Fogászati szolgáltatások számítógépes tervezése

Szerző: | Fogászati szoftver, Fogorvos Budapesten

Modern technikával segített műtéti beavatkozások A technológia modern vívmányai a fogászat területén is jól használhatók, segítségükkel sosem látott pontosság érhető el mind a tervezés, mind a kivitelezés során. A megnyerő mosoly kialakításához, a hiányzó fogak pótlásának pontos megtervezéséhez és az érintett fogak szakszerű kezeléséhez minden esetben alapos vizsgálat és személyre szabott kezelés szükséges annak érdekében, […]

Modern technikával segített műtéti beavatkozások

A technológia modern vívmányai a fogászat területén is jól használhatók, segítségükkel sosem látott pontosság érhető el mind a tervezés, mind a kivitelezés során.

A megnyerő mosoly kialakításához, a hiányzó fogak pótlásának pontos megtervezéséhez és az érintett fogak szakszerű kezeléséhez minden esetben alapos vizsgálat és személyre szabott kezelés szükséges annak érdekében, hogy a páciens életminőségét a lehető legnagyobb mértékben tudják javítani.

A modern technológia sokrétű felhasználása és a legújabb szoftverek nagyban segítik a fogászati kezelések magas színvonalú megvalósulását:

  • szimulálja a különböző kezeléseket,
  • figyelembe veszi az egyén szájának esztétikáját,
  • 3D-elemzést végez a csontról,
  • sablont készít a számítógéppel vezérelt műtéthez,
  • koronák és hidak igen precíz kialakítását teszi lehetővé CAD / CAM (számítógépes tervezés és gyártás) segítségével.

Implantológiai technológiák

A modern fogászat területén óriási áttörést eredményezett a fogászati navigációs implantológia, mely igen dinamikusan fejlődő terület napjainkban. Speciális szoftverek, háromdimenziós képalkotói technikák alkalmazásával, majd az így nyert adatok feldolgozásával virtuális tervezést végeznek. A számítógép által vezérelt virtuális implantáció lehetőséget nyújt az implantátum legoptimálisabb elhelyezésének meghatározására, az egyén anatómiai és a technikai, protetikai követelményeinek megfelelően.

Az így kivitelezett műtéti implantációs eljárás számos előnnyel rendelkezik:

  • A „cone-beam” komputertomográfia (CBCT) nyújtotta háromdimenziós modell mérni tudja a csontminőséget és egyéb fontos anatómiai elemekről nyújt nélkülözhetetlen adatokat.
  • A 3D nyomtatással készült implantációs sablon segítségével pontos behelyezés valósítható meg.
  • Megteremti a helyes harapás és terhelés feltételeit, ezáltal lehetővé teszi optimális fogpótlás készítését, valamint a teljes protetikai és esztétikai helyreállítást.
  • Az implantátum helyes pozicionálásának a jelentősége azért óriási, mert az implantátum tartósságának egyik legfontosabb feltétele, hogy körülötte megfelelő mennyiségű és minőségű csont helyezkedjen el.

Esztétikai fogászati technológiák

Az esztétikai fogászat területén a mosolytervezés lehetősége teremtette meg a még magasabb színvonalú ellátás lehetőségét. A “smile design” néven ismert szoftver segítségével lemodellezhetők különböző mosolytípusok, mindenki megtalálhatja a maga számára tetszetős új mosolyát, melyet kezelőorvosa ily módon könnyebben rehabilitálhat, amennyiben annak az anatómiai lehetőségei adottak.

Ezáltal kiküszöbölhető, hogy a fogászati kezelés végén a páciens csalódott legyen az eredménnyel, fogai formájával, színével, esztétikai megjelenésével, ugyanis a mosolytervezés során az orvos a szoftver segítségével vizualizálni tudja a várható eredményt, így végül olyan fogpótlás születik, ami egy közös elképzelés eredménye.

GoldenDent
GoldenDent Budapest

Ne hagyja ki aktuális árkedvezményeinket!

Akció

Professzionális fogfehérítés akció április 30-ig!

Ultrahangos fogkőeltávolítás Air-Brush sópolírozással és hatékony, kíméletes fogfehérítéssel most óriási kedvezménnyel 84.900 Ft helyett csak 39.900 Ft

Látványos fogfehérítés azonnal mindössze 1 óra alatt! Kíméletes, professzionális fogfehérítő csomag, mely nem roncsolja a fogzománcot. A kezelés végeztével fogai akár 6-7 árnyalatot is világosodni fognak.

Akció

Most 30%-os fogbeültetés akció április 30-ig!

Alpha Bio és Nobel Biocare prémium minőségű implantátumainkra beültetéssel 30% kedvezményt biztosítunk, ha Április 15-ig megrendeli! Az akció részleteiről érdeklődjön rendelőnkben.

Alpha BIo és Nobel Biocare implantátumok élethosszig tartó garanciával, beültetéssel most 30%-al olcsóbban elérhetők a Golden Dentben. Legyen szó egy vagy több fog pótlásáról, ezen implantátumok segítségével visszanyerheti fiatalos mosolyát. Rendelje meg még ma!

Akció

Fogszabályozás akciónk még elérhető április 30-ig!

Esztétikus fogszabályozó és fém készülékeinkre részletfizetési kedvezményt biztosítunk, ha Április 15-ig megrendeli. Jelentkezzen ingyenes konzultációra és tudja meg, melyik készülék a legideálisabb Önnek.

A technika fejlődésével olyan korszerű és láthatatlan készülékek jelentek meg, melyek mára már sokkal esztétikusabbá, szinte láthatatlanná teszik a fogszabályozást. Rövid kezelési idő alatt látványos eredmény a Golden Dentben. Rendelje meg még ma!