Te is hollywoodi mosolyra vágysz? Semmi akadálya, kizárólag pénztárca függő és egy igazán jó fogorvosra van szükség. Miért nem sajnálják a pénzt fogaik ragyogásáért a sztárok, celebek, és reflektorfényben élők? Nemcsak a sztárok tudják, hogy a nyerő, magabiztos, bizalomgerjesztő mosoly a hétköznapokban is csodát tesz. Hát még a vörös szőnyegen, ahol bizony a legapróbb hiba […]

Te is hollywoodi mosolyra vágysz?

Semmi akadálya, kizárólag pénztárca függő és egy igazán jó fogorvosra van szükség.

Miért nem sajnálják a pénzt fogaik ragyogásáért a sztárok, celebek, és reflektorfényben élők?

Nemcsak a sztárok tudják, hogy a nyerő, magabiztos, bizalomgerjesztő mosoly a hétköznapokban is csodát tesz. Hát még a vörös szőnyegen, ahol bizony a legapróbb hiba is szemet szúr a nagyvilágnak. Legyen az kusza fogazat, vagy elszabott ruhadarab, semmi nem marad rejtve a rajongók, vagy épp a rosszakarók szeme elől. A világsztárok esetében ráadásul “munkaköri követelmény” a jó megjelenés, sokszor ebből (is) élnek. Mégpedig nem is akárhogyan.

S bár egy szép mosoly nem olcsó mulatság, minden befektetés megéri nekik. A sztárgázsiból nevetve kifizetik az akár több tízezer dolláros beavatkozásokat, s ezzel bebiztosítják helyüket a filmvásznon.

Milyen fogászati kezelésekért fizetnek a legtöbbet a sztárok?

A filmipar női és férfi szereplői ma már egyaránt odafigyelnek megjelenésükre, s ezért hajlandóak mélyen nyúlni a zsebükbe.

Ben Affleck például a ragyogó mosolyért cserébe állítólag 20 ezer dollárt hagyott a fogorvosánál. Miután a színész fogai egyenetlenek voltak, porcelánhéjakat és koronákat kaptak. A szépészeti kezelést megspékelték egy fogfehérítéssel, s máris kész volt a vadonatúj, csábítóan üde és lehengerlő mosoly. Hogy mindez több, mint 4,6 millió forintjába került? Neki aprópénz.

Ugyanígy jó befektetésnek bizonyult Tom Cruise fogainak rendbetétele is. Bár a nők a kusza fogaival is szerették, alighanem megtérült, amit a fogaira költött. A hírek szerint a színész több mint 30 ezer dollárt (majd 7 millió forintot) költött a fogsora megszépítésére.

Hogy női példát is említsünk, Demi Moore kész kifizetni egy lézeres fogfehérítésre 12 ezer dollárt is, azaz több, mint két és fél millió forintot. Nem kétséges, szépen ragyognak a színésznő fogai, ami alap a kifogástalan megjelenéshez.

Van, aki ritkán ajándékozza meg a követőit mosolygással, mégis fontosnak és elengedhetetlennek tartotta a fogai rendezettségét, mosolyának megújulását. Victoria Beckham 40 ezer dollárt, több, mint 9 millió forintot költött gyönyörű (ám ritkán látott) mosolyára. A fiatalkori csálé, résekkel tűzdelt fogsor helyett most már egységes, rendezett, csillogó fogakat látunk, ha sikerül lencsevégre kapni.

Ez idáig ugye rendben is van. A (tehetősebb) ember fia és lánya megpróbálja korrigál(tat)ni azt, amit a természet nem nyújtott tálcán.
Azonban, a napjainkban Hollywoodban terjedő igen költséges divat sokaknál kiveri a biztosítékot.

Miről van szó?

Beverly Hills egyik, ha nem a legnevesebb fogorvosa gyémántokkal teleültetett, aranyból készített arany fogszabályozót tesz fel azokank, akiknek telik erre a nem olcsó darabra. Alsó hangon 25 ezer dollár, de persze a határ a csillagos ég.

A fogorvos persze ért a marketinghez is. Azzal indokolja a drága kezelést, hogy a fogszabályozóra akár ékszerként is tekinthetünk. És tényleg, miért is ne? Manapság boldog-boldogtalan különböző fogékszereket varázsoltat a fogára, sőt feliratokat, bevéséseket is kérhet. A fogszabályozó legalább csak átmeneti és levehető, ha netán meggondolná magát az illető.


