GoldenDent Esztétikai Fogászat
1135 Budapest, Szegedi út 54. Tel:
+36 1 770 7060

1133 Budapest, Pannónia u. 79. Tel:
+36 1 770 7060
Fogak fájdalma

MILYEN ESETEKBEN KELL TÖMÉST ALKALMAZNI

Fogak betömésére akkor van szükség, ha genetikai vagy nem megfelelő táplálkozási szokások miatt a fogak felszínén foghiány keletkezik. Ez az elváltozás tovább terjedhet és károsíthatja a szomszédos fogakat is.

Létrejöhet továbbá fizikai behatás illetve szuvasodás révén. A fogzománc megsérül, átjárhatóvá válik, ezáltal a dentin a felszínre kerül így a fog érzékennyé válhat.

Ilyen esetekben elkerülhetetlenül szükségessé válik a fogak betömése. Ennek elhanyagolása további problémákat okozhat, mivel ilyenkor a dentint elérő baktériumok további szövődményeket okozhatnak. Ez további fájdalommal és gyulladással járhat.

MIK A LEHETSÉGES MEGOLDÁSOK

Hogyan és milyen módszerekkel szüntethetők meg a panaszok

fogtömés fénykép

ESZTÉTIKUS TÖMÉSEK

Professzionális fehér töméseink színben maximálisan megegyeznek az Ön fogaival, kemények és időtállók.

Fogpótlás módja

ESZTÉTIKUS BETÉTEK

Ha a szuvasodás mértéke akkora, hogy a hagyományos tömés már nem jelent kellő biztonságot, akkor kerülnek előtérbe a betétek.

fogak vizsgálata

HOGYAN TÖRTÉNIK A FOG BETÖMÉSE

A fogtömés egy rutin eljárás, mely a helyi érzéstelenítésnek köszönhetően teljesen fájdalommentes és egyszerre akár több fogon is elvégezhető.

kisebb amalgán fogtömés

AZ AMALGÁM TÖMÉS VESZÉLYES

Az amalgámból kioldódott higany káros az egészségre nézve, amellett nem túl esztétikus. Cserélje le veszélyes töméseit mihamarabb.

fogtömés fénykép

MI AZ ESZTÉTIKUS TÖMÉS

Egy lyukas fog gyakran jár kellemetlen tünetekkel mint fogérzékenység, fájdalom és rossz lehelet.

A tömések számtalan fogászati probléma megoldásában nyújtanak gyors, tartós és esztétikus megoldást. Elszíneződött, letört vagy érzékeny fogak esetén szakszerű érzéstelenítés mellett végzett rutineljárás, mely meggátolja a fog állapotának további romlását fájdalommentesen.

Az esztétikai tömések természetes hatásúak és esztétikusak. Egy jól elkészített tömés a szabad szem számára észrevehetetlen, mivel színben maximálisan illeszkedik a fogaihoz, tartósak és keménységük megegyezik a fog keménységével. Egy kezelés alkalmával akár több fog tömésére is lehetőség van.

konzerváló fogászat szemléltetése

MI AZ INLAY/ONLAY ÉS MIKOR HASZNÁLJUK

A kezdeti szuvasodások a szabad szem számára szinte láthatatlanok, így ezeket sokszor csak egy alapos fogorvosi vizsgálat során lehet feltárni. Ha a szuvas felületek eltávolítása után túlzottan nagy üreg keletkezik, amit esztétikus töméssel már nem lehet orvosolni, akkor szükségessé válik a tökéletesen illeszkedő betétek használata.

A fogtechnikai laboratóriumban precízen előállított betét tömésként viselkedik. Mivel személyre szabva készül, így tökéletesen illeszkedik az előkészített fogba biztosítva annak esztétikus megjelenését és rágási funkcióját.

A fogtömés egyik típusa

MIÉRT ÉRDEMES KICSERÉLNI AZ AMALGÁM TÖMÉSEKET

Ma már bizonyított, hogy az amalgám higany tartalma a nyálban kioldódva bekerül a szervezetbe és ott lerakódik, mely súlyos szervi megbetegedéseket okozhat.

Rendelőnkben egy speciális eljárással ezeket a töméseket eltávolítjuk úgy, hogy közben a veszélyes anyag nem kerül a szervezetébe. Helyükre biztonságos és hosszan tartó kompozit tömítés teszünk. Ne habozzon! Szabaduljon meg mihamarabb amalgám töméseitől!

MITŐL LESZ A KEZELÉS TELJESEN FÁJDALOMMENTES

A Golden Dentben az elérhető legkorszerűbb eszközök és érzéstelenítés áll a rendelkezésünkre, amitől a kezelés teljesen fájdalommentes.

Felejtse el a fájdalmat, mert a kezelés egyáltalán nem lesz kellemetlen. Az érzéstelenítő beadása előtt egy speciális zselét is használunk, így annak beadását sem fogja megérezni.

Egészséges fogak

További hasznos információk a fogtömésekről

Tudjon meg többet a fogtömésekről blogbejegyzéseinkből…

Fogászati vizsgálat

Mi az a fogszuvasodás?

