Mi garantálja a biztonságos kezelést a fogászati rendelőnkben? A fogászati ellátás igen komplex feladat, sokféle és egyedi igénynek kell megfelelni. Legyen szó ellenőrző látogatásról, fogkőmentesítésről, tömésről, vagy fogpótlásokról, a fogorvosnak és az asszisztenseknek tudni kell alkalmazkodni a személyre szabott elvárásokhoz. Még akkor is számos kritériumnak kell megfelelnie a rendelőnek és a dolgozóknak, amikor semmiféle korlátozás […]

Mi garantálja a biztonságos kezelést a fogászati rendelőnkben?

A fogászati ellátás igen komplex feladat, sokféle és egyedi igénynek kell megfelelni. Legyen szó ellenőrző látogatásról, fogkőmentesítésről, tömésről, vagy fogpótlásokról, a fogorvosnak és az asszisztenseknek tudni kell alkalmazkodni a személyre szabott elvárásokhoz.

Még akkor is számos kritériumnak kell megfelelnie a rendelőnek és a dolgozóknak, amikor semmiféle korlátozás nem nehezíti az ellátást.

Sürgősségi ellátás igénybevételéhez jelentkezzen be, vagy hívja rendelőnket.

Hogyan lehet biztos abban, hogy minőségi szolgáltatást kap a fogorvosi rendelőnkben?

 • A minőségi alapanyagokra garancia jár, az alapanyagok minden tekintetben megfelelnek a szigorú európai előírásoknak.
 • A magas szintű szakértelem, a folyamatos képzettség és az újdonságokkal való lépéstartás nálunk alapelvárás orvosainkkal szemben. Ez garantálja a szakmai minőséget.
 • A fogtechnikusok professzionális hozzáállása és együttműködésük garantálja a hiba nélküli megoldásokat.
 • A kezelési terv személyre szabott összeállítása, a páciensek teljes körű tájékoztatása, a kérdésekre adott válaszok, az igényekhez való alkalmazkodás jellemzi nálunk a biztonságos, kölcsönös bizalmon alapuló együttműködést páciens és orvos között.
 • A rendelő internetes elérhetőségének biztosítása, az információk és az árak átláthatósága garantálja a hiteles és biztonságos működést.
 • A kezelések során készült dokumentációk, az adatlapok hosszútávú megőrzése lehetővé teszi a biztonságos utánkövetést.
 • A rendelő kényelmes váróterme és műszaki felszereltségének magas színvonala biztosítja a minden igényt kielégítő ellátást.
 • A higiénia, az eszközök és berendezések sterilizálásának és fertőtlenítésének alapvető kritériumainak maradéktalan betartása garantálja a kockázatmentes beavatkozásokat.

Számunkra nagyon fontos, hogy a pácienseink visszajelzései arról tanúskodnak, hogy a fent említett szempontok miatt magabiztosan kezdenek bele a kezelésekbe, és a bizalmi légkör nagyon megnyugtatóan hat rájuk.

Sajnos, a megváltozott körülményekre tekintettel, a koronavírus járvány miatt meghozott kormányzati szigorítások következtében a halasztható fogászati kezeléseket felfüggesztettük, ez alól csak a sürgősségi beavatkozások képeznek kivételt.

Óvintézkedések fogászatunkon

A koronavírus elleni védekezés részeként, fogorvos kollégáink és a saját egészsége érdekében most még fontosabb bizonyos óvintézkedéseket betartani.

 • A rendelőbe érkezés után, kérjük azonnal mosson kezet, majd használja az alkoholtartalmú fertőtlenítő folyadékot. Természetesen, ezt WC használat előtt és után is ismételje meg. A rendelőben tartózkodás ideje alatt kerülje a szájának, arcának, szemének, orrának érintését.
 • Bankjeggyel történő fizetés helyett ajánlott bankkártyával fizetni. A terminállal történő fizetés biztonságos, a bankkártya terminálok billentyűzetét rendszeresen lefertőtlenítjük.
 • Amennyiben fogászati kezelése halasztható, a fogászati időpontját módosítjuk egy későbbi időpontra. Ez ügyben minden érintettel felvesszük a kapcsolatot.
 • Az akut ellátások során a kialakult helyzetre tekintettel naponta többször fertőtlenítjük a fogászati kezelőket, berendezéseket, ajtók kilincseit, a személyes érintkezés során használt tárgyakat.
  Továbbra is biztosítjuk eszközeink folyamatos sterilizálását, orvosaink és asszisztenseink pedig maszkban és kesztyűben dolgoznak.