A legköltségesebb és legdrágább sztármosolyok. A sztármosolyok létrehozása fogorvost próbáló feladat, melyért elképesztő összegeket is elkérhetnek. A legnagyobb hírességeknek is meggyűlt már a baja a tökéletes mosolyért folytatott harcban. Izgalmas témák, melyeket érdemes lehet részletesebben is megismerni: fogászati témák blogja, fogorvos tanácsa pesten, fogorvos ára, fogszabályozás kivitelezése, fogászati kezelés Budapest 13. kerület, tökéletes mosoly alakítása, fogfehérítés Budapest.

Golden Dent Fogászat

A szerzőről: Golden Dent Fogászat

A Golden Dent fogászati kezelései kockázatmentesek. Orvosaink, specialistáink szaktudása és felkészültsége maximális, ezért minden általunk végzett kezelésre teljeskörű garanciát vállalunk. Orvosaink egytől egyik szakterületük specialistái. Nálunk végre elfelejtheti a szorongást a fogorvosi székben! Szakértői csapatunk fájdalommentesen és a lehető leggyorsabb úton szünteti meg fogászati panaszait.
Nálunk nem kell rendelőről rendelőre járnia. Rendelőnkben több szakterület összehangolt munkájával, magas szinten tervezett kezelések segítségével meg tudjuk oldani a legkényesebb fogászati problémákat is.

Pácienseink mondták…

Nagy Pál
Nagy Pál
2024-02-27
Kiváló fogadtatás, udvariasság, látható szakértelem, szép és rendezett környezet, elfogadható ár Kommunikatív fogorvos, udvarias, segítőkész személyzet. A jövőben őket fogom választani.
Fruzsina Süveges
Fruzsina Süveges
2024-02-24
Sürgős ellátásra volt szükségem, egy órán belül el is láttak! profi csapat, kellemes környezet! köszönöm mégegyszer!
Wyman Bill
Wyman Bill
2024-02-22
Nagyon szakszerű munkát, és kedves, türelmes hozzáállást tapasztaltunk.
ElekIldi “Soma”
ElekIldi “Soma”
2024-02-19
Profi, gyors és fájdalommentes kezelést kaptam. Mindenkinek ajánlom.
GoldenDent
GoldenDent Budapest

Ne hagyja ki aktuális árkedvezményeinket!

Akció

Professzionális fogfehérítés akció április 30-ig!

Ultrahangos fogkőeltávolítás Air-Brush sópolírozással és hatékony, kíméletes fogfehérítéssel most óriási kedvezménnyel 84.900 Ft helyett csak 39.900 Ft

Látványos fogfehérítés azonnal mindössze 1 óra alatt! Kíméletes, professzionális fogfehérítő csomag, mely nem roncsolja a fogzománcot. A kezelés végeztével fogai akár 6-7 árnyalatot is világosodni fognak.

Akció

Most 30%-os fogbeültetés akció április 30-ig!

Alpha Bio és Nobel Biocare prémium minőségű implantátumainkra beültetéssel 30% kedvezményt biztosítunk, ha Április 15-ig megrendeli! Az akció részleteiről érdeklődjön rendelőnkben.

Alpha BIo és Nobel Biocare implantátumok élethosszig tartó garanciával, beültetéssel most 30%-al olcsóbban elérhetők a Golden Dentben. Legyen szó egy vagy több fog pótlásáról, ezen implantátumok segítségével visszanyerheti fiatalos mosolyát. Rendelje meg még ma!

Akció

Fogszabályozás akciónk még elérhető április 30-ig!

Esztétikus fogszabályozó és fém készülékeinkre részletfizetési kedvezményt biztosítunk, ha Április 15-ig megrendeli. Jelentkezzen ingyenes konzultációra és tudja meg, melyik készülék a legideálisabb Önnek.

A technika fejlődésével olyan korszerű és láthatatlan készülékek jelentek meg, melyek mára már sokkal esztétikusabbá, szinte láthatatlanná teszik a fogszabályozást. Rövid kezelési idő alatt látványos eredmény a Golden Dentben. Rendelje meg még ma!