Fogászati alkalmazások mobiltelefonra

Szerző: | Fogászati szoftver

Fogászat az okostelefonban, laptopban Az egészségügy területén elérhető mobilalkalmazások határozottan megkönnyítették az életünket. Napjainkra, mind a szakemberek, mind az egyének számára az okostelefon a mindennapi élet szövetségesévé vált. A fogászat szempontjából, a fogászati alkalmazások különböző célokat érinthetnek. Egyrészt, a célközönséget segíthetik a kezelések igénybevételében, vagy segítségükkel érzékenyíteni is lehet őket a szájhigiénére. Másrészt a fogászatban […]

Fogászat az okostelefonban, laptopban

Az egészségügy területén elérhető mobilalkalmazások határozottan megkönnyítették az életünket. Napjainkra, mind a szakemberek, mind az egyének számára az okostelefon a mindennapi élet szövetségesévé vált.

A fogászat szempontjából, a fogászati alkalmazások különböző célokat érinthetnek. Egyrészt, a célközönséget segíthetik a kezelések igénybevételében, vagy segítségükkel érzékenyíteni is lehet őket a szájhigiénére. Másrészt a fogászatban dolgozóknak, vagy egyéb egészségügyi szakembereknek innovációt kínál a munkamódszerükben. Vagyis, minden fogászati alkalmazásnak megvannak a lehetséges felhasználói, akik profitálhatnak ezen fejlesztésekből, leegyszerűsítvén ezáltal például a sokszor személyes találkozót igénylő procedúrákat.

Alkalmazások fogorvosok számára

Tekintettel tartalmi sajátosságukra, egyes alkalmazások kifejezetten egészségügyi szakemberek számára készültek. Ilyen jellegű applikációkkal a fogorvosok például oktathatják betegeiket a szájhigiénéiről, könnyebben szemléltethetik diagnózisukat és szemléletesen elmagyarázhatják a megfelelő kezelést és a várható eredményeket.

fogászati szoftver munka közben

Ennek köszönhetően a betegek könnyebben tudják elképzelni a fogászati beavatkozást, nem is beszélve arról, hogy az összes szükséges információt a fogorvos személyre szabhatja, és e-mailben elküldheti az ügyfélnek. Ez a módszer a személyes kontaktus kialakítása, és a személyes adatok védelme miatt is hangsúlyos szerepet játszik.

Mobil alkalmazások a betegek számára

Számos kényelmes, könnyen kezelhető mobil alkalmazás elérhető már a fogászatban a nagyközönség számára. A legtöbb alkalmazás célja, hogy segítse az embereket a szájhigiéné módjának jobb kezelésében. Egyszerűen kezelhetőek ezek az alkalmazások, és nagyon hasznosak, különösen azoknál a gyermekeknél, vagy felnőtteknél, akik folyton “kézben tartják” telefonjukat. Időnként az egyének elhanyagolják a fogmosás megfelelő módszerének fontosságát. Ezeknek az alkalmazásoknak a többsége nagyon megbízható, szemléletes, informatív, olyan szakemberek által készültek, akik tisztában vannak a fogak higiéniai igényeivel. Bár ezek az alkalmazások gyakran ingyenesen letölthetők, igyekezzünk olyat választani, amely megfelel az előbb említett szempontoknak.

Hogyan kombinálhatjuk a beteg és a fogorvos igényeit?

A fogorvosnak bizonyos információkat kell továbbítania a betegnek, és a betegnek egyértelműen tudnia kell, mi történik vele. Mindkét fél igényeinek megfelelő mobil alkalmazás az, amelyet a fogorvos könnyen tud telefonjáról is kezelni, és a beteg ez alapján konzultálhat vele a folytatásról. A verbális tudatosság itt is nélkülözhetetlen, de manapság az új technológiák megkönnyítik mindennapi életünket, és tudnunk kell, hogyan lehet ezeket kihasználni.

Igen nagy az érdeklődés a “tudatosságnövelő” oktatásokra, melyek keretében a fogorvosoknak lehetősége van az alkalmazások segítségével nagy számú pácienst elérni, a betegek pedig, többek között, könnyen elsajátíthatják a helyes fogmosás technikáját. Az alkalmazások használata bárkinek ajánlott, nem köthető életkorhoz, hiszen mind az elektronikus eszközökhöz szokott fiatalok, mind az idős emberek képesek arra, hogy egészségük, jólétük érdekében használják az internetet.

