GoldenDent Esztétikai Fogászat
1135 Budapest, Szegedi út 54. Tel:
+36 1 770 7060

1133 Budapest, Pannónia u. 79. Tel:
+36 1 770 7060

Te is hollywoodi mosolyra vágysz?

Sztár mosoly

A tökéletes mosoly megteremtése.

Semmi akadálya, kizárólag pénztárca függő és egy igazán jó fogorvosra van szükség.

Miért nem sajnálják a pénzt fogaik ragyogásáért a sztárok, celebek, és reflektorfényben élők?

Nemcsak a sztárok tudják, hogy a nyerő, magabiztos, bizalomgerjesztő mosoly a hétköznapokban is csodát tesz. Hát még a vörös szőnyegen, ahol bizony a legapróbb hiba is szemet szúr a nagyvilágnak. Legyen az kusza fogazat, vagy elszabott ruhadarab, semmi nem marad rejtve a rajongók, vagy épp a rosszakarók szeme elől. A világsztárok esetében ráadásul “munkaköri követelmény” a jó megjelenés, sokszor ebből (is) élnek. Mégpedig nem is akárhogyan.

S bár egy szép mosoly nem olcsó mulatság, minden befektetés megéri nekik. A sztárgázsiból nevetve kifizetik az akár több tízezer dolláros beavatkozásokat, s ezzel bebiztosítják helyüket a filmvásznon.

Milyen fogászati kezelésekért fizetnek a legtöbbet a sztárok?

A filmipar női és férfi szereplői ma már egyaránt odafigyelnek megjelenésükre, s ezért hajlandóak mélyen nyúlni a zsebükbe.

Ben Affleck például a ragyogó mosolyért cserébe állítólag 20 ezer dollárt hagyott a fogorvosánál. Miután a színész fogai egyenetlenek voltak, porcelánhéjakat és koronákat kaptak. A szépészeti kezelést megspékelték egy fogfehérítéssel, s máris kész volt a vadonatúj, csábítóan üde és lehengerlő mosoly. Hogy mindez több, mint 4,6 millió forintjába került? Neki aprópénz.

Ugyanígy jó befektetésnek bizonyult Tom Cruise fogainak rendbetétele is. Bár a nők a kusza fogaival is szerették, alighanem megtérült, amit a fogaira költött. A hírek szerint a színész több mint 30 ezer dollárt (majd 7 millió forintot) költött a fogsora megszépítésére.

Hogy női példát is említsünk, Demi Moore kész kifizetni egy lézeres fogfehérítésre 12 ezer dollárt is, azaz több, mint két és fél millió forintot. Nem kétséges, szépen ragyognak a színésznő fogai, ami alap a kifogástalan megjelenéshez.

Van, aki ritkán ajándékozza meg a követőit mosolygással, mégis fontosnak és elengedhetetlennek tartotta a fogai rendezettségét, mosolyának megújulását. Victoria Beckham 40 ezer dollárt, több, mint 9 millió forintot költött gyönyörű (ám ritkán látott) mosolyára. A fiatalkori csálé, résekkel tűzdelt fogsor helyett most már egységes, rendezett, csillogó fogakat látunk, ha sikerül lencsevégre kapni.

Ez idáig ugye rendben is van. A (tehetősebb) ember fia és lánya megpróbálja korrigál(tat)ni azt, amit a természet nem nyújtott tálcán.
Azonban, a napjainkban Hollywoodban terjedő igen költséges divat sokaknál kiveri a biztosítékot.

Miről van szó?

Beverly Hills egyik, ha nem a legnevesebb fogorvosa gyémántokkal teleültetett, aranyból készített arany fogszabályozót tesz fel azokank, akiknek telik erre a nem olcsó darabra. Alsó hangon 25 ezer dollár, de persze a határ a csillagos ég.

A fogorvos persze ért a marketinghez is. Azzal indokolja a drága kezelést, hogy a fogszabályozóra akár ékszerként is tekinthetünk. És tényleg, miért is ne? Manapság boldog-boldogtalan különböző fogékszereket varázsoltat a fogára, sőt feliratokat, bevéséseket is kérhet. A fogszabályozó legalább csak átmeneti és levehető, ha netán meggondolná magát az illető.


A legköltségesebb és legdrágább sztármosolyok. A sztármosolyok létrehozása fogorvost próbáló feladat, melyért elképesztő összegeket is elkérhetnek. A legnagyobb hírességeknek is meggyűlt már a baja a tökéletes mosolyért folytatott harcban. Izgalmas témák, melyeket érdemes lehet részletesebben is megismerni: fogászati témák blogja, fogorvos tanácsa pesten, fogorvos ára, fogszabályozás kivitelezése, fogászati kezelés Budapest 13. kerület, tökéletes mosoly alakítása, fogfehérítés Budapest.

Kapcsolódó bejegyzések

GoldenDental

1135 Budapest, Szegedi út 54

Bejelentkezés: +36 1 770 7060
Nyitvatartás: Hétfő – Péntek: 8:00-20:00

Szolgáltatásaink

  • Fogszabályozás
  • Fogfehérítés
  • Fogbeültetés
  • Fogkő eltávolítás
  • Fogpótlás
  • Szájsebészeti beavatkozások
  • Szűrővizsgálat

Keress fogászati kérdésekre