Invisalign fogszabályozó rendszer Fogtorlódása, keszekusza fogazata miatt nem mer bátran, önfeledten mosolyogni? Vagy tán nagy rés van a fogai között? Ne csüggedjen! A modern fogszabályozás ezekre a problémákra tökéletes megoldást kínál, nincs akadálya a vágyott mosoly megszerzésének! Hogyan működik az Invisalign? Az Invisalign a fogszabályozás technológiájának legújabb rendszere: kényelmes, átlátszó és kivehető készülékei apró fogmozgatásokkal […]

Invisalign fogszabályozó rendszer

Fogtorlódása, keszekusza fogazata miatt nem mer bátran, önfeledten mosolyogni?

Vagy tán nagy rés van a fogai között? Ne csüggedjen! A modern fogszabályozás ezekre a problémákra tökéletes megoldást kínál, nincs akadálya a vágyott mosoly megszerzésének!

Hogyan működik az Invisalign?

Az Invisalign a fogszabályozás technológiájának legújabb rendszere: kényelmes, átlátszó és kivehető készülékei apró fogmozgatásokkal éri el a fogsor kiegyenesítését, rendezettségét. A kíméletes fogmozgások lehetővé teszik, hogy kockázatmentesen kezeljenek a fogszabályozó fogorvosok számos olyan problémát, melyek a fogak rendezetlensége, vagy épp szétálló helyzetük miatt panaszokat, esztétikai problémákat okoznak.

Milyen esetben lehetséges a fogszabályozás az az Invisalign segítségével?

Fogtorlódás

A fogak egymáshoz feszülve, egymásra csúszva helyezkednek el. Ez a rendellenesség főként akkor fordul elő, ha nincs elég hely az állkapcson, a fogak nem férnek el normális rendben. Ilyen panasz esetén a fogszabályozás folyamatának megkezdése előtt szükség lehet egy, vagy több fog eltávolítására.

Fogrés

Széles állkapcsú ember esetén előfordul, hogy túl sok hely áll rendelkezésre, amit a fogak nem tudnak kitölteni. Ilyenkor rések keletkeznek a fogak között. A fogak szabályozásával ez a probléma eredményesen és időtálló módon korrigálható.

Keresztharapás

A felső és az alsó állkapocs nem megfelelő pozíciója keresztharapást eredményezhet. A normál helyzettől eltérő pozíció komoly harapási rendellenességet okozhat. Olyan funkciózavart eredményezhet, melynek javítása mindenképpen szükséges, nem csupán az esztétikai szempontok miatt. Keresztharapásnak minősül például, amikor néhány felső fog az alsó fogak belső részére harap rá.

Mélyharapás

A mélyharapás jelensége akkor áll fenn, ha a felső fogsor a normálistól komolyabb mértékben fedi az alsó fogsort. Ennek korrekciója is elengedhetetlen a jó rágófunkciók biztosítása, és az állkapocsízületek túlterhelésének megelőzése érdekében.

Alulharapás

Alulharapásról beszélünk, ha az alsó fogsor az elülső fogakon túlra kerül. Ezt a rendellenes pozíciót általában a felső állkapocs alulfejlődése, vagy az alsó állkapocs túlnövése okozza. Ez a kóros pozíció is komoly megterhelést jelent a rágóizmoknak és az állkapocsízületnek, ezért a fogak szabályozása igen fontos mielőbb.

Az Aligner készülékek előnyei más rendszerhez képest:

  • szinte láthatatlanok, ezért a mindennapi munkavégzéshez is jól igazodnak, rejtve maradnak
  • személyre szabottan készülnek, a fogsorra kényelmesen illeszthetőek
  • előre tervezhető a fogak szabályozásának üteme, a folyamat várható időtartama
  • könnyű kezelhetőség jellemzi, a fogszabályozók kéthetenkénti váltásával követhetően, jól látható a fokozatos eredmény.

Az Aligner úgy alakítja át a mosolyát, hogy az nem okoz nehézségeket a mindennapok során. A rögzített fogszabályozókkal szemben fájdalommentesen és szinte észrevétlenül segíti céljai elérésében.