Rendelőnk a törvényi rendelkezéseket betartván vállalja egészséges páciensek akut ellátásának biztosítását. A hatósági korlátozások ideje alatt a honlapunkon feltüntetett nyitvatartási időben továbbra is állunk szíves rendelkezésükre.

Saját és rendelőnk dolgozóinak egészsége érdekében megkérjük, hogy légúti megbetegedéssel várja meg a tünetek elmúlását. Továbbá, megkérjük, hogy halassza el kezelése megkezdését, ha influenzás beteget ápol, külföldről tért haza a közelmúltban, vagy koronavírus fertőzött emberrel érintkezett.

Koronavírus járvány van, de fogorvoshoz kell mennem. Mit tegyek? Budapesti fogászati rendelőnk a kormányzati intézkedések szigorú betartása mellett a páciensek biztonságát szem előtt tartva sürgősségi ellátást biztosít a fogorvosok védelmének biztosításával. További érdeklődésre érdemes témák: budapesti fogászati rendelő, fogászati beavatkozás Budapesten, sürgősségi ellátás veszélyhelyzetben, 13. kerület fogászati klinika, fogorvos ára, biztonságos fogászat, vírusvédelem kialakítása, tanácsok fogászati kezelésre érkezőknek.

Golden Dent Fogászat

A szerzőről: Golden Dent Fogászat

A Golden Dent fogászati kezelései kockázatmentesek. Orvosaink, specialistáink szaktudása és felkészültsége maximális, ezért minden általunk végzett kezelésre teljeskörű garanciát vállalunk. Orvosaink egytől egyik szakterületük specialistái. Nálunk végre elfelejtheti a szorongást a fogorvosi székben! Szakértői csapatunk fájdalommentesen és a lehető leggyorsabb úton szünteti meg fogászati panaszait.
Nálunk nem kell rendelőről rendelőre járnia. Rendelőnkben több szakterület összehangolt munkájával, magas szinten tervezett kezelések segítségével meg tudjuk oldani a legkényesebb fogászati problémákat is.

Pácienseink mondták…

Nagy Pál
Nagy Pál
2024-02-27
Kiváló fogadtatás, udvariasság, látható szakértelem, szép és rendezett környezet, elfogadható ár Kommunikatív fogorvos, udvarias, segítőkész személyzet. A jövőben őket fogom választani.
Fruzsina Süveges
Fruzsina Süveges
2024-02-24
Sürgős ellátásra volt szükségem, egy órán belül el is láttak! profi csapat, kellemes környezet! köszönöm mégegyszer!
Wyman Bill
Wyman Bill
2024-02-22
Nagyon szakszerű munkát, és kedves, türelmes hozzáállást tapasztaltunk.
ElekIldi “Soma”
ElekIldi “Soma”
2024-02-19
Profi, gyors és fájdalommentes kezelést kaptam. Mindenkinek ajánlom.
GoldenDent
GoldenDent Budapest

Ne hagyja ki aktuális árkedvezményeinket!

Akció

Professzionális fogfehérítés akció április 30-ig!

Ultrahangos fogkőeltávolítás Air-Brush sópolírozással és hatékony, kíméletes fogfehérítéssel most óriási kedvezménnyel 84.900 Ft helyett csak 39.900 Ft

Látványos fogfehérítés azonnal mindössze 1 óra alatt! Kíméletes, professzionális fogfehérítő csomag, mely nem roncsolja a fogzománcot. A kezelés végeztével fogai akár 6-7 árnyalatot is világosodni fognak.

Akció

Most 30%-os fogbeültetés akció április 30-ig!

Alpha Bio és Nobel Biocare prémium minőségű implantátumainkra beültetéssel 30% kedvezményt biztosítunk, ha Április 15-ig megrendeli! Az akció részleteiről érdeklődjön rendelőnkben.

Alpha BIo és Nobel Biocare implantátumok élethosszig tartó garanciával, beültetéssel most 30%-al olcsóbban elérhetők a Golden Dentben. Legyen szó egy vagy több fog pótlásáról, ezen implantátumok segítségével visszanyerheti fiatalos mosolyát. Rendelje meg még ma!

Akció

Fogszabályozás akciónk még elérhető április 30-ig!

Esztétikus fogszabályozó és fém készülékeinkre részletfizetési kedvezményt biztosítunk, ha Április 15-ig megrendeli. Jelentkezzen ingyenes konzultációra és tudja meg, melyik készülék a legideálisabb Önnek.

A technika fejlődésével olyan korszerű és láthatatlan készülékek jelentek meg, melyek mára már sokkal esztétikusabbá, szinte láthatatlanná teszik a fogszabályozást. Rövid kezelési idő alatt látványos eredmény a Golden Dentben. Rendelje meg még ma!