Fogbeültetés, fog implantátum

A fogak fogbeültetéssel történő pótlása rendkívüli pontosságot, figyelmet és szakértelmet igénylő feladat. Jelentkezzen be specialistáinkhoz és szüntesse meg a fogatlanságot még ma!

Z

Precíz tervezés, fájdalommentes implantálás

Z

Digitálisan tervezett CAD-CAM fogpótlások

Z

Teljeskörű garancia

Egy hiányzó fog pótlása

Mit kell tudni a fogbeültetésről, implantációról?

A fogbeültetés manapság egy rutin eljárás, ami teljesen fájdalommentes, így a látszat ellenére ez egy kíméletes és igen népszerű beavatkozás.

Hogyan történik a fogbeültetés?

A fogbeültetés során egy műgyökér kerül beépítésre, mely átveszi az elvesztett fog szerepét. A beavatkozás mindössze fél órát vesz igénybe, becsontosodás után korona kerül a műgyökérre.

3D CT tervezéssel a biztonságos fogbeültetésért

Implantológus, szájsebész szakorvosaink igen nagy tapasztalattal rendelkeznek a fogbeültetés területén. A fogbeültetés egy nagy precizitást igénylő beavatkozás, melyet rendelőnkben megtalálható 3D CT berendezéssel támogatunk.

Mit kell tudni a fogbeültetésről, implantációról?

A fogbeültetés manapság egy rutin eljárás, ami teljesen fájdalommentes, így a látszat ellenére ez egy kíméletes beavatkozás. Minden esetben egy rövid szájhigiéniás kezelés előzi meg a fog beültetéseket. A fogakról eltávolításra kerülnek a fogkövek és plakkok, ennek eredménye egy baktérium mentes közeg, amelybe már behelyezhetőek az implantátumok, elkerülve az esetleges későbbi fertőzéseket.

Az implantátum egy vagy több fog pótlására alkalmas. Használható egy hiányzó fog pótlására vagy akár egy teljes kivehető fogsor megtartására, rögzítésére is végleges megoldást nyújtva pácienseinknek.

Hogyan történik a fogbeültetés?

A fogbeültetés a legjobb és egyben legesztétikusabb megoldás hiányzó fogak pótlására. Foghúzással egyidőben is elvégezhető amennyiben a csont állapota ezt lehetővé teszi.

A folyamat a műgyökér behelyezésével kezdődik, mely nagyjából 30 perc alatt elvégezhető. A csavar behelyezését követően meg kell várni annak becsontosodását, mely nagyjából négy-őt hónapot vesz igénybe.

Lépésről lépésre bemutatjuk egy általános fogbeültetés menetét. Tudja meg a legjellemzőbb lépéseket cikkünkből.

A gyógyulási idő után röntgenfelvétellel ellenőrizzük a csontosodást, majd megkezdődhet az implantátum felépítése.

Tudja meg milyen eltérések lehetnek a fogbeültetés árak számításánál.

Az implantátum felépítmény készítésének folyamata

Lenyomat vétel után fogtechnikai laboratóriumban elkészül az implantátum felépítménye, illetve a végleges korona.

Az implantátum felépítménye csavarozással kerül rögzítésre az állcsontban elhelyezett titán hüvely menetes részébe

A felépítményre a választott implantátum rendszertől függően (fémkerámia, aranyötvözet, cirkón kerámia) csavarozással vagy ragasztással felkerül a végleges korona. A koronák minden esetben szép, időtálló porcelánleplezést kapnak, így lesznek fogai teljesen természetes kinézetűek.

Természetesen amíg a fogpótlások elkészülnek, addig ideiglenes koronát, hidat biztosítunk a hiányzó fogak helyére.

Kérjen időpontot most!

Hívjon minket vagy kérjen időpontot online!

fogászat telefonszáma

3D CT tervezéssel a biztonságos fogbeültetésért

Implantológus, szájsebész szakorvosaink igen nagy tapasztalattal rendelkeznek a fogbeültetés területén. A fogbeültetés egy nagy precizitást igénylő beavatkozás, melyet rendelőnkben megtalálható 3D CT berendezéssel támogatunk.

A diagnosztikai vizsgálat pontosan megmutatja az idegek elhelyezkedését, valamit pontos 3 dimenziós képet ad az arcüregről és a rendelkezésre álló csontról. Így könnyedén bemérhető, hogy milyen paraméterekkel rendelkező implantátum csavar behelyezésre van szükség a kezelés során.