Forduljon bizalommal szakembereinkhez, ha új mosolyra vágyik!


Fogszabályozás rendszerek behelyezése és ára. Az esztétikai fogászat gondoskodik a tökéletes mosolyról, aminek az egyik módja az Invisalign fogszabályozási rendszer alkalmazása. Hatékony és gyors fogorvosi módszer. A legtöbb témában érdemes lehet jobban megismerkedni a problémákkal: esztétikai beavatkozások ára, fogorvos Budapest szájsebészet, fogszabályozás ára, fogászat Budapesten, 13. kerületi esztétikai fogászat.

Golden Dent Fogászat

A szerzőről: Golden Dent Fogászat

A Golden Dent fogászati kezelései kockázatmentesek. Orvosaink, specialistáink szaktudása és felkészültsége maximális, ezért minden általunk végzett kezelésre teljeskörű garanciát vállalunk. Orvosaink egytől egyik szakterületük specialistái. Nálunk végre elfelejtheti a szorongást a fogorvosi székben! Szakértői csapatunk fájdalommentesen és a lehető leggyorsabb úton szünteti meg fogászati panaszait.
Nálunk nem kell rendelőről rendelőre járnia. Rendelőnkben több szakterület összehangolt munkájával, magas szinten tervezett kezelések segítségével meg tudjuk oldani a legkényesebb fogászati problémákat is.

Pácienseink mondták…

Nagy Pál
Nagy Pál
2024-02-27
Kiváló fogadtatás, udvariasság, látható szakértelem, szép és rendezett környezet, elfogadható ár Kommunikatív fogorvos, udvarias, segítőkész személyzet. A jövőben őket fogom választani.
Fruzsina Süveges
Fruzsina Süveges
2024-02-24
Sürgős ellátásra volt szükségem, egy órán belül el is láttak! profi csapat, kellemes környezet! köszönöm mégegyszer!
Wyman Bill
Wyman Bill
2024-02-22
Nagyon szakszerű munkát, és kedves, türelmes hozzáállást tapasztaltunk.
ElekIldi “Soma”
ElekIldi “Soma”
2024-02-19
Profi, gyors és fájdalommentes kezelést kaptam. Mindenkinek ajánlom.
GoldenDent
GoldenDent Budapest

Ne hagyja ki aktuális árkedvezményeinket!

Akció

Professzionális fogfehérítés akció április 30-ig!

Ultrahangos fogkőeltávolítás Air-Brush sópolírozással és hatékony, kíméletes fogfehérítéssel most óriási kedvezménnyel 84.900 Ft helyett csak 39.900 Ft

Látványos fogfehérítés azonnal mindössze 1 óra alatt! Kíméletes, professzionális fogfehérítő csomag, mely nem roncsolja a fogzománcot. A kezelés végeztével fogai akár 6-7 árnyalatot is világosodni fognak.

Akció

Most 30%-os fogbeültetés akció április 30-ig!

Alpha Bio és Nobel Biocare prémium minőségű implantátumainkra beültetéssel 30% kedvezményt biztosítunk, ha Április 15-ig megrendeli! Az akció részleteiről érdeklődjön rendelőnkben.

Alpha BIo és Nobel Biocare implantátumok élethosszig tartó garanciával, beültetéssel most 30%-al olcsóbban elérhetők a Golden Dentben. Legyen szó egy vagy több fog pótlásáról, ezen implantátumok segítségével visszanyerheti fiatalos mosolyát. Rendelje meg még ma!

Akció

Fogszabályozás akciónk még elérhető április 30-ig!

Esztétikus fogszabályozó és fém készülékeinkre részletfizetési kedvezményt biztosítunk, ha Április 15-ig megrendeli. Jelentkezzen ingyenes konzultációra és tudja meg, melyik készülék a legideálisabb Önnek.

A technika fejlődésével olyan korszerű és láthatatlan készülékek jelentek meg, melyek mára már sokkal esztétikusabbá, szinte láthatatlanná teszik a fogszabályozást. Rövid kezelési idő alatt látványos eredmény a Golden Dentben. Rendelje meg még ma!