Professzionális, kímélő fogkőeltávolítás

A rendszeres fogkő eltávolítás elengedhetetlen a szánk higiéniájának megőrzésében. Előzze meg az ínysorvadást és a fogak elvesztését!

Z

Legmodernebb ultrahangos berendezések

Z

Kíméletes és hatékony megoldás szakértőktől

Z

Teljeskörű garancia

Kíméletes ultrahangos fogkőeltávolítás

A fogínygyulladás és vérzés leggyakoribb kiváltó oka az idő során folyamatosan lerakódó fogkő, mely irritálja a fogínyt, továbbá kellemetlen szájszagot idéz elő. Ezek a tünetek egy egyszerű fogmosással már nem szüntethetők meg. Ilyenkor van szükség a kíméletes ultrahangos fogkő eltávolításra.

Dentálhigiénikus specialistáink a teljesen fájdalommentes eljárás során megszabadítják a lerakódott fogkőtől és elszíneződésektől, fogait simára polírozzák eltávolítva a nem kívánt elszíneződéseket és megakadályozva a rossz leheletet kiváltó baktériumok további szaporodását a szájban. Lehelete ismét üde lesz, fogai több árnyalatot is világosodni fognak.

Fogfehérítéssel a szép mosolyért

Egy önfeledt mosoly megszépít és magabiztossá tesz.

A fogfehérítésnek számos elérhető alternatívája létezik, de ha igazán eredményes és látványos hatást szeretne elérni és nem szeretné kockáztatni fogai épségét, akkor bízza az Ön számára leginkább megfelelő technika kiválasztását fogorvosainkra, dentálhigiénikusainkra.

Az ideális eredmény eléréséhez az esetek többségében előkészítő kezelésre lehet szükség mint fogkőeltávolítás, amit csak megfelelő körülmények között és szakember által érdemes elvégezni.

Mik a lehetséges megoldások?

Kozmetikai fogfehérítés

Kozmetikai fogfehérítési eljárásainknak köszönhetően mindössze 1 óra alatt fogai 6-8 árnyalatot világosodhatnak. Teljesen biztonságos, peroxidmentes kezelés, mely évente akár többször is elvégezhető.

Orvosi fogfehérítés

Leghosszabban tartó és leglátványosabb módszer a fehér fogakért. Az eljárás mélyebb rétegekben képes megszüntetni az elszíneződéseket, biztosítva a ragyogóan fehér fogakat hónapokon át.

Kíméletes ultrahangos fogkő eltávolítás

A fogíny betegségek köztük a fogíny vérzése vagy egyszerűen a rossz lehelet okozója a fogakra az idő során lerakódott fogkő, amit egyszerű fogmosással már nem lehet eltávolítani.

Héjkerámia

A leggyorsabb fogászati megoldás a mosolyszépítésre. Ragyogóan fehér és szabályos fogsor 1 nap alatt fogszabályozás nélkül! A héjak segítségével gyorsan és látványosan korrigáljuk fogai formai hibáit és elszíneződéseit.
Kérjen időpontot most!

Hívjon minket vagy kérjen időpontot online!

fogászat telefonszáma

Ők már büszkén mosolyognak

★★★★★

” Ilyen kellemes körülményeket még nem tapasztaltam. Mindenki nagyon kedves volt. „

FARAGÓ MIKLÓS
Budapest

★★★★★

” Figyelmesek! Kedvesek az orvosok, asszisztensek! Mindenkinek ajánlom a fogászatot! „

LANTOS ZOLTÁN
Veszprém

★★★★★

” Kedves, empatikus orvosok, magas szaktudással. Csak ajánlani tudom mindenkinek! „

BALLA KOLOS
Budapest

Miért a Golden Dent?

Óra

Nincs várakozási idő

Betegeinket azonnal, még akár aznap fogadjuk. Nálunk nem kell heteket várnia a kezelésre, vagy órákat ülni a rendelőben mire sorra kerül. Fontosnak tartjuk a precizitást mind az orvoslásban, mind a betegkoordinálásban.

Árak

Kedvező árak

Kedvező árfekvés, minőségi szolgáltatás mellett. Számunkra a Golden Dentnél a legfontosabb pácienseink elégedettsége, így fogászati szolgáltatásainkat nem csak prémium minőségben, de kedvező áron is nyújtjuk.

Fájdalommentes fogászati kezelés

Fájdalommentes kezelések

Fogászatunkon a legmodernebb fájdalommentes kezelések érhetők el. Elsődleges célunk, hogy pácienseink panaszait mihamarabb fájdalommentesen kezeljük és a legrövidebb időn belül megszüntessük.

Fogászati állapotfelmérés

Több szakterület egy helyen

Nálunk nem kell rendelőről rendelőre járnia. Rendelőnkben több szakterület összehangolt munkájával, magas szinten tervezett kezelések segítségével meg tudjuk oldani a legkényesebb fogászati problémákat is.

Altatás

Szakértő orvosok

Orvosaink egytől egyik szakterületük specialistái. Nálunk végre elfelejtheti a szorongást a fogorvosi székben! Szakértői csapatunk fájdalommentesen és a lehető leggyorsabb úton szünteti meg fogászati panaszait.

Garancia

100% garancia

A Golden Dent fogászati kezelései kockázatmentesek. Orvosaink, specialistáink szaktudása és felkészültsége maximális, ezért minden általunk végzett kezelésre teljeskörű garanciát vállalunk.

Egészségpénztári partnereink

Prémium Egészségpénztár
OTP egészségpénztár
Generali biztosító
MKB egészségpénztár
Logo Allianz
Patika Egészségpénztár
Vasutas Egészségpénztár
Medicina Egészségpénztár
Vasutas Egészségpénztár
Vasutas Egészségpénztár
Vasutas Egészségpénztár