Komplett szájhigiéniai csomag akció

Nincs több takargatás, visszafogott mosoly! Komplett szájhigiénia kezelési csomagunk segítségével mosolyod újra a régi lehet!

Z

Teljes csomag ajándék kezeléssel

Z

Fehérebb, tisztább fogak mindössze 20 perc alatt

Z

Teljeskörű garancia

Szebb mosoly 20 perc alatt most akciósan!

Z

Professzionális fogkő eltávolítás polírozással és ajándék AIR-FLOW kezeléssel

Z

Szabadulj meg a rossz leheletet kiváltó fogkőtől és elszíneződésektől a fogaidon

Akció!

29.900 Ft helyett csak 17.900 Ft-ért

Páros kedvezmény! Hozd el párodat, barátodat és további 1000 Ft kedvezményt adunk mindkét kezelés árából!

Július 31-ig bejelentkezőknek

JELENTKEZZEN AKCIÓNKRA MÉG MA!

Mert akciónk csak a Július 31-ig

bejelentkezőknek érvényes!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Hogyan működik az eljárás?

Eleged van a kellemetlen lehelet okozta kínos helyzetekből, vagy fogaid elszíneződtek és már nem tudsz önfeledten mosolyogni?

Felejtsd el a visszafogott, eltakart mosolyokat, próbáld ki professzionális ultrahangos fogkő eltávolító – polírozó csomagunkat most ajándék AIR-FLOW kezeléssel. Megszabadítjuk fogaidat a látványos elszíneződésektől, eltávolítjuk a szürke foltokat, így fogaid azonnal, látványosan fehérebbek lesznek kevesebb mint fél óra alatt. Mindezt egy biztonságos és teljesen fájdalommentes technológia segítségével.

Az eredmény ragyogóan fehér fogsor és üde lehelet egy megnyerő és magabiztos mosollyal!

1. Professzionális fogkőeltávolítás

Az ultrahangos készülék feje magas frekvenciájú rezgéssel észrevétlenül leválasztja a fogkövet a fogfelszínről és eltávolítja a fogakon az idő során kialakult elszíneződéseket. A magas frekvencia hatására képződő légbuborékok széttörik, leválasztják a fogfelszínről azt a fogkövet is, amit már hagyományos módszerekkel nem lehet eltávolítani mindezt biztonságosan, óvva a fogzománcot a sérülésektől.

2. Fogak kipolírozása

A fogkő eltávolítást, a fogak felszíneinek simára polírozása követi. A fogak polírozása során finom sörtéjű kefével és speciális polírozó pasztával simára polírozzuk a fogakat. Az így létrejött sima felületen nehezebben tapad meg a lepedék, melyből a fogkő képződik.

3. Ajándék AirFlow kezelés

A fogkő és a kialakult elszíneződések megszüntetésére használható az egyik legújabb technológia, az úgynevezett intraorális homokfúvás, az AirFlow. Ennek a kezelésnek hála a fogaidat már egy alkalom után is simábbnak, tisztábbnak érzed majd. A látványos fehérségről már nem is beszélve!

4. Szájápolási tanácsadás és kontroll

Az fogkő eltávolítási eljárás végeztével ingyenes szájápolási tanácsadást és állapotfelmérést végzünk, ahol az esetlegesen felmerülő fogászati problémákra igény esetén megbízható és fájdalommentes megoldásokat nyújtunk.

Tartós és látványos eredmény fogfehérítés specialistáktól

A fog felszínén lerakódó lepedék elszíneződéshez és fogkő kialakulásához vezet. A kialakuló fogkő hatására az így begyullad, érzékennyé válik és kialakulnak a legkülönbözőbb fogágybetegségek, mely akár a fogak meglazulásával vagy elvesztésével is járhatnak. Másik mellékhatása a fogkő jelenlétének a kellemetlen szájszag, mivel ez a környezet igen kedvező a szájszagot előidéző baktériumok szaporodásának.

Ha gyakran vérzik az ínyed fogmosás közben, azt nagy valószínűséggel a gyulladt íny vagy a felgyülemlett fogkő okozhatja. A fogkövet sajnos nem lehet olyan otthoni módszerekkel eltüntetni mint a fogmosás. Csakis szakember tudja eltávolítani professzionális eszközök segítségével.

