Garanciális fogászati kezelés

Szerző: | Fogorvos Budapesten

Biztonságos szolgáltatások a fogorvosnál A fogászat területére is érvényes, hogy minden betegnek joga van a számára legjobb, legoptimálisabb kezeléshez, ideértve a terápiás ellátást, a fogászati rendelő által felhasznált anyagok minőségét, és a megfelelő szakemberek biztosítását ugyanúgy. A fogorvosok kompetenciája és az ellátás minősége döntő szerepet játszik a kezelés hosszú távú sikerében, ezért fontos, hogy az […]

Biztonságos szolgáltatások a fogorvosnál

A fogászat területére is érvényes, hogy minden betegnek joga van a számára legjobb, legoptimálisabb kezeléshez, ideértve a terápiás ellátást, a fogászati rendelő által felhasznált anyagok minőségét, és a megfelelő szakemberek biztosítását ugyanúgy.

A fogorvosok kompetenciája és az ellátás minősége döntő szerepet játszik a kezelés hosszú távú sikerében, ezért fontos, hogy az adott rendelő garanciát vállaljon az általa nyújtott szolgáltatásokra.

Ennek megfelelően, általában a rendelők és klinikák átfogó, részletezett és következetes garancia csomagot kínálnak, amiről írásos tájékoztatást is kapnak a páciensek a kezelések megkezdése előtt.

Mire terjed ki a garancia?

A garancia kiterjed minden olyan szolgáltatásra, felhasznált anyagokra, melyet a rendelői ellátás során a páciens igénybe vesz. Amennyiben kétségek merülnek fel az adott rendelővel szemben, legyen szó implantátumról, koronákról, hidakról, vagy egyéb kezelésről, a garancia feltételeit mindenképpen érdemes átbeszélni fogorvosával a kezelés megkezdése előtt.

Érdemes rákérdezni arra is, hogy mely kezelések esetén limitált a garancia, vagy nem biztosított, illetve bizonyos kritériumok miatt esetleg elutasíthatják azt. Gyökérkezelésre érkező páciensek esetén például, a kezelés kétséges sikeressége miatt, általában a rendelők nem vállalnak garanciát. Implantátum behelyezése után, amennyiben a páciens nem tartja be a megfelelő higiéniai követelményeket, amely lehetővé teszi az ideális, zavartalan csontosodási folyamatot a beteg számára, és ebből kifolyólag a műgyökér kiesik, a klinika elhárítja a felelősséget. Egyéb okból kifolyólag történő implantátumvesztés esetén biztosítani kell a gondozás folyamatosságát.

Az átláthatóságot minden szinten ellenőrizni kell, hiszen egy kezelés igen összetett folyamat. A rendelőnek rendelkeznie kell olyan írásos dokumentumokkal, melyek az anyagok összetételétől, eredetétől kezdve az orvosok kompetenciájáig mindenről felmutatható bizonyítékkal szolgálnak. A betegnek átadott dokumentációban szintén rögzíteni kell ezeket.

Mi az általános gyakorlata a fogászati garancia alkalmazásának?

Amennyiben a rendelő a minőségi ellátás elkötelezettje, ritkán kerül sor a garancia érvényesítésére. Jogos panasz esetén azonban, a páciensnek írásban is jeleznie kell észrevételét, ami után a munka folytatását, a hibás termékek cseréjét a klinikának teljes mértékben támogatnia kell.

A garancia természetesen akkor érvényes és elvárható a beteg részéről, ha betartja a gondozó rendelő rendelkezéseit. A fogászati kezelés hosszú távú sikerének legjobb garanciája a páciens megfelelő szájhigiénéje, az alapos és rendszeres fogápolás (kivehető protézisek esetén is), valamint a kezelés során elkészült fogak, ideiglenes hidak, egyéb termékek lelkiismeretes karbantartása.
A garancia érvényesítésének alapfeltétele, így általános kötelezettség, hogy a páciens vegyen részt évente egyszer személyes ellenőrzésen fogorvosánál. Ha ennek a kötelezettségének eleget tesz, az esetleges elváltozások időben korrigálhatók, megelőzhető az elkészült munka komolyabb meghibásodása. Az éves kontroll során javasolt fogkőlevétel elvégzésével tovább javítható az általános szájhigiéné, ezáltal a fogak egészsége tovább megőrizhető.