Az implantációs fogpótlás végeredménye egy tökéletes, az eredetivel teljesen megegyező fiatalos mosoly.

Kérjen időpontot most!

Hívjon minket vagy kérjen időpontot online!

fogászat telefonszáma

Több fog vagy teljes fogsor pótlása fogászati implantátummal

Több hiányzó fog pótlása fogászati implantátummal

Több hiányzó fog esetén a fogbeültetés legnagyobb előnye, hogy elkerülhető a kivehető fogpótlások alkalmazása, végleges és esztétikus megjelenést nyújtva pácienseinknek.

Teljes fogsor pótlása hagyományos implantátumokkal

Fix fogpótlás hagyományos fogászati implantátumokra. Megfelelő csontkínálat vagy csontpótlás segítségével állcsontonként 6-8 fogászati implantátum beültetése után lehetővé válik egy teljesen fix híd kialakítása.

Teljes műfogsor pótlása mini implantátumokkal

A mini fogimplantátumos módszer óriási érdeklődésnek örvend, mivel igazi áttörést lehetett elérni a kivehető műfogsorok rögzítésében. Vékony csont esetén, régóta fogatlan szájban, idősek számára is kiváló megoldást nyújt.

Teljes fogsor pótlása All-on-4 pótlással

Kevés csont esetén teljes fogatlanságnál nyújt jó alternatívát az All-on-4 technika. 4 db hagyományos méretű Nobel Replace, prémium minőségű imlantátum és az erre kerülő speciális finommechanikai szerkezet segítségével a hiányzó fogakat fixen pótolhatjuk.

Több hiányzó fog pótlása fogászati implantátummal

Amennyiben egy fogíven több akár 5-6 fog is hiányzik és a maradó fogakat nem lehet vagy azok épsége megőrzése miatt nem célszerű hagyományos hidat készíteni, ajánlott a több implantátum behelyezésével készülő fix, rögzített hídpótlás alkalmazása.

Ilyen esetekben nem szükséges minden egyes hiányzó fog helyére implantátumot beültetni. Többnyire 2 implantátum behelyezése elegendő akár 4 foghiány esetén is, hogy stabil rágást biztosítson kiváló esztétikum mellett.

Az implantátumok behelyezése után a becsontosodási fázis következik. Ez nagyjából 3 hónapot vesz igénybe.

A végleges implantátumok beültetésének folyamata

Becsontosodást követően fogtechnikai laborban elkészül az eredeti fogakkal pontosan megegyező hídtag, melyet a választott rendszertől függően csavarozással vagy ragasztással a helyére illesztünk.

A kezeléssel egy fix, az eredeti fogakhoz megtévesztésig hasonlító, észrevehetetlen fogpótlást kapunk.

Természetesen amíg a fogpótlások elkészülnek, addig ideiglenes koronát, hidat biztosítunk a hiányzó fogak helyére.

Teljes műfogsor pótlása mini implantátumokkal

A kivehető fogsorok nem megfelelő rögzítés esetén evés vagy beszéd közben elmozdulhat, megbillenhet. A mini implantátumok valódi megoldást nyújtanak erre a problémára, mivel stabilizálja a fogsort megbízható rögzítési technikájának köszönhetően.

Mini implantátumokkal teljes értékű fogsora lesz. Többé nem kell aggódnia a kellemetlen helyzetek miatt. Önfeledten mosolyoghat, beszéde magabiztossá válik és étkezés közben sem kell többé aggódnia, hogy fogsora elmozdulhat.

Ezzel a módszerrel újra teljes értékű életet tud élni megszabadulva minden a műfogsor hordás okozta kellemetlenségtől ráadásul igen rövid idő alatt. A mini implantátumok egy rövid fogászati beavatkozás után szinte egyből terhelhetővé válnak, így egy azonnali megoldást nyújtva pácienseinknek kb 2 hét alatt.

Kérjen időpontot most!

Hívjon minket vagy kérjen időpontot online!

fogászat telefonszáma

Teljes fogsor pótlása hagyományos implantátumokkal

Azokban az esetekben ahol elegendő csont áll rendelkezésre, vagy adott a csontpótlás lehetősége, lehetőség nyílik hagyományos műgyökerek beépítésére, melyhez a későbbiekben, a gyógyulási fázis letelte után végleges fix rögzítéssel illeszthetjük a műfogsort.

