GoldenDent Esztétikai Fogászat
1135 Budapest, Szegedi út 54. Tel:
+36 1 770 7060

1133 Budapest, Pannónia u. 79. Tel:
+36 1 770 7060

Néhány tanács a fogászatokról

Fogászat Budapest

Professzionális fogászat Budapesten

Speciális fogászati ismeretek nélkül a betegeknek nem könnyű “jó” fogorvost találni, még Budapesten sem. Jó hír, hogy van segítség, megbízható módszer a választáshoz! A következő tanácsok hasznára lehetnek, ha Ön fogorvost akar váltani, vagy választani a fővárosban.

Látogasson el a kiszemelt fogászat webhelyére

A fogorvosi rendelő webhelyének felkeresése természetesen csak egy első, de meghatározó benyomást kelthet az ott dolgozó szakemberek professzionalitásáról: ha az oldal esztétikus, informatív, átfogó képet kapunk az elérhető szolgáltatásokról, már adhatunk egy jó pontot a rendelőnek. Vegyük szemügyre alaposabban, hogyan jutunk el a rendelőbe, útba esik-e, vagy hogy van-e egy hívható szám időpont foglaláshoz, vagy vészhelyzet esetén. Ezek mind segíthetnek a helyes döntés meghozatalában.

Vegye fel a kapcsolatot a rendelővel telefonon

A fogorvosi rendelő tájékoztatásának a stílusa határozottan jelzi a fogászat komolyságát, a telefonos felvilágosítás többnyire tükrözi a fogászati gyakorlat működési módját. Ha a beszélgetőpartner (recepciós, asszisztens) köszönetet mond a megelőlegezett bizalmáért, kedvesen válaszol a kérdéseire, és készségesen útbaigazítja, nagy valószínűséggel hasonló hozzáállással fog találkozni személyesen is a rendelőben.

Gyorsan és egyszerűen időpontot szerezhet

Egy jó fogorvosi rendelő, ha nem szenved szakember hiányban, általában a hívásától számított 15 napon belül el tudja Önt látni. Ez bizonyítja a kellő számú szakember meglétét, és a jó szervezettséget.

Vegye figyelembe a higiéniát

A rendelő állapota és tisztasága képet ad az ott dolgozóktól elvárt higiénia, és esztétika szintjéről. Hasonlóképpen, a fogorvos nem tud teljes körű műszaki platform nélkül kezelni. A cég erősen öregedő eszközparkkal dolgozik, vagy a modern technológia látványosan képviselteti magát? Utóbbi esetben biztosabban meg tudnak felelni a minőségi elvárásoknak, a magas esztétikai igények kielégítése sem jelenthet gondot.

Ezenkívül a fogászatnak biztosítania kell a csapat és a betegek biztonságát. Például a műszerek és anyagok sterilizálását illetően nagyon szigorú és felügyelt protokoll létezik. Ha a sterilizáló helyiség nem látható, ellenőrizheti, hogy a gyakorló orvos és az asszisztens maszkot és kesztyűt visel-e, amikor dolgozik.

Teljeskörű tájékoztatást kell kapnia

Elengedhetetlen a páciensek orális egészségi állapotának ismerete. Ehhez a kezelőorvosnak anamnézist kell felvennie (általános orvosi kérdőív), rögzíti státuszát, kikérdezi étkezési szokásait és foghigiénéjét, valamint betegségeit, az esetleges gyógyszerallergiáit. Sok esetben fogorvosa panoráma röntgenfelvételt készít, ami alapján átfogó kezelési tervet és árajánlatot tud adni. Bármilyen kérdésre teljes körű felvilágosítást kell kapnia a betegnek ahhoz, hogy a kölcsönös bizalmi viszony kialakulhasson és a megfelelő, személyre szabott kezelés megvalósulhasson.


Hogyan találjuk meg a megfelelő áron dolgozó és ideális fogorvost Budapesten? A fogorvos kiválasztása Budapesten bonyolult feladat, mely során figyelembe kell venni a szolgáltatás minőségét és az árat, az implantátum vagy a fogszabályozó behelyezésének gyorsaságát. Néhány olyan téma, melyet érdemes lehet elolvasni: fogorvos szakrendelés Budapesten, fogászati kezelés és gyógyítás Budapest, foghúzás ára, fogszabályozás szakszerűen.

Kapcsolódó bejegyzések

GoldenDental

1135 Budapest, Szegedi út 54

Bejelentkezés: +36 1 770 7060
Nyitvatartás: Hétfő – Péntek: 8:00-20:00

Szolgáltatásaink

  • Fogszabályozás
  • Fogfehérítés
  • Fogbeültetés
  • Fogkő eltávolítás
  • Fogpótlás
  • Szájsebészeti beavatkozások
  • Szűrővizsgálat

Keress fogászati kérdésekre