GoldenDent Esztétikai Fogászat
1135 Budapest, Szegedi út 54. Tel:
+36 1 770 7060

1133 Budapest, Pannónia u. 79. Tel:
+36 1 770 7060

Mi garantálja a biztonságos kezelést a fogászati rendelőnkben?

Biztonságos fogászat koronavírus

Biztonságos fogászati kezelés koronavírus idején.

A fogászati ellátás igen komplex feladat, sokféle és egyedi igénynek kell megfelelni. Legyen szó ellenőrző látogatásról, fogkőmentesítésről, tömésről, vagy fogpótlásokról, a fogorvosnak és az asszisztenseknek tudni kell alkalmazkodni a személyre szabott elvárásokhoz.

Még akkor is számos kritériumnak kell megfelelnie a rendelőnek és a dolgozóknak, amikor semmiféle korlátozás nem nehezíti az ellátást.

Sürgősségi ellátás igénybevételéhez jelentkezzen be, vagy hívja rendelőnket.

Hogyan lehet biztos abban, hogy minőségi szolgáltatást kap a fogorvosi rendelőnkben?

 • A minőségi alapanyagokra garancia jár, az alapanyagok minden tekintetben megfelelnek a szigorú európai előírásoknak.
 • A magas szintű szakértelem, a folyamatos képzettség és az újdonságokkal való lépéstartás nálunk alapelvárás orvosainkkal szemben. Ez garantálja a szakmai minőséget.
 • A fogtechnikusok professzionális hozzáállása és együttműködésük garantálja a hiba nélküli megoldásokat.
 • A kezelési terv személyre szabott összeállítása, a páciensek teljes körű tájékoztatása, a kérdésekre adott válaszok, az igényekhez való alkalmazkodás jellemzi nálunk a biztonságos, kölcsönös bizalmon alapuló együttműködést páciens és orvos között.
 • A rendelő internetes elérhetőségének biztosítása, az információk és az árak átláthatósága garantálja a hiteles és biztonságos működést.
 • A kezelések során készült dokumentációk, az adatlapok hosszútávú megőrzése lehetővé teszi a biztonságos utánkövetést.
 • A rendelő kényelmes váróterme és műszaki felszereltségének magas színvonala biztosítja a minden igényt kielégítő ellátást.
 • A higiénia, az eszközök és berendezések sterilizálásának és fertőtlenítésének alapvető kritériumainak maradéktalan betartása garantálja a kockázatmentes beavatkozásokat.

Számunkra nagyon fontos, hogy a pácienseink visszajelzései arról tanúskodnak, hogy a fent említett szempontok miatt magabiztosan kezdenek bele a kezelésekbe, és a bizalmi légkör nagyon megnyugtatóan hat rájuk.

Sajnos, a megváltozott körülményekre tekintettel, a koronavírus járvány miatt meghozott kormányzati szigorítások következtében a halasztható fogászati kezeléseket felfüggesztettük, ez alól csak a sürgősségi beavatkozások képeznek kivételt.

Óvintézkedések fogászatunkon

A koronavírus elleni védekezés részeként, fogorvos kollégáink és a saját egészsége érdekében most még fontosabb bizonyos óvintézkedéseket betartani.

 • A rendelőbe érkezés után, kérjük azonnal mosson kezet, majd használja az alkoholtartalmú fertőtlenítő folyadékot. Természetesen, ezt WC használat előtt és után is ismételje meg. A rendelőben tartózkodás ideje alatt kerülje a szájának, arcának, szemének, orrának érintését.
 • Bankjeggyel történő fizetés helyett ajánlott bankkártyával fizetni. A terminállal történő fizetés biztonságos, a bankkártya terminálok billentyűzetét rendszeresen lefertőtlenítjük.
 • Amennyiben fogászati kezelése halasztható, a fogászati időpontját módosítjuk egy későbbi időpontra. Ez ügyben minden érintettel felvesszük a kapcsolatot.
 • Az akut ellátások során a kialakult helyzetre tekintettel naponta többször fertőtlenítjük a fogászati kezelőket, berendezéseket, ajtók kilincseit, a személyes érintkezés során használt tárgyakat.
  Továbbra is biztosítjuk eszközeink folyamatos sterilizálását, orvosaink és asszisztenseink pedig maszkban és kesztyűben dolgoznak.

Rendelőnk a törvényi rendelkezéseket betartván vállalja egészséges páciensek akut ellátásának biztosítását. A hatósági korlátozások ideje alatt a honlapunkon feltüntetett nyitvatartási időben továbbra is állunk szíves rendelkezésükre.

Saját és rendelőnk dolgozóinak egészsége érdekében megkérjük, hogy légúti megbetegedéssel várja meg a tünetek elmúlását. Továbbá, megkérjük, hogy halassza el kezelése megkezdését, ha influenzás beteget ápol, külföldről tért haza a közelmúltban, vagy koronavírus fertőzött emberrel érintkezett.

Koronavírus járvány van, de fogorvoshoz kell mennem. Mit tegyek? Budapesti fogászati rendelőnk a kormányzati intézkedések szigorú betartása mellett a páciensek biztonságát szem előtt tartva sürgősségi ellátást biztosít a fogorvosok védelmének biztosításával. További érdeklődésre érdemes témák: budapesti fogászati rendelő, fogászati beavatkozás Budapesten, sürgősségi ellátás veszélyhelyzetben, 13. kerület fogászati klinika, fogorvos ára, biztonságos fogászat, vírusvédelem kialakítása, tanácsok fogászati kezelésre érkezőknek.

Kapcsolódó bejegyzések

 • Foghúzás és sebgyógyulás Sebgyógyulás foghúzás után Mire számítsunk a fogászati kezelés után? A fogorvostól való félelem egyik leggyakoribb oka a foghúzástól való ijedtség. Valljuk be őszintén, kevesen...
 • foginy sorvadás fogorvos Hogyan kezeli a fogorvos a fogínysorvadást? Parodontális betegségek tünetei és kezelése A parodontitis olyan patológia, amely a fogak támogató szövetének a megsemmisüléséhez vezet, és egy vagy t...

GoldenDental

1135 Budapest, Szegedi út 54

Bejelentkezés: +36 1 770 7060
Nyitvatartás: Hétfő – Péntek: 8:00-20:00

Szolgáltatásaink

 • Fogszabályozás
 • Fogfehérítés
 • Fogbeültetés
 • Fogkő eltávolítás
 • Fogpótlás
 • Szájsebészeti beavatkozások
 • Szűrővizsgálat

Keress fogászati kérdésekre