Miért válaszd komplett szájhigiénia csomagunkat?

Z

Lepedék és elszíneződésmentes fogak

Z

Fogaid 2-3 árnyalatot világosodni fognak

Z

Kíméletes és biztonságos, nem károsítod a fogzománcod

Z

Nincsenek mellékhatások vagy utólagos érzékenység

Z

Fájdalommentes

Z

Mindössze 20 perc a teljes kezelés

És ez nem minden!

Az első 50 bejelentkezőnek professzionális Curaprox fogkefét adunk ajándékba!

Ha a fogszuvasodás és a fogágygyulladás szempontjából nézzük, akkor a CS 5460 legfontosabb jellemzője a szálai. Ezek hihetetlenül finomak, csupán 0,1 mm átmérővel. Ráadásul nem nejlonból készülnek, hanem Curen® anyagból, ami különösen hatékonnyá teszi őket. Annyira puhák és vékonyak, hogy nem hívhatjuk őket sörtéknek, ezek szálak. És nem csak ezret használunk belőlük, mint a közönséges fogkefék.

A CS 5460 fogkefékbe hihetetlen, 5460 szál kerül, sűrűn összecsomózva. Ez egy semmihez sem hasonlítható, tisztító felületet alkot a rendkívül kompakt, enyhén hajlított fejen, ezért mindenhova elér a szájban. A plakk legkeményebb ellensége a puhaság maga: a CS 5460.

Óriási különbségek 20 perc alatt…

Magabiztos fehér mosoly azonnal, ahogy távozol!

JELENTKEZZEN AKCIÓNKRA MÉG MA!

Mert akciónk csak a Július 31-ig

bejelentkezőknek érvényes!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Ők már büszkén mosolyognak

★★★★★

” Fogkőeltávolítás miatt érkeztem a rendelőbe. Szinte ahogy megérkeztem, már szólítottak is. „

BOROS BARBARA
Törökbálint

★★★★★

” Fogkőeltávolításra legközelebb is őket választom. „

LAKATOS CSABA
Budapest

★★★★★

” Sokkal többet is kaptam, mint amit képzeltem, pedig „csak” fogkő leszedésre mentem. „

DIENES JUDIT
Monor

Miért a Golden Dent?

Óra

Nincs várakozási idő

Betegeinket azonnal, még akár aznap fogadjuk. Nálunk nem kell heteket várnia a kezelésre, vagy órákat ülni a rendelőben mire sorra kerül. Fontosnak tartjuk a precizitást mind az orvoslásban, mind a betegkoordinálásban.

Árak

Kedvező árak

Kedvező árfekvés, minőségi szolgáltatás mellett. Számunkra a Golden Dentnél a legfontosabb pácienseink elégedettsége, így fogászati szolgáltatásainkat nem csak prémium minőségben, de kedvező áron is nyújtjuk.

Fájdalommentes fogászati kezelés

Fájdalommentes kezelések

Fogászatunkon a legmodernebb fájdalommentes kezelések érhetők el. Elsődleges célunk, hogy pácienseink panaszait mihamarabb fájdalommentesen kezeljük és a legrövidebb időn belül megszüntessük.

Fogászati állapotfelmérés

Több szakterület egy helyen

Nálunk nem kell rendelőről rendelőre járnia. Rendelőnkben több szakterület összehangolt munkájával, magas szinten tervezett kezelések segítségével meg tudjuk oldani a legkényesebb fogászati problémákat is.

Altatás

Szakértő orvosok

Orvosaink egytől egyik szakterületük specialistái. Nálunk végre elfelejtheti a szorongást a fogorvosi székben! Szakértői csapatunk fájdalommentesen és a lehető leggyorsabb úton szünteti meg fogászati panaszait.

Garancia

100% garancia

A Golden Dent fogászati kezelései kockázatmentesek. Orvosaink, specialistáink szaktudása és felkészültsége maximális, ezért minden általunk végzett kezelésre teljeskörű garanciát vállalunk.

Egészségpénztári partnereink

Prémium Egészségpénztár
OTP egészségpénztár
Generali biztosító
MKB egészségpénztár
Logo Allianz
Patika Egészségpénztár
Vasutas Egészségpénztár
Medicina Egészségpénztár
Vasutas Egészségpénztár
Vasutas Egészségpénztár
Vasutas Egészségpénztár