Így menti meg gyorsan és hatékonyan a fogorvos a fogadat. A legtöbb fogorvos Budapest 13. kerületében képes gyorsan és hatékonyan kezelni a fogat, így megmentve azt.

Fogmegtartó kezelések esztétikusan és gyorsan

Vajon lehetséges gyorsan és szépen fogmegtartó kezelést végezni? Megmentheti a fogorvos a fogadat?

Igen, a modern felszereltség és a korszerű technológiák ezt lehetővé teszik! Napjainkban a fogorvosok minden igyekezetükkel azon vannak, hogy a saját fogat megmentsék és helyreállítsák a sérült szerkezetű fog egészségét.

Hogyan lehet gyorsan és esztétikusan helyreállítani egy károsodott fogat?

Magyarországon, és szerte a világban a leggyakoribb fogászati probléma a fogszuvasodás. A rohanó élettempónak, a hiányos szájhigiénének és a rengeteg cukrozott élelmiszernek köszönhetően a szuvas fog gyakori vendég a fogászaton.

A fogszuvasodás kezelése régen

A probléma hatékony, gyors kezelésére régen egy megoldást alkalmaztak, a foghúzást. A panaszok ugyan elmúltak a fog kivételével, ez azonban újabb fogászati problémáknak ágyazott meg. A kihúzott fog gyökerének hiányában ugyanis a csont idővel elpusztul, ami által veszélybe kerül a szomszédos fogak stabilitása. Nem a fog kihúzása tehát a hosszú távú, jó megoldás a fogazat megtartása szempontjából.

Modern, gyors megoldások a sérült fogazat helyreállításában

A gyors, esztétikus tömések lehetővé teszik kisebb, vagy közepes szuvasodások
megszüntetését

Tömés előtt a szuvas részt eltávolítja a fogorvos, és a lyukat a sérülés mértékének függvényében alkalmazott módszerekkel lezárja. Miután a modern tömések anyagának színe a saját fogszínhez igazíthatóak, így a szuvas fogak mind funkcionálisan, mind esztétikájukban tökéletesen korrigálhatóak. Az esztétikus tömésekkel tehát gyors,
természethű és tartós eredményt lehet elérni.

Az inlay és onlay betétet a fogorvosok a nagyobb kiterjedésű szuvasodások esetén
alkalmazza

Amikor egy fog szerkezete annyira károsodott, hogy nem lehet egyszerű töméssel helyreállítani, személyre szabott betéttel („ragasztott tömések”) oldható meg a helyreállítás, megmenthető a fog. A fogtechnikus által készített, és a fogorvos által beragasztott betét tökéletesen illeszkedik a kitisztított fogüregbe és hosszú időn át képes
védeni a fogat.

Fogászati héj

A fogászati héj alkalmazása egy igen modern és esztétikus megoldás a fog felületi hibáinak eltüntetésére. Ez a korszerű restaurációs módszer lehetővé teszi, hogy viszonylag rövid időn belül a teljes fogazat megújuljon, eltűnjenek a fogfelszín sérülései, a különböző zománchibák és elszíneződések. A kezelés további előnye, hogy a fogászati
héjak segítségével minimális beavatkozással érhető el kiváló esztétikai hatás.

A fogorvos a felszíni, beteg szöveteket eltávolítja, így az eredmény igen tartós lesz. Többféle fogászati héj létezik, de a kerámia héjak biztosítják a legmagasabb esztétika elérését. A fogtechnikus által készített héjak alkalmazásával a a kezelt fogak ránézésre megkülönböztethetetlenek a saját fogaktól, így mosolya újra a régi lehet.

A felragasztott vékony, fémmentes kerámia héjak igen látványos megújulást hoznak a frontfogaknál, vagyis a legszembetűnőbb helyen, ezért a páciensek körében ez az egyik legkedveltebb kezeléstípus a gyors és esztétikus fogászati megoldások között.


Így menti meg gyorsan és hatékonyan a fogorvos a fogadat. A legtöbb fogorvos Budapest 13. kerületében képes gyorsan és hatékonyan kezelni a fogat, így megmentve azt.

Golden Dent Fogászat

A szerzőről: Golden Dent Fogászat

A Golden Dent fogászati kezelései kockázatmentesek. Orvosaink, specialistáink szaktudása és felkészültsége maximális, ezért minden általunk végzett kezelésre teljeskörű garanciát vállalunk. Orvosaink egytől egyik szakterületük specialistái. Nálunk végre elfelejtheti a szorongást a fogorvosi székben! Szakértői csapatunk fájdalommentesen és a lehető leggyorsabb úton szünteti meg fogászati panaszait.
Nálunk nem kell rendelőről rendelőre járnia. Rendelőnkben több szakterület összehangolt munkájával, magas szinten tervezett kezelések segítségével meg tudjuk oldani a legkényesebb fogászati problémákat is.

Pácienseink mondták…

Nagy Pál
Nagy Pál
2024-02-27
Kiváló fogadtatás, udvariasság, látható szakértelem, szép és rendezett környezet, elfogadható ár Kommunikatív fogorvos, udvarias, segítőkész személyzet. A jövőben őket fogom választani.
Fruzsina Süveges
Fruzsina Süveges
2024-02-24
Sürgős ellátásra volt szükségem, egy órán belül el is láttak! profi csapat, kellemes környezet! köszönöm mégegyszer!
Wyman Bill
Wyman Bill
2024-02-22
Nagyon szakszerű munkát, és kedves, türelmes hozzáállást tapasztaltunk.
ElekIldi “Soma”
ElekIldi “Soma”
2024-02-19
Profi, gyors és fájdalommentes kezelést kaptam. Mindenkinek ajánlom.
GoldenDent
GoldenDent Budapest

Ne hagyja ki aktuális árkedvezményeinket!

Akció

Professzionális fogfehérítés akció április 30-ig!

Ultrahangos fogkőeltávolítás Air-Brush sópolírozással és hatékony, kíméletes fogfehérítéssel most óriási kedvezménnyel 84.900 Ft helyett csak 39.900 Ft

Látványos fogfehérítés azonnal mindössze 1 óra alatt! Kíméletes, professzionális fogfehérítő csomag, mely nem roncsolja a fogzománcot. A kezelés végeztével fogai akár 6-7 árnyalatot is világosodni fognak.

Akció

Most 30%-os fogbeültetés akció április 30-ig!

Alpha Bio és Nobel Biocare prémium minőségű implantátumainkra beültetéssel 30% kedvezményt biztosítunk, ha Április 15-ig megrendeli! Az akció részleteiről érdeklődjön rendelőnkben.

Alpha BIo és Nobel Biocare implantátumok élethosszig tartó garanciával, beültetéssel most 30%-al olcsóbban elérhetők a Golden Dentben. Legyen szó egy vagy több fog pótlásáról, ezen implantátumok segítségével visszanyerheti fiatalos mosolyát. Rendelje meg még ma!

Akció

Fogszabályozás akciónk még elérhető április 30-ig!

Esztétikus fogszabályozó és fém készülékeinkre részletfizetési kedvezményt biztosítunk, ha Április 15-ig megrendeli. Jelentkezzen ingyenes konzultációra és tudja meg, melyik készülék a legideálisabb Önnek.

A technika fejlődésével olyan korszerű és láthatatlan készülékek jelentek meg, melyek mára már sokkal esztétikusabbá, szinte láthatatlanná teszik a fogszabályozást. Rövid kezelési idő alatt látványos eredmény a Golden Dentben. Rendelje meg még ma!