GoldenDent Esztétikai Fogászat
1135 Budapest, Szegedi út 54. Tel:
+36 1 770 7060

1133 Budapest, Pannónia u. 79. Tel:
+36 1 770 7060

FOGFEHÉRÍTÉSSEL A SZÉP MOSOLYÉRT

Egy önfeledt mosoly megszépít és magabiztossá tesz.

A fogfehérítésnek számos elérhető alternatívája létezik, de ha igazán eredményes és látványos hatást szeretne elérni és nem szeretné kockáztatni fogai épségét, akkor bízza az Ön számára leginkább megfelelő technika kiválasztását fogorvosainkra, dentálhigiénikusainkra.

Az ideális eredmény eléréséhez az esetek többségében előkészítő kezelésre lehet szükség mint fogkőeltávolítás, amit csak megfelelő körülmények között és szakember által érdemes elvégezni.

MIK A LEHETSÉGES MEGOLDÁSOK

Hogyan és milyen módszerekkel fehéríthetőek fogaink

KOZMETIKAI FOGFEHÉRÍTÉS

Kozmetikai fogfehérítési eljárásainknak köszönhetően mindössze 1 óra alatt fogai 6-8 árnyalatot világosodhatnak. Teljesen biztonságos, peroxidmentes kezelés, mely évente akár többször is elvégezhető.

ORVOSI FOGFEHÉRÍTÉS

Leghosszabban tartó és leglátványosabb módszer a fehér fogakért. Az eljárás mélyebb rétegekben képes megszüntetni az elszíneződéseket, biztosítva a ragyogóan fehér fogakat hónapokon át.

KÍMÉLETES ULTRAHANGOS FOGKŐ ELTÁVOLÍTÁS

A fogíny betegségek köztük a fogíny vérzése vagy egyszerűen a rossz lehelet okozója a fogakra az idő során lerakódott fogkő, amit egyszerű fogmosással már nem lehet eltávolítani.

HÉJKERÁMIA

A leggyorsabb fogászati megoldás a mosolyszépítésre. Ragyogóan fehér és szabályos fogsor 1 nap alatt fogszabályozás nélkül! A héjak segítségével gyorsan és látványosan korrigáljuk fogai formai hibáit és elszíneződéseit.

KOZMETIKAI FOGFEHÉRÍTÉS

Tartós és látványos eredmény mindössze 1 óra alatt!

Ne bízza a fogai fehérségét és egészségét a véletlenre! Válasszon professzionális, hosszantartó, peroxidmentes kozmetikai fogfehérítést a házi megoldások helyett. A dentálhigiénikus szakember által végzett kozmetikai fehérítés nem roncsolja a fogzománcot és az eredmény sem lesz foltos ellenben a különböző helyeken reklámozott fogfehérítési eljárásokkal szemben. Amellett, hogy fogkő eltávolítás nélkül ezek a megoldások teljesen hatástalanok (a lerakódott fogkő meggátolja a fog fehérítését, ezért érdemes előtte eltávolítani), de az esetlegesen sérült fogakba is bejuthat ez az idegen anyag ami további károsodást és fájdalmat okozhat.

A kozmetikai fogfehérítés hatékony és egészséges módszer. Teljesen peroxidmentes eljárás, így nem okoz fogérzékenységet és évente akár többször is megismételhető.

FEHÉREBB FOGAK 6-8 ÁRNYALATTAL

Mindössze 1 óra alatt látványos változás. A speciális eljárásnak köszönhetően fogai 6-8 árnyalattal lesznek fehérebbek mindez anélkül, hogy kockáztatná fogai épségét!

Hosszantartó fehér fogak cigaretta, kávé vagy más egyéb elszíneződések nélkül. Mostantól bátran és magabiztosan mosolyoghat!

KÍMÉLETES ULTRAHANGOS FOGKŐELTÁVOLÍTÁS

A fogínygyulladás és vérzés leggyakoribb kiváltó oka az idő során folyamatosan lerakódó fogkő, mely irritálja a fogínyt, továbbá kellemetlen szájszagot idéz elő. Ezek a tünetek egy egyszerű fogmosással már nem szüntethetők meg. Ilyenkor van szükség a kíméletes ultrahangos fogkő eltávolításra.

Dentálhigiénikus specialistáink a teljesen fájdalommentes eljárás során megszabadítják a lerakódott fogkőtől és elszíneződésektől, fogait simára polírozzák eltávolítva a nem kívánt elszíneződéseket és megakadályozva a rossz leheletet kiváltó baktériumok további szaporodását a szájban. Lehelete ismét üde lesz, fogai több árnyalatot is világosodni fognak.

HOGYAN TÖRTÉNIK A FOGKŐ ELTÁVOLÍTÁSA

1.

INGYENES ÁLLAPOTFELMÉRÉS

Ingyenesen felmérjük fogai állapotát

2.

