Koronavírus járvány van, de fogorvoshoz kell mennem

Szerző: | Budapesti fogászat, Fogászat sürgősségi ellátás, Fogászati beavatkozások, kezelések

Mi garantálja a biztonságos kezelést a fogászati rendelőnkben? A fogászati ellátás igen komplex feladat, sokféle és egyedi igénynek kell megfelelni. Legyen szó ellenőrző látogatásról, fogkőmentesítésről, tömésről, vagy fogpótlásokról, a fogorvosnak és az asszisztenseknek tudni kell alkalmazkodni a személyre szabott elvárásokhoz. Még akkor is számos kritériumnak kell megfelelnie a rendelőnek és a dolgozóknak, amikor semmiféle korlátozás […]

Mi garantálja a biztonságos kezelést a fogászati rendelőnkben?

A fogászati ellátás igen komplex feladat, sokféle és egyedi igénynek kell megfelelni. Legyen szó ellenőrző látogatásról, fogkőmentesítésről, tömésről, vagy fogpótlásokról, a fogorvosnak és az asszisztenseknek tudni kell alkalmazkodni a személyre szabott elvárásokhoz.

Még akkor is számos kritériumnak kell megfelelnie a rendelőnek és a dolgozóknak, amikor semmiféle korlátozás nem nehezíti az ellátást.

Sürgősségi ellátás igénybevételéhez jelentkezzen be, vagy hívja rendelőnket.

Hogyan lehet biztos abban, hogy minőségi szolgáltatást kap a fogorvosi rendelőnkben?

 • A minőségi alapanyagokra garancia jár, az alapanyagok minden tekintetben megfelelnek a szigorú európai előírásoknak.
 • A magas szintű szakértelem, a folyamatos képzettség és az újdonságokkal való lépéstartás nálunk alapelvárás orvosainkkal szemben. Ez garantálja a szakmai minőséget.
 • A fogtechnikusok professzionális hozzáállása és együttműködésük garantálja a hiba nélküli megoldásokat.
 • A kezelési terv személyre szabott összeállítása, a páciensek teljes körű tájékoztatása, a kérdésekre adott válaszok, az igényekhez való alkalmazkodás jellemzi nálunk a biztonságos, kölcsönös bizalmon alapuló együttműködést páciens és orvos között.
 • A rendelő internetes elérhetőségének biztosítása, az információk és az árak átláthatósága garantálja a hiteles és biztonságos működést.
 • A kezelések során készült dokumentációk, az adatlapok hosszútávú megőrzése lehetővé teszi a biztonságos utánkövetést.
 • A rendelő kényelmes váróterme és műszaki felszereltségének magas színvonala biztosítja a minden igényt kielégítő ellátást.
 • A higiénia, az eszközök és berendezések sterilizálásának és fertőtlenítésének alapvető kritériumainak maradéktalan betartása garantálja a kockázatmentes beavatkozásokat.

Számunkra nagyon fontos, hogy a pácienseink visszajelzései arról tanúskodnak, hogy a fent említett szempontok miatt magabiztosan kezdenek bele a kezelésekbe, és a bizalmi légkör nagyon megnyugtatóan hat rájuk.

Sajnos, a megváltozott körülményekre tekintettel, a koronavírus járvány miatt meghozott kormányzati szigorítások következtében a halasztható fogászati kezeléseket felfüggesztettük, ez alól csak a sürgősségi beavatkozások képeznek kivételt.

Óvintézkedések fogászatunkon

A koronavírus elleni védekezés részeként, fogorvos kollégáink és a saját egészsége érdekében most még fontosabb bizonyos óvintézkedéseket betartani.

