Megnőtt az online marketing szerepe az egészségügyi szolgáltatásoknál A koronavírus járvány miatti karantén bevezetése a fogászati ellátás leállítását is hozta magával. A sürgősségi fogászati kezelésre szoruló páciensek csak mobiltelefonon vagy az interneten kaphatnak információt arról, hogy hol találnak a közelükben fogorvost. A weboldal nemcsak a kapcsolatfelvételben segíthet, hanem a szükséges információkkal is ellátja a betegeket. […]

Megnőtt az online marketing szerepe az egészségügyi szolgáltatásoknál

A koronavírus járvány miatti karantén bevezetése a fogászati ellátás leállítását is hozta magával. A sürgősségi fogászati kezelésre szoruló páciensek csak mobiltelefonon vagy az interneten kaphatnak információt arról, hogy hol találnak a közelükben fogorvost. A weboldal nemcsak a kapcsolatfelvételben segíthet, hanem a szükséges információkkal is ellátja a betegeket. Már ebből is látszik, hogy az online marketing fejlesztése alapvető szükséglete a szolgáltatónak és a kliensnek is. A jó fogászati honlap elkészítése egyaránt érdeke a rendelő tulajdonosának és a sürgősségi ellátásra szorulóknak. Ebben a cikkben röviden összeszedtük, hogy milyen kritériumai vannak a jó fogászati szolgáltatásokat nyújtó honlapnak Budapesten.

A modern weboldal kritériuma

Manapság trenddé vált a vonzó és modern weboldaltervezés, függetlenül az üzleti profiltól. Már nem csak azt akarjuk megjeleníteni, hogy mit tudunk nyújtani és mennyiért, hanem legalább olyan fontos az is, hogy az oldalunk látványos, és figyelemfelkeltő weboldal legyen, kitűnjön a sok egymáshoz hasonlító felület közül. A fogászat területére ez fokozottan érvényes, hiszen a fővárosokban nagyon sok a rendelő, ezért mindenképpen személyre szabottá, vonzóvá kell tenni weboldalunkat, mellyel hozzájárulhatunk céljaink eléréséhez, mégpedig ahhoz, hogy bebiztosítsuk a rendelő kihasználtságát, megteremtsük a kiegyensúlyozott működését.

Miután a fogaink egészsége sajnos mulandó és sérülékeny, így előbb-utóbb mindenki szeretne jó fogorvost találni. Hogyan lehet tehát, a páciensek szolgálatában, nagy segítségünkre egy jól kezelhető, átlátható honlap?

A profi fogászati honlap felépítése

  • Minél szebb és funkcionálisabb az oldal, annál valószínűbb, hogy elérjük általa azt a célközönséget, amit szeretnénk.
  • A hasznos, és érdekes tartalom elsődleges fontosságú, legyen hát lebilincselő. Az egyedi, eredeti és releváns szöveg jelentősen növeli annak esélyét, hogy ránk találjanak a világhálón. Különböző források szerint az internetet használó emberek 70% -a hajlandó bízni az interneten található információkban.
  • Az oldal könnyen kezelhetősége, átláthatósága elősegíti a fogászati páciensek döntését, bevonzását.
  • A fogorvos iránti bizalmat már a honlapon meg kell/lehet alapozni. Ha a páciens azt látja a fotókon, hogy fogorvosaink mosolygósak, szívélyesek, és tetszetős fotókat talál az oldalunkon a rendelőről, könnyebben elnyerhetjük bizalmát, és sokkal szívesebben jön kezelésre.
  • Az információk pontossága, a szolgáltatások és áruk feltüntetése szintén a bizalom kiépítését szolgálja, és segít megelőzni a kellemetlen meglepetéseket, félreértéseket.
  • Az első benyomás legyen “ütős”, általában az dönt, hogy az oldalon marad-e a páciens, és nem keresgél tovább. A potenciális betegek elfoglalt emberek, és nem akarnak túl sok időt tölteni a végtelen számú oldal böngészésével azért, hogy egy adott szolgáltatást, árat vagy egyéb információkat keressenek. A gyakorlat szerint, ha nem találják meg azonnal azt, amit keresnek, inkább bezárják a lapot, és máshová mennek. Mi ezt nem akarjuk, mit tehetünk még?

