GoldenDent Esztétikai Fogászat
1135 Budapest, Szegedi út 54. Tel:
+36 1 770 7060

1133 Budapest, Pannónia u. 79. Tel:
+36 1 770 7060

Invisalign fogszabályozó rendszer

fogszabályozás rendszer

Szakszerű és gyors fogszabályozás

Fogtorlódása, keszekusza fogazata miatt nem mer bátran, önfeledten mosolyogni?

Vagy tán nagy rés van a fogai között? Ne csüggedjen! A modern fogszabályozás ezekre a problémákra tökéletes megoldást kínál, nincs akadálya a vágyott mosoly megszerzésének!

Hogyan működik az Invisalign?

Az Invisalign a fogszabályozás technológiájának legújabb rendszere: kényelmes, átlátszó és kivehető készülékei apró fogmozgatásokkal éri el a fogsor kiegyenesítését, rendezettségét. A kíméletes fogmozgások lehetővé teszik, hogy kockázatmentesen kezeljenek a fogszabályozó fogorvosok számos olyan problémát, melyek a fogak rendezetlensége, vagy épp szétálló helyzetük miatt panaszokat, esztétikai problémákat okoznak.

Milyen esetben lehetséges a fogszabályozás az az Invisalign segítségével?

Fogtorlódás

A fogak egymáshoz feszülve, egymásra csúszva helyezkednek el. Ez a rendellenesség főként akkor fordul elő, ha nincs elég hely az állkapcson, a fogak nem férnek el normális rendben. Ilyen panasz esetén a fogszabályozás folyamatának megkezdése előtt szükség lehet egy, vagy több fog eltávolítására.

Fogrés

Széles állkapcsú ember esetén előfordul, hogy túl sok hely áll rendelkezésre, amit a fogak nem tudnak kitölteni. Ilyenkor rések keletkeznek a fogak között. A fogak szabályozásával ez a probléma eredményesen és időtálló módon korrigálható.

Keresztharapás

A felső és az alsó állkapocs nem megfelelő pozíciója keresztharapást eredményezhet. A normál helyzettől eltérő pozíció komoly harapási rendellenességet okozhat. Olyan funkciózavart eredményezhet, melynek javítása mindenképpen szükséges, nem csupán az esztétikai szempontok miatt. Keresztharapásnak minősül például, amikor néhány felső fog az alsó fogak belső részére harap rá.

Mélyharapás

A mélyharapás jelensége akkor áll fenn, ha a felső fogsor a normálistól komolyabb mértékben fedi az alsó fogsort. Ennek korrekciója is elengedhetetlen a jó rágófunkciók biztosítása, és az állkapocsízületek túlterhelésének megelőzése érdekében.

Alulharapás

Alulharapásról beszélünk, ha az alsó fogsor az elülső fogakon túlra kerül. Ezt a rendellenes pozíciót általában a felső állkapocs alulfejlődése, vagy az alsó állkapocs túlnövése okozza. Ez a kóros pozíció is komoly megterhelést jelent a rágóizmoknak és az állkapocsízületnek, ezért a fogak szabályozása igen fontos mielőbb.

Az Invisalign készülékek előnyei más rendszerhez képest:

 • szinte láthatatlanok, ezért a mindennapi munkavégzéshez is jól igazodnak, rejtve maradnak
 • személyre szabottan készülnek, a fogsorra kényelmesen illeszthetőek
 • előre tervezhető a fogak szabályozásának üteme, a folyamat várható időtartama
 • könnyű kezelhetőség jellemzi, a fogszabályozók kéthetenkénti váltásával követhetően, jól látható a fokozatos eredmény.

Az Invisalign úgy alakítja át a mosolyát, hogy az nem okoz nehézségeket a mindennapok során. A rögzített fogszabályozókkal szemben fájdalommentesen és szinte észrevétlenül segíti céljai elérésében.

Forduljon bizalommal szakembereinkhez, ha új mosolyra vágyik!


Fogszabályozás rendszerek behelyezése és ára. Az esztétikai fogászat gondoskodik a tökéletes mosolyról, aminek az egyik módja az Invisalign fogszabályozási rendszer alkalmazása. Hatékony és gyors fogorvosi módszer. A legtöbb témában érdemes lehet jobban megismerkedni a problémákkal: esztétikai beavatkozások ára, fogorvos Budapest szájsebészet, fogszabályozás ára, fogászat Budapesten, 13. kerületi esztétikai fogászat.

Kapcsolódó bejegyzések

 • Foghúzás és sebgyógyulás Sebgyógyulás foghúzás után Mire számítsunk a fogászati kezelés után? A fogorvostól való félelem egyik leggyakoribb oka a foghúzástól való ijedtség. Valljuk be őszintén, kevesen...
 • Fogfájás hidegben Miért érzékenyek a fogaim hidegre? Miért fáj a fogam, ha fagylaltot eszem? A hideg étel gyakran okoz fájdalomérzetet a fogainkban. A fagylalt, a jégkrém, a jegeskávé nagy sláger nyáron...

GoldenDental

1135 Budapest, Szegedi út 54

Bejelentkezés: +36 1 770 7060
Nyitvatartás: Hétfő – Péntek: 8:00-20:00

Szolgáltatásaink

 • Fogszabályozás
 • Fogfehérítés
 • Fogbeültetés
 • Fogkő eltávolítás
 • Fogpótlás
 • Szájsebészeti beavatkozások
 • Szűrővizsgálat

Keress fogászati kérdésekre