Fogorvos mindenesetre Budapesten a Semmelweis Egyetem Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézete látja el a fogászati ügyeletet éjszaka és munkaszüneti napokon a társadalombiztosítás keretein belül. Az intézmény, azon túl, hogy biztosítja az ügyeleti ellátást, „oktató kórház” is: egyetemi színvonalú tudományos tevékenységet végez, helyet ad továbbképzéseknek ellátja a betegeket a sztomatológia (a szájüreg és a fogak betegségei) […]

Fogorvos mindenesetre

Budapesten a Semmelweis Egyetem Fogászati és Szájsebészeti Oktató Intézete látja el a fogászati ügyeletet éjszaka és munkaszüneti napokon a társadalombiztosítás keretein belül.

Az intézmény, azon túl, hogy biztosítja az ügyeleti ellátást, „oktató kórház” is: egyetemi színvonalú tudományos tevékenységet végez, helyet ad továbbképzéseknek ellátja a betegeket a sztomatológia (a szájüreg és a fogak betegségei) területén. Az intézetben fogtechnikai laboratórium és fogtechnikai tanlaboratórium is található.

A nap 24 órájában működő Intézet a társadalombiztosítás által finanszírozott ellátásokra szerződött intézmény, tevékenységük kiterjed a fogászati alap-, és szakellátásokra egyaránt. Ellátási kötelezettségük szerint nem csupán a nyolcadik kerület 14 éven felüli lakosságának fogászati alapellátását látják el, de az ország bármely területéről érkezőket is, akár beutalóval vagy beutaló nélkül érkező betegekről legyen szó.

Fogászati ellátási területek:

 • Fogászati alapellátás, sürgősségi fogászat
 • Állkapocsízületi betegségek szakellátása
 • Fogágy- és szájnyálkahártya-betegségek szakellátása – Parodontológia
 • Fogászati röntgenfelvétel készítése
 • Fogbélbetegségek kezelése, gyökérkezelés (endodoncia)
 • Fogbeültetés (implantológia)
 • Fogpótlások készítése, protetikai munkák
 • Fogszabályozás felnőtteknek és gyermekeknek
 • Gyermekfogászat
 • Idős betegek fogászati ellátása (gerostomatológia)
 • Szájsebészet – dento-alveolaris sebészeti beavatkozások.

A fogászati intézet bemutatása

Az intézetben 365 napon keresztül 24 órás ellátás működik. Munkanapokon 08.00 órától 20.00 óráig tart a nappali rendelés, és 20.00 órától másnap reggel 08.00 óráig az ügyeleti rendelés. Hétvégén, péntek 20.00 órától hétfő reggel 08.00 óráig, valamint munkaszüneti napokon 24 órában nyújtanak sürgősségi ellátást.

Fogászati ügyelet felkereshető ezen kívül az egyes kerületekben a magánrendelőkben is, melynek nyitvatartását érdemes azonban ellenőrizni az interneten az adott rendelő honlapján. Főként baleseti sérüléssel tanácsos körültekintően eljárni. Mielőtt a személyesen felkeresik a lakóhelyhez legközelebbi rendelőt a problémával, javasolt telefonon utána érdeklődni, hogy az adott panasz orvoslására van e a rendelőben megfelelő képzettséggel rendelkező szakembergárda. Így el lehet kerülni a felesleges utazgatást és időveszteséget.

A fogfájás kezelése

A fogfájás magától nem múlik el, mindenképpen kóros elváltozásra, a fog komoly károsodására utalhat, még akkor is, ha az szemmel láthatatlan. Sok esetben a fog egészsége és megtarthatósága múlik a gyors és szakszerű beavatkozáson, ezért nem javasolt halogatni az ellátás megkezdését!

A GoldenDent klinika a 13 kerületben biztosít ügyeleti nyitvatartást. Magasan képzett orvosaink a honlapon megtalálható ügyeleti időben várják azon pácienseket, akik panaszaikkal nem szeretnék végigszenvedni a hétvégét, vagy egyéb munkaszüneti időszakot. Kérjük, hogy a rendelő felkeresése előtt mindenképpen érdeklődjenek nyitvatartásunk és orvosaink rendelkezésre állása felől.