Fogászati szoftverek és alkalmazások mobiltelefonra és laptopra. Az okostelefonra, laptopra készített fogászati alkalmazások és szoftverek nem csak a fogorvos munkáját könnyíti meg, hanem informálja a beteget a kezelés menetéről. Néhány további téma, mely érdekes lehet olvasásra: fogászati szoftver készítése, fogorvos kiválasztása, fogászat Budapesten, fogászati kezelés és fogszabályozás Budapest, okostelefon a szájhigiéniában, laptop alkalmazás.

Golden Dent Fogászat

A szerzőről: Golden Dent Fogászat

A Golden Dent fogászati kezelései kockázatmentesek. Orvosaink, specialistáink szaktudása és felkészültsége maximális, ezért minden általunk végzett kezelésre teljeskörű garanciát vállalunk. Orvosaink egytől egyik szakterületük specialistái. Nálunk végre elfelejtheti a szorongást a fogorvosi székben! Szakértői csapatunk fájdalommentesen és a lehető leggyorsabb úton szünteti meg fogászati panaszait.
Nálunk nem kell rendelőről rendelőre járnia. Rendelőnkben több szakterület összehangolt munkájával, magas szinten tervezett kezelések segítségével meg tudjuk oldani a legkényesebb fogászati problémákat is.

Pácienseink mondták…

Nagy Pál
Nagy Pál
2024-02-27
Kiváló fogadtatás, udvariasság, látható szakértelem, szép és rendezett környezet, elfogadható ár Kommunikatív fogorvos, udvarias, segítőkész személyzet. A jövőben őket fogom választani.
Fruzsina Süveges
Fruzsina Süveges
2024-02-24
Sürgős ellátásra volt szükségem, egy órán belül el is láttak! profi csapat, kellemes környezet! köszönöm mégegyszer!
Wyman Bill
Wyman Bill
2024-02-22
Nagyon szakszerű munkát, és kedves, türelmes hozzáállást tapasztaltunk.
ElekIldi “Soma”
ElekIldi “Soma”
2024-02-19
Profi, gyors és fájdalommentes kezelést kaptam. Mindenkinek ajánlom.
GoldenDent
GoldenDent Budapest

Ne hagyja ki aktuális árkedvezményeinket!

Akció

Professzionális fogfehérítés akció április 30-ig!

Ultrahangos fogkőeltávolítás Air-Brush sópolírozással és hatékony, kíméletes fogfehérítéssel most óriási kedvezménnyel 84.900 Ft helyett csak 39.900 Ft

Látványos fogfehérítés azonnal mindössze 1 óra alatt! Kíméletes, professzionális fogfehérítő csomag, mely nem roncsolja a fogzománcot. A kezelés végeztével fogai akár 6-7 árnyalatot is világosodni fognak.

Akció

Most 30%-os fogbeültetés akció április 30-ig!

Alpha Bio és Nobel Biocare prémium minőségű implantátumainkra beültetéssel 30% kedvezményt biztosítunk, ha Április 15-ig megrendeli! Az akció részleteiről érdeklődjön rendelőnkben.

Alpha BIo és Nobel Biocare implantátumok élethosszig tartó garanciával, beültetéssel most 30%-al olcsóbban elérhetők a Golden Dentben. Legyen szó egy vagy több fog pótlásáról, ezen implantátumok segítségével visszanyerheti fiatalos mosolyát. Rendelje meg még ma!

Akció

Fogszabályozás akciónk még elérhető április 30-ig!

Esztétikus fogszabályozó és fém készülékeinkre részletfizetési kedvezményt biztosítunk, ha Április 15-ig megrendeli. Jelentkezzen ingyenes konzultációra és tudja meg, melyik készülék a legideálisabb Önnek.

A technika fejlődésével olyan korszerű és láthatatlan készülékek jelentek meg, melyek mára már sokkal esztétikusabbá, szinte láthatatlanná teszik a fogszabályozást. Rövid kezelési idő alatt látványos eredmény a Golden Dentben. Rendelje meg még ma!