben.

Alpha BIo és Nobel Biocare implantátumok élethosszig tartó garanciával, beültetéssel most 30%-al olcsóbban elérhetők a Golden Dentben. Legyen szó egy vagy több fog pótlásáról, ezen implantátumok segítségével visszanyerheti fiatalos mosolyát. Rendelje meg még ma!

Akció

Fogszabályozás akciónk még elérhető április 30-ig!

Esztétikus fogszabályozó és fém készülékeinkre részletfizetési kedvezményt biztosítunk, ha Április 15-ig megrendeli. Jelentkezzen ingyenes konzultációra és tudja meg, melyik készülék a legideálisabb Önnek.

A technika fejlődésével olyan korszerű és láthatatlan készülékek jelentek meg, melyek mára már sokkal esztétikusabbá, szinte láthatatlanná teszik a fogszabályozást. Rövid kezelési idő alatt látványos eredmény a Golden Dentben. Rendelje meg még ma!