Ez az elváltozás eleinte egy visszafordítható folyamat, amely az idő elteltével tovább terjedhet, egy visszafordíthatatlan destrukciót előidézve, amely gyakran fájdalommal, gyulladással és végül a fogak elvesztésével járhat…

Fogtömés anyaga

Miért válasszunk esztétikus töméseket?

Az esztétikus tömések amellett, hogy megjelenésükben sokkal szebb látványt biztosítanak, nem tartalmaznak semmilyen az egészségre káros anyagot mint régi társaik például az amalgám tömés…

A fogtömés egyik típusa

Miért ne tartsuk meg az amalgám töméseinket?

Az amalgám fogtöméseket már az Ókori Kínában is alkalmazták. Napjainkra kiderült, hogy a nyálba kioldódó higany súlyosan károsíthatja az egészségünket….

Egészséges életmód és a fogak

Hogyan előzhetjük meg a fogszuvasodás kialakulását?

A fogszuvasodás megelőzhető. Minden lehetőségünk megvan rá, hogy jelentősen csökkentsük vagy optimális esetben teljesen megelőzzük fogaink romlását. Fontos a fogak ásványianyag ellátottsága…

Dr. Várbeli
István

Vezető Főorvos
Szájsebész
Implantológus

Dr. Pádár
Enikő

Fogorvos,
Szájsebész
Implantológus

Dr. Beck
Anita

Fogorvos, Fogszabályozó szakorvos

Dr. Kántor
Ingrid

Fogorvos, Fogszabályozó szakorvos

Dr. Reza
Asadzadeh

Fogorvos, Fogszabályozó szakorvos

Fazekas Ildikó
Anita

Dentálhigiénikus, Fogászati
asszisztens

Föglein Dóra

Páciens koordinátor

GOLDEN DENT RENDELŐK:


1135 BUDAPEST, SZEGEDI ÚT 54. (Béke tértől 1 perc)

1133 BUDAPEST, PANNÓNIA UTCA 79. (Lehel tértől 1 perc)

 

BEJELENTKEZÉS: +36 1 770 7060

Nyitvatartás: H-P 08:00-20:00, SZ: 9:00-14:00

ONLINE BEJELENTKEZÉS:
Az üzenet elküldéséhez töltse ki az űrlapot és nyomja meg az elküld gombot. Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

MIÉRT A GOLDEN DENT?
óra
NINCS VÁRAKOZÁSI IDŐ

Betegeinket azonnal, még akár aznap fogadjuk

Nálunk nem kell heteket várnia a kezelésre, vagy órákat ülni a rendelőben mire sorra kerül. Fontosnak tartjuk a precizitást mind az orvoslásban, mind a betegkoordinálásban.

fizetés kiválasztása
KEDVEZŐ ÁRAK

Kedvező árfekvés, minőségi szolgáltatás

Számunkra legfontosabb pácienseink elégedettsége, így fogászati szolgáltatásainkat nem csak prémium minőségben, de kedvező áron is nyújtjuk.

fog ikon
FÁJDALOMMENTES KEZELÉSEK

Fogászatunkon a legmodernebb fájdalommentes kezelések érhetők el

Elsődleges célunk, hogy pácienseink panaszait mihamarabb fájdalommentesen kezeljük és a legrövidebb időn belül megszüntessük.

fogvizsgálat ikon
TÖBB SZAKTERÜLET EGY HELYEN

Nálunk nem kell rendelőről rendelőre járnia

Rendelőnkben több szakterület összehangolt munkájával, magas szinten tervezett kezelések segítségével meg tudjuk oldani a legkényesebb fogászati problémákat is.

ikon fogorvos
SZAKÉRTŐ ORVOSOK

Orvosaink egytől egyik szakterületük specialistái

Felejtse el a szorongást a fogorvosi székben! Szakértői csapatunk fájdalommentesen és a leggyorsabb úton szünteti meg fogászati panaszait

garancia biztosítása
100% GARANCIA

Kockázatmentes kezelések

Orvosaink szaktudása és felkészültsége maximális, ezért az általunk végzett kezelésekre garanciát vállalunk.

fogászati páciens fényképe
PÁCIENSEINK MONDTÁK

“Fogszabályozásra mentem a Golden Dentalba, ahol Dr. Reza fogadott. Kicsit tartottam a beavatkozástól, de a doktor úr kiváló munkát végzett. Gyors volt, precíz és nagyon megnyugtató.”

Dés Kisztina

fogászati páciens véleménye
PÁCIENSEINK MONDTÁK

Igényes környezet, kiváló fogorvosok! A rendkívül kedves és közvetlen fogorvosok, valamint a gyors és fájdalommentes kezelések miatt jár a Golden Dentbe a család mindentagja! Gyerekektől a nagyszülőkig”

Patkó Kinga

fogorvos Budapest betegvélemény
PÁCIENSEINK MONDTÁK

“Gyökérkezelésen estem át a Golden Dent fogászaton és minden várakozásomat felül múlta! Teljesen fájdalommentes kezelés volt, a fogorvos rendkívül alapos munkát végzett és óriási figyelmet fordított rám. Nem beszélve arról, hogy bejelentkezésem után 3-4 órával már fogadtak! Csak ajánlani tudom!”

SZEKERES GÁBOR

EGÉSZSÉGPÉNZTÁR PARTNEREINK