Fogászati és fogorvosi ügyelet Budapesten a 13. kerületben. Fontos, hogy tisztában legyünk a sürgősségi fogászati ellátást végző klinikák elérhetőségével és munkarendjével, hiszen szükség esetén rövid időn belül el kell érnünk a fogorvos. Néhány további téma pácienseink számára: esztétikai fogorvos Budapesten, sürgősségi ellátás a 13. kerületben, fogászati kezelés ára Budapesten, gyors fogászati szolgáltatások, 13. kerületi fogorvos, sürgősségi ellátás ára.

Golden Dent Fogászat

A szerzőről: Golden Dent Fogászat

A Golden Dent fogászati kezelései kockázatmentesek. Orvosaink, specialistáink szaktudása és felkészültsége maximális, ezért minden általunk végzett kezelésre teljeskörű garanciát vállalunk. Orvosaink egytől egyik szakterületük specialistái. Nálunk végre elfelejtheti a szorongást a fogorvosi székben! Szakértői csapatunk fájdalommentesen és a lehető leggyorsabb úton szünteti meg fogászati panaszait.
Nálunk nem kell rendelőről rendelőre járnia. Rendelőnkben több szakterület összehangolt munkájával, magas szinten tervezett kezelések segítségével meg tudjuk oldani a legkényesebb fogászati problémákat is.

Pácienseink mondták…

Nagy Pál
Nagy Pál
2024-02-27
Kiváló fogadtatás, udvariasság, látható szakértelem, szép és rendezett környezet, elfogadható ár Kommunikatív fogorvos, udvarias, segítőkész személyzet. A jövőben őket fogom választani.
Fruzsina Süveges
Fruzsina Süveges
2024-02-24
Sürgős ellátásra volt szükségem, egy órán belül el is láttak! profi csapat, kellemes környezet! köszönöm mégegyszer!
Wyman Bill
Wyman Bill
2024-02-22
Nagyon szakszerű munkát, és kedves, türelmes hozzáállást tapasztaltunk.
ElekIldi “Soma”
ElekIldi “Soma”
2024-02-19
Profi, gyors és fájdalommentes kezelést kaptam. Mindenkinek ajánlom.
GoldenDent
GoldenDent Budapest

Ne hagyja ki aktuális árkedvezményeinket!

Akció

Professzionális fogfehérítés akció április 30-ig!

Ultrahangos fogkőeltávolítás Air-Brush sópolírozással és hatékony, kíméletes fogfehérítéssel most óriási kedvezménnyel 84.900 Ft helyett csak 39.900 Ft

Látványos fogfehérítés azonnal mindössze 1 óra alatt! Kíméletes, professzionális fogfehérítő csomag, mely nem roncsolja a fogzománcot. A kezelés végeztével fogai akár 6-7 árnyalatot is világosodni fognak.

Akció

Most 30%-os fogbeültetés akció április 30-ig!

Alpha Bio és Nobel Biocare prémium minőségű implantátumainkra beültetéssel 30% kedvezményt biztosítunk, ha Április 15-ig megrendeli! Az akció részleteiről érdeklődjön rendelőnkben.

Alpha BIo és Nobel Biocare implantátumok élethosszig tartó garanciával, beültetéssel most 30%-al olcsóbban elérhetők a Golden Dentben. Legyen szó egy vagy több fog pótlásáról, ezen implantátumok segítségével visszanyerheti fiatalos mosolyát. Rendelje meg még ma!

Akció

Fogszabályozás akciónk még elérhető április 30-ig!

Esztétikus fogszabályozó és fém készülékeinkre részletfizetési kedvezményt biztosítunk, ha Április 15-ig megrendeli. Jelentkezzen ingyenes konzultációra és tudja meg, melyik készülék a legideálisabb Önnek.

A technika fejlődésével olyan korszerű és láthatatlan készülékek jelentek meg, melyek mára már sokkal esztétikusabbá, szinte láthatatlanná teszik a fogszabályozást. Rövid kezelési idő alatt látványos eredmény a Golden Dentben. Rendelje meg még ma!