Garanciális fogászati kezelés gyakori kérdései. A fogászati kezelés biztonságát és a betegek védelmét szolgálja a garancia, melyet a fogorvos illetve a fogászati klinika vállal egyes beavatkozások esetén. A fogorvosi látogatás előtt érdemes megismerkedni az alábbi témákkal is részletesen: fogorvos és kezelés Budapesten, fogászat a 13. kerületben, fogászati szolgáltatás részletei, garancia érvényesítése, fogászati garancia Budapest, garancia fogpótlásra, garancia fogorvos.

Golden Dent Fogászat

A szerzőről: Golden Dent Fogászat

A Golden Dent fogászati kezelései kockázatmentesek. Orvosaink, specialistáink szaktudása és felkészültsége maximális, ezért minden általunk végzett kezelésre teljeskörű garanciát vállalunk. Orvosaink egytől egyik szakterületük specialistái. Nálunk végre elfelejtheti a szorongást a fogorvosi székben! Szakértői csapatunk fájdalommentesen és a lehető leggyorsabb úton szünteti meg fogászati panaszait.
Nálunk nem kell rendelőről rendelőre járnia. Rendelőnkben több szakterület összehangolt munkájával, magas szinten tervezett kezelések segítségével meg tudjuk oldani a legkényesebb fogászati problémákat is.

Pácienseink mondták…

Dóri Padla
Dóri Padla
2023-11-22
Nagyon kedvesek es profik voltak, jó tanácsokat is kaptam, köszönöm a segítséget!
Boglarka Szabo
Boglarka Szabo
2023-11-17
Minden rendben ment. A recepciósok kedvesek, a doktornő nagyon felkészült volt. Árban jók voltak. Egyedül a bejárati ajtót alig tudtam kinyitni, annyira be van szorulva, de biztos én benaztam, jot nevettünk a recepciosokkal. 😂
Tamás D
Tamás D
2023-11-12
Elégedett voltam.
Ferenc Mészáros
Ferenc Mészáros
2023-11-07
Tágas, világos fogadó tér, Kényelmes ülő garnitúrák a várakozás idejére, Szívélyes fogadtatás és kommunikáció a recepción, Barátságos invitálás a rendelőbe, Profi szakorvos, derüs és precíz kezelés, Kiváló minőségű helyreállítás, Időtálló megoldás.
Orsolya gróf
Orsolya gróf
2023-11-06
Nagyon kedves és barátságos ellátás volt, mindenkinek ajánlom!
GoldenDent
GoldenDent Budapest

Ne hagyja ki aktuális árkedvezményeinket!

Akció

Professzionális fogfehérítés akció április 30-ig!

Ultrahangos fogkőeltávolítás Air-Brush sópolírozással és hatékony, kíméletes fogfehérítéssel most óriási kedvezménnyel 84.900 Ft helyett csak 39.900 Ft

Látványos fogfehérítés azonnal mindössze 1 óra alatt! Kíméletes, professzionális fogfehérítő csomag, mely nem roncsolja a fogzománcot. A kezelés végeztével fogai akár 6-7 árnyalatot is világosodni fognak.

Akció

Most 30%-os fogbeültetés akció április 30-ig!

Alpha Bio és Nobel Biocare prémium minőségű implantátumainkra beültetéssel 30% kedvezményt biztosítunk, ha Április 15-ig megrendeli! Az akció részleteiről érdeklődjön rendelőnkben.

Alpha BIo és Nobel Biocare implantátumok élethosszig tartó garanciával, beültetéssel most 30%-al olcsóbban elérhetők a Golden Dentben. Legyen szó egy vagy több fog pótlásáról, ezen implantátumok segítségével visszanyerheti fiatalos mosolyát. Rendelje meg még ma!

Akció

Fogszabályozás akciónk még elérhető április 30-ig!

Esztétikus fogszabályozó és fém készülékeinkre részletfizetési kedvezményt biztosítunk, ha Április 15-ig megrendeli. Jelentkezzen ingyenes konzultációra és tudja meg, melyik készülék a legideálisabb Önnek.

A technika fejlődésével olyan korszerű és láthatatlan készülékek jelentek meg, melyek mára már sokkal esztétikusabbá, szinte láthatatlanná teszik a fogszabályozást. Rövid kezelési idő alatt látványos eredmény a Golden Dentben. Rendelje meg még ma!