Ezzel a technikával visszanyerheti az eredeti fogak érzését a szájban. Az eljárás során 6-8 hagyományos implantátum kerül elhelyezésre, mely megbízható és végleges megoldást nyújt az elvesztett fogak pótlására.

Amennyiben nem áll rendelkezésre elegendő csont és a csontpótlás lehetősége sem áll fenn a normál méretű implantátumok behelyezésére, de mindenképp fix rögzítést szeretnénk úgy kiváló alternatívát tud nyújtani az ALL-ON-4 technika. Ennek a a speciális eljárásnak köszönhetően csak 4 db implantátum elhelyezésére van szükség és ugyanúgy nem kell a hidat kivenni a szájból többé.

Teljes fogsor pótlása All-on-4 fix pótlással

Sok esetben a teljes műfogsort viselő páciensek fogait túl régen távolították el, így a foghúzások helyén a csont elsorvadt, visszahúzódott és különböző egészségügyi kockázatok miatt a csontpótlásra sincs lehetőség.

Az All-on-4 technika a mini fogimplantátumokkal szembe normál méretű, de speciális kialakítású implantátumon alapszik, lehetővé téve a fix híd kialakítását a szájban úgy is, hogy nem teljesülnek a normál implantátum beültetés feltételei.

A mindössze 4 db hagyományos méretű fogimplantátumot a meglévő, többnyire kevés csontba speciális módon és irányban helyezzük el. A technika másik összetevője a statikailag speciálisan megtervezett felépítmény, ami a kevés csont és kevés számú fogimplantátum ellenére mégis biztonságosan és tartósan képes megbirkózni a rágóerővel.

Kérjen időpontot most!

Hívjon minket vagy kérjen időpontot online!

fogászat telefonszáma

Ők már büszkén mosolyognak

★★★★★

” Kedves recepciósok, az asszisztens kérdezte jól vagyok e, Ő is nagyon aranyos volt, a Doktor úr meg valami fantasztikus! „

NAGY LAJOS
Budapest

★★★★★

” Nagyon kedves és segítőkész emberek, nagyon kellemes a hangulat, teljesen eltűnt a félelmem, csak ajánlani tudom! „

PÁL MÁRIA
Győr

★★★★★

” Implantátum beültetés és ciszta műtét volt, Dr. Pádád Enikő fájdalom mentesen végezte el. A kezelés alatt nem éreztem semmi fájdalmat. „

BUCSKU ISTVÁN
Budapest

Miért a Golden Dent?

Óra

Nincs várakozási idő

Betegeinket azonnal, még akár aznap fogadjuk. Nálunk nem kell heteket várnia a kezelésre, vagy órákat ülni a rendelőben mire sorra kerül. Fontosnak tartjuk a precizitást mind az orvoslásban, mind a betegkoordinálásban.

Árak

Kedvező árak

Kedvező árfekvés, minőségi szolgáltatás mellett. Számunkra a Golden Dentnél a legfontosabb pácienseink elégedettsége, így fogászati szolgáltatásainkat nem csak prémium minőségben, de kedvező áron is nyújtjuk.

Fájdalommentes fogászati kezelés

Fájdalommentes kezelések

Fogászatunkon a legmodernebb fájdalommentes kezelések érhetők el. Elsődleges célunk, hogy pácienseink panaszait mihamarabb fájdalommentesen kezeljük és a legrövidebb időn belül megszüntessük.

Fogászati állapotfelmérés

Több szakterület egy helyen

Nálunk nem kell rendelőről rendelőre járnia. Rendelőnkben több szakterület összehangolt munkájával, magas szinten tervezett kezelések segítségével meg tudjuk oldani a legkényesebb fogászati problémákat is.

Altatás

Szakértő orvosok

Orvosaink egytől egyik szakterületük specialistái. Nálunk végre elfelejtheti a szorongást a fogorvosi székben! Szakértői csapatunk fájdalommentesen és a lehető leggyorsabb úton szünteti meg fogászati panaszait.

Garancia

100% garancia

A Golden Dent fogászati kezelései kockázatmentesek. Orvosaink, specialistáink szaktudása és felkészültsége maximális, ezért minden általunk végzett kezelésre teljeskörű garanciát vállalunk.

Egészségpénztári partnereink

Prémium Egészségpénztár
OTP egészségpénztár
Generali biztosító
MKB egészségpénztár
Logo Allianz
Patika Egészségpénztár
Vasutas Egészségpénztár
Medicina Egészségpénztár
Vasutas Egészségpénztár
Vasutas Egészségpénztár
Vasutas Egészségpénztár