Gyermek fogászat

A gyermekek különleges empátiát és bánásmódot igényelnek a fogászati kezelések során. Bízza gyermeke fogainak egészségét specialistáinkra!

Z

Türelmes, empatikus gyermek fogorvosok

Z

Gyermeke nem fog szorongni a fogászati székben

Z

Több év tapasztalat gyermekek ellátásában

Fogászati problémák gyermekkorban

A gyermekkorban kialakuló fogászati problémák mögött általában genetikai eredetű okok húzódnak meg, melyeket érdemben nem tudunk befolyásolni.

Az egyik leggyakoribb jelenség a tejfogak szuvasodása. A tejfog szerkezetéből adódóan a romlás lefolyása sokkal gyorsabb, mint a maradandó fogak esetében, ezért fontos már a kezdődő szuvasodással azonnal gyermekfogászati kezelést igénybe venni.

Ha túl sok idővel előbb kell kihúzni a tejfogat, akkor ez a későbbiekben akadályozni fogja a maradó fog előtörését, melynek révén szabálytalan fogazat alakulhat ki.

Időben cselekedni kulcsfontosságú

Kezdeti szuvasodás esetén is érdemes mihamarabb szakorvoshoz fordulni, mert ilyen esetekben még elegendő a szuvas rész lecsiszolása majd ecsetelése, de akkor mikor a szuvasodás már nagyobb mértékű, a szuvas rész eltávolítása után tömést kell alkalmazni.

Amikor a tejfog szuvasodása különösen mély, akkor azt azonnal kezelni kell, mert ez általában gyulladással és lázzal jár. Ilyen esetben a gyermekfogászati kezelés gyökérkezelést jelent és antibiotikum kúrát.

Amennyiben a szuvas tejfog nem részesül gyermekfogász szakorvosi kezelésben, akkor a szuvasodás a többi fogra is átterjedhet, ami elképzelhető, hogy már maradó fog, tehát mindenképpen hatással van a végleges fogak állapotára.

Kérjen időpontot most!

Hívjon minket vagy kérjen időpontot online!

fogászat telefonszáma

Megelőzéssel gyermekünk egészségéért

A gyermekfogászati ellenőrzések folyamán megmutatjuk, hogyan kell helyesen fogat mosni, ám ezek betartására már a szülőknek kell odafigyelni. Rendszeres szájápolással és odafigyeléssel megelőzhetőek, hogy ezek a tünetek kialakuljanak.

A fogszuvasodás kialakulásának megelőzése már a tejfogak esetében is oda kell figyelnünk, hiszen az egészséges tejfogak alapfeltétele annak, hogy gyermekeink maradandó fogai is egészségesek legyenek.

A boldog gyermek mosolya kincset ér

★★★★★

” Rendkívül kedves, figyelmes, segítőkész, gyerekbarát fogszabályozó orvos. „

VIDA MAGDOLNA
Budapest

★★★★★

” Csak konzultációra jöttünk, de olyan észrevétlenül megoldotta a lányom fájdalmát, hogy örök hála! „

VARGA ILONA
Budapest

★★★★★

” Nagyon profi kiszolgálás, gyors regisztráció, kedves recepciósok. „

KIS VALÉRIA
Fót

Miért a Golden Dent?

Óra

Nincs várakozási idő

Betegeinket azonnal, még akár aznap fogadjuk. Nálunk nem kell heteket várnia a kezelésre, vagy órákat ülni a rendelőben mire sorra kerül. Fontosnak tartjuk a precizitást mind az orvoslásban, mind a betegkoordinálásban.

Árak

Kedvező árak

Kedvező árfekvés, minőségi szolgáltatás mellett. Számunkra a Golden Dentnél a legfontosabb pácienseink elégedettsége, így fogászati szolgáltatásainkat nem csak prémium minőségben, de kedvező áron is nyújtjuk.

Fájdalommentes fogászati kezelés

Fájdalommentes kezelések

Fogászatunkon a legmodernebb fájdalommentes kezelések érhetők el. Elsődleges célunk, hogy pácienseink panaszait mihamarabb fájdalommentesen kezeljük és a legrövidebb időn belül megszüntessük.

Fogászati állapotfelmérés

Több szakterület egy helyen

Nálunk nem kell rendelőről rendelőre járnia. Rendelőnkben több szakterület összehangolt munkájával, magas szinten tervezett kezelések segítségével meg tudjuk oldani a legkényesebb fogászati problémákat is.

Altatás

Szakértő orvosok

Orvosaink egytől egyik szakterületük specialistái. Nálunk végre elfelejtheti a szorongást a fogorvosi székben! Szakértői csapatunk fájdalommentesen és a lehető leggyorsabb úton szünteti meg fogászati panaszait.

Garancia

100% garancia

A Golden Dent fogászati kezelései kockázatmentesek. Orvosaink, specialistáink szaktudása és felkészültsége maximális, ezért minden általunk végzett kezelésre teljeskörű garanciát vállalunk.

Egészségpénztári partnereink

Prémium Egészségpénztár
OTP egészségpénztár
Generali biztosító
MKB egészségpénztár
Logo Allianz
Patika Egészségpénztár
Vasutas Egészségpénztár
Medicina Egészségpénztár
Vasutas Egészségpénztár
Vasutas Egészségpénztár
Vasutas Egészségpénztár