KONZULTÁCIÓ

Tájékoztatjuk és javaslatot teszünk a fogkő eltávolításáról a kialakult mennyiségétől függően.

3.

ULTRAHANGOS FOGKŐ ELTÁVOLÍTÁS

Megkezdjük a fogkő ultrahangos eltávolítását, mely teljesen fájdalommentes.

4.

SÓPOLÍROZÁS

A fogkő eltávolítása után sópolírozással eltávolítjuk a fogakról az elszíneződéseket.

5.

SZÁJÁPOLÁSI TANÁCSADÁS

Fogai több árnyalattal fehérebbek lesznek és mi segítünk ezt az egészséges állapotot a lehető leghosszabban megőrizni fogápolási tanácsainkkal.

6.

INGYENES KONTROLL

Ingyenes kontroll vizsgálat

1.

INGYENES ÁLLAPOTFELMÉRÉS

Ingyenesen felmérjük fogai állapotát

2.

KONZULTÁCIÓ

Tájékoztatjuk és javaslatot teszünk a fogkő eltávolításáról a kialakult mennyiségétől függően.

3.

ULTRAHANGOS FOGKŐ ELTÁVOLÍTÁS

Megkezdjük a fogkő ultrahangos eltávolítását, mely teljesen fájdalommentes.

4.

SÓPOLÍROZÁS

A fogkő eltávolítása után sópolírozással eltávolítjuk a fogakról az elszíneződéseket.

5.

SZÁJÁPOLÁSI TANÁCSADÁS

Fogai több árnyalattal fehérebbek lesznek és mi segítünk ezt az egészséges állapotot a lehető leghosszabban megőrizni fogápolási tanácsainkkal.

6.

INGYENES KONTROLL

Ingyenes kontroll vizsgálat

ORVOSI FOGFEHÉRÍTÉS

A leghosszabban tartó, extra fehér módszer

Ehhez az eljárási módszerhez a fogaknak teljesen egészségesnek kell lenniük és bizonyos estekben megelőző fogászati kezelésekre is szükség lehet. Az orvosi fogfehérítés hosszú távú és látványos, melyet csak kizárólag képzett fogorvos végezhet. A karbamid peroxid felhasználásával biztosított hosszantartó, látványos fehérség évente 1-2 alkalommal ismételhető meg. Hatására némi érzékenység rövid ideig előfordulhat.​

MITŐL HATÉKONYABB

Az orvosi fogfehérítés alapja egy úgynevezett hidegfényes eljárás. Ez a fogidegeket nem rongálja, és a hozzá alkalmazott fogfehérítő gél semmilyen mértékben nem rongálja a fogzománcot.

Az eljárás mélyebb rétegekben képes megszüntetni a kialakult elszíneződéseket, ezáltal sokkal látványosabb eredményt tudunk elérni.

LEGYEN ÖNNEK IS SZTÁRMOSOLYA SZINTE AZONNAL

Mindig örömünkre szolgál, ha olyan csúcstechnológiával készülő megoldásokat javasolhatunk pácienseinknek, amely kíméletes módszerrel és kedvező áron szinte azonnal szépítheti meg mosolyát.

A híres személyiségek körében is igen népszerű eljárás mára meghódította a világot. Kedvező árának köszönhetően mára már szinte mindenki számára elérhető, akik gyors és nagyon látványos eredményt szeretnének elérni. Fogai és mosolya soha nem látott módon fognak megszépülni pár nap leforgása alatt!

FOGSZABÁLYOZÁS

A fogszabályozás nem csak gyerekkorban lehetséges, gyakorlatilag bármilyen életkorban alkalmazható, ha a megfelelő feltételek adottak. A technika fejlődésével mára olyan korszerű, láthatatlan és esztétikus fogszabályozó készülékek érhetők el, melyek viselése egyáltalán nem lesz kellemetlen és a kezelési időtartam is jelentősen rövidebb mint korábban

Ha tökéletes mosolyt szeretne, válassza a Golden Dent fogszabályozó specialistái által javasolt, már többszörösen bizonyított készülékeket. Az eredmény garantáltan egyenletes, szép fogsor a lehető legrövidebb idő alatt, kellemetlenségek nélkül.

További hasznos információk a fogfehérítésről

Tudjon meg többet a fogtömésekről blogbejegyzéseinkből…

Hogyan őrizzük meg fogaink fehérségét a kezelés után?

Mindenki számára fontos fehér és önbizalommal teli mosoly. Fogfehérítési eljárás után ezt hosszan megőrizhetjük, ha betartunk néhány egyszerű szabályt…

Melyik eljárást érdemes választanom?

A kozmetikai fogfehérítésnek és orvosi fogfehérítésnek megvannak a maga előnyei és hátrányai egymással szemben. A legfontosabb eldönteni…

Fogorvosi vizsgálat Budapest

A meglévő pótlások, tömések mennyire befolyásolják a fehérítési eljárást?