 • A rendelőbe érkezés után, kérjük azonnal mosson kezet, majd használja az alkoholtartalmú fertőtlenítő folyadékot. Természetesen, ezt WC használat előtt és után is ismételje meg. A rendelőben tartózkodás ideje alatt kerülje a szájának, arcának, szemének, orrának érintését.
 • Bankjeggyel történő fizetés helyett ajánlott bankkártyával fizetni. A terminállal történő fizetés biztonságos, a bankkártya terminálok billentyűzetét rendszeresen lefertőtlenítjük.
 • Amennyiben fogászati kezelése halasztható, a fogászati időpontját módosítjuk egy későbbi időpontra. Ez ügyben minden érintettel felvesszük a kapcsolatot.
 • Az akut ellátások során a kialakult helyzetre tekintettel naponta többször fertőtlenítjük a fogászati kezelőket, berendezéseket, ajtók kilincseit, a személyes érintkezés során használt tárgyakat.
  Továbbra is biztosítjuk eszközeink folyamatos sterilizálását, orvosaink és asszisztenseink pedig maszkban és kesztyűben dolgoznak.

Rendelőnk a törvényi rendelkezéseket betartván vállalja egészséges páciensek akut ellátásának biztosítását. A hatósági korlátozások ideje alatt a honlapunkon feltüntetett nyitvatartási időben továbbra is állunk szíves rendelkezésükre.

Saját és rendelőnk dolgozóinak egészsége érdekében megkérjük, hogy légúti megbetegedéssel várja meg a tünetek elmúlását. Továbbá, megkérjük, hogy halassza el kezelése megkezdését, ha influenzás beteget ápol, külföldről tért haza a közelmúltban, vagy koronavírus fertőzött emberrel érintkezett.

Koronavírus járvány van, de fogorvoshoz kell mennem. Mit tegyek? Budapesti fogászati rendelőnk a kormányzati intézkedések szigorú betartása mellett a páciensek biztonságát szem előtt tartva sürgősségi ellátást biztosít a fogorvosok védelmének biztosításával. További érdeklődésre érdemes témák: budapesti fogászati rendelő, fogászati beavatkozás Budapesten, sürgősségi ellátás veszélyhelyzetben, 13. kerület fogászati klinika, fogorvos ára, biztonságos fogászat, vírusvédelem kialakítása, tanácsok fogászati kezelésre érkezőknek.

GoldenDent
GoldenDent Budapest

Ne hagyja ki aktuális árkedvezményeinket!

Akció

Professzionális fogfehérítés akció április 30-ig!

Ultrahangos fogkőeltávolítás Air-Brush sópolírozással és hatékony, kíméletes fogfehérítéssel most óriási kedvezménnyel 84.900 Ft helyett csak 39.900 Ft

Látványos fogfehérítés azonnal mindössze 1 óra alatt! Kíméletes, professzionális fogfehérítő csomag, mely nem roncsolja a fogzománcot. A kezelés végeztével fogai akár 6-7 árnyalatot is világosodni fognak.

Akció

Most 30%-os fogbeültetés akció április 30-ig!

Alpha Bio és Nobel Biocare prémium minőségű implantátumainkra beültetéssel 30% kedvezményt biztosítunk, ha Április 15-ig megrendeli! Az akció részleteiről érdeklődjön rendelőnkben.

Alpha BIo és Nobel Biocare implantátumok élethosszig tartó garanciával, beültetéssel most 30%-al olcsóbban elérhetők a Golden Dentben. Legyen szó egy vagy több fog pótlásáról, ezen implantátumok segítségével visszanyerheti fiatalos mosolyát. Rendelje meg még ma!

Akció

Fogszabályozás akciónk még elérhető április 30-ig!

Esztétikus fogszabályozó és fém készülékeinkre részletfizetési kedvezményt biztosítunk, ha Április 15-ig megrendeli. Jelentkezzen ingyenes konzultációra és tudja meg, melyik készülék a legideálisabb Önnek.

A technika fejlődésével olyan korszerű és láthatatlan készülékek jelentek meg, melyek mára már sokkal esztétikusabbá, szinte láthatatlanná teszik a fogszabályozást. Rövid kezelési idő alatt látványos eredmény a Golden Dentben. Rendelje meg még ma!