A webhelynek ajánlott tartalmaznia az alábbi extrákat, ha kedvezni akarunk pácienseinknek:

  • javasolt naptárhasználat biztosítása, rendelkezésre álló napokkal és időpontokkal
  • jelentkezési formanyomtatvány, amelyben az ügyfél választja meg az érkezési időt és be tudja írni az esetével kapcsolatos alapvető információkat
  • egy „click-to-call” gomb segítségével közvetlenül fel tudja hívni a rendelőt, anélkül, hogy tárcsáznia kellene a számát.
  • Az utóbbi években óriási mértékben nőtt a mobil eszközöket használó emberek száma. Ennek eredményeként webhelyének kompatibilisnek kell lennie a telefonra telepíthető applikációkkal. A beteg néhány kattintással egyeztetni tud fogorvosával, így tetemes időt takarít meg.

Ebben a modern világban minden digitalizálódik. Az interneten elérhető identitás minősége minden bizonnyal nagyban hozzájárul az általános sikerhez, ezért érdemes, energiát, időt, pénzt fektetni egy jól működő honlap megalkotásába.


Fogászati honlapok gondozása karantén idején Budapesten. Néhány további téma, melyet érdemes lehet jobban is megismerni: budapesti fogászati klinika, fogorvos Budapesten árak, 13. kerület bejelentkezés, legjobb fogorvos, fogászati ellátás, fogászati kezelés Budapest Újpest, fogászati szolgáltatások járvány idején, honlap összeállítása.

Golden Dent Fogászat

A szerzőről: Golden Dent Fogászat

A Golden Dent fogászati kezelései kockázatmentesek. Orvosaink, specialistáink szaktudása és felkészültsége maximális, ezért minden általunk végzett kezelésre teljeskörű garanciát vállalunk. Orvosaink egytől egyik szakterületük specialistái. Nálunk végre elfelejtheti a szorongást a fogorvosi székben! Szakértői csapatunk fájdalommentesen és a lehető leggyorsabb úton szünteti meg fogászati panaszait.
Nálunk nem kell rendelőről rendelőre járnia. Rendelőnkben több szakterület összehangolt munkájával, magas szinten tervezett kezelések segítségével meg tudjuk oldani a legkényesebb fogászati problémákat is.

Pácienseink mondták…

Nagy Pál
Nagy Pál
2024-02-27
Kiváló fogadtatás, udvariasság, látható szakértelem, szép és rendezett környezet, elfogadható ár Kommunikatív fogorvos, udvarias, segítőkész személyzet. A jövőben őket fogom választani.
Fruzsina Süveges
Fruzsina Süveges
2024-02-24
Sürgős ellátásra volt szükségem, egy órán belül el is láttak! profi csapat, kellemes környezet! köszönöm mégegyszer!
Wyman Bill
Wyman Bill
2024-02-22
Nagyon szakszerű munkát, és kedves, türelmes hozzáállást tapasztaltunk.
ElekIldi “Soma”
ElekIldi “Soma”
2024-02-19
Profi, gyors és fájdalommentes kezelést kaptam. Mindenkinek ajánlom.
GoldenDent
GoldenDent Budapest

Ne hagyja ki aktuális árkedvezményeinket!

Akció
széles mosoly

Professzionális fogfehérítés akció április 30-ig!

Ultrahangos fogkőeltávolítás Air-Brush sópolírozással és hatékony, kíméletes fogfehérítéssel most óriási kedvezménnyel 84.900 Ft helyett csak 39.900 Ft

Látványos fogfehérítés azonnal mindössze 1 óra alatt! Kíméletes, professzionális fogfehérítő csomag, mely nem roncsolja a fogzománcot. A kezelés végeztével fogai akár 6-7 árnyalatot is világosodni fognak.

Akció
Kozmetikai fogfehérítés nyár

Most 30%-os fogbeültetés akció április 30-ig!

Alpha Bio és Nobel Biocare prémium minőségű implantátumainkra beültetéssel 30% kedvezményt biztosítunk, ha Április 15-ig megrendeli! Az akció részleteiről érdeklődjön rendelőnkben.

Alpha BIo és Nobel Biocare implantátumok élethosszig tartó garanciával, beültetéssel most 30%-al olcsóbban elérhetők a Golden Dentben. Legyen szó egy vagy több fog pótlásáról, ezen implantátumok segítségével visszanyerheti fiatalos mosolyát. Rendelje meg még ma!

Akció
Átlátszó fogszabályozó készítése

Fogszabályozás akciónk még elérhető április 30-ig!

Esztétikus fogszabályozó és fém készülékeinkre részletfizetési kedvezményt biztosítunk, ha Április 15-ig megrendeli. Jelentkezzen ingyenes konzultációra és tudja meg, melyik készülék a legideálisabb Önnek.

A technika fejlődésével olyan korszerű és láthatatlan készülékek jelentek meg, melyek mára már sokkal esztétikusabbá, szinte láthatatlanná teszik a fogszabályozást. Rövid kezelési idő alatt látványos eredmény a Golden Dentben. Rendelje meg még ma!