A fogfehérítés kizárólag az eredeti fogakra van hatással, a koronákat, fogpótlásokat és töméseket nem fehéríti ki. Ezért ha túl nagy a színkülönbség, akkor tömések és pótlások cseréjére lehet szükség…

Miért szükséges a fogkő eltávolítása fehérítés előtt?

A fogfehérítés elsődleges feltétele a tiszta és ép fogazat és fogíny, ami sok esetben előzetes kezelést igényel mielőtt a fogfehérítési eljárás megkezdődhetne…

Dr. Várbeli
István

Vezető Főorvos
Szájsebész
Implantológus

Dr. Pádár
Enikő

Fogorvos,
Szájsebész
Implantológus

Dr. Beck
Anita

Fogorvos, Fogszabályozó szakorvos

Dr. Kántor
Ingrid

Fogorvos, Fogszabályozó szakorvos

Dr. Reza
Asadzadeh

Fogorvos, Fogszabályozó szakorvos

Fazekas Ildikó
Anita

Dentálhigiénikus, Fogászati
asszisztens

Föglein Dóra

Páciens koordinátor

GOLDEN DENT RENDELŐK:


1135 BUDAPEST, SZEGEDI ÚT 54. (Béke tértől 1 perc)

1133 BUDAPEST, PANNÓNIA UTCA 79. (Lehel tértől 1 perc)

 

BEJELENTKEZÉS: +36 1 770 7060

Nyitvatartás: H-P 08:00-20:00, SZ: 9:00-14:00

ONLINE BEJELENTKEZÉS:
Az üzenet elküldéséhez töltse ki az űrlapot és nyomja meg az elküld gombot. Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

MIÉRT A GOLDEN DENT?
óra
NINCS VÁRAKOZÁSI IDŐ

Betegeinket azonnal, még akár aznap fogadjuk

Nálunk nem kell heteket várnia a kezelésre, vagy órákat ülni a rendelőben mire sorra kerül. Fontosnak tartjuk a precizitást mind az orvoslásban, mind a betegkoordinálásban.

fizetés kiválasztása
KEDVEZŐ ÁRAK

Kedvező árfekvés, minőségi szolgáltatás

Számunkra legfontosabb pácienseink elégedettsége, így fogászati szolgáltatásainkat nem csak prémium minőségben, de kedvező áron is nyújtjuk.

fog ikon
FÁJDALOMMENTES KEZELÉSEK

Fogászatunkon a legmodernebb fájdalommentes kezelések érhetők el

Elsődleges célunk, hogy pácienseink panaszait mihamarabb fájdalommentesen kezeljük és a legrövidebb időn belül megszüntessük.

fogvizsgálat ikon
TÖBB SZAKTERÜLET EGY HELYEN

Nálunk nem kell rendelőről rendelőre járnia

Rendelőnkben több szakterület összehangolt munkájával, magas szinten tervezett kezelések segítségével meg tudjuk oldani a legkényesebb fogászati problémákat is.

ikon fogorvos
SZAKÉRTŐ ORVOSOK

Orvosaink egytől egyik szakterületük specialistái

Felejtse el a szorongást a fogorvosi székben! Szakértői csapatunk fájdalommentesen és a leggyorsabb úton szünteti meg fogászati panaszait

garancia biztosítása
100% GARANCIA

Kockázatmentes kezelések

Orvosaink szaktudása és felkészültsége maximális, ezért az általunk végzett kezelésekre garanciát vállalunk.

fogászati páciens fényképe
PÁCIENSEINK MONDTÁK

“Fogszabályozásra mentem a Golden Dentalba, ahol Dr. Reza fogadott. Kicsit tartottam a beavatkozástól, de a doktor úr kiváló munkát végzett. Gyors volt, precíz és nagyon megnyugtató.”

Dés Kisztina

fogászati páciens véleménye
PÁCIENSEINK MONDTÁK

Igényes környezet, kiváló fogorvosok! A rendkívül kedves és közvetlen fogorvosok, valamint a gyors és fájdalommentes kezelések miatt jár a Golden Dentbe a család mindentagja! Gyerekektől a nagyszülőkig”

Patkó Kinga

fogorvos Budapest betegvélemény
PÁCIENSEINK MONDTÁK

“Gyökérkezelésen estem át a Golden Dent fogászaton és minden várakozásomat felül múlta! Teljesen fájdalommentes kezelés volt, a fogorvos rendkívül alapos munkát végzett és óriási figyelmet fordított rám. Nem beszélve arról, hogy bejelentkezésem után 3-4 órával már fogadtak! Csak ajánlani tudom!”

SZEKERES GÁBOR

EGÉSZSÉGPÉNZTÁR PARTNEREINK