Fémkerámia koronák és hidak

Szakértő specialistáink a jelenleg elérhető, legújabb fogpótlási eljárások teljes palettájából segítenek kiválasztani az Önnek megfelelő megoldást.

Z

Esztétikus, magas minőségű fémkerámia fogpótlások

Z

Digitálisan tervezett CAD-CAM koronák és hidak

Z

Teljeskörű garancia

Fog pótlása fémkerámia koronával

A fémkerámia korona jól bevált, gyakran választott korona típus, melyet legtöbb esetben a rágózónában található foghiányok pótlásában szoktak alkalmazni.

Fémkerámia koronával pótolhatunk egy vagy akár egyszerre több hiányzó fogat is. Több fog esetén fémkerámia híd készül.

A fémkerámia korona mint neve is mutatja fémvázat tartalmaz, mely porcelán borítást kapott, teljesen elfedve a fémet. A fémváz anyaga több különböző anyagból is készülhet elkerülve az esetleges allergén reakciókat. A porcelán leplező réteg tökéletesen elkészítve észrevétlenné teszi a fogpótlást.

A fémkerámia korona készítésének menete

A porcelán korona megvédi fogát az esetleges törésektől, rendkívül tartós és színét is megőrzi.

Készítéshez a fogat kúpszerűen előkészítjük majd lenyomatot veszünk, mely alapján fogtechnikai labor elkészíti az eredetire megtévesztésig hasonlító, természetes hatású és tökéletesen illeszkedő korona pótlást. A felhelyezett korona beborítja az előkészített fogat, teljesen megvédve a külső behatásoktól.

Természetesen amíg a fogpótlások elkészülnek, addig ideiglenes koronát, hidat biztosítunk a hiányzó fogak helyére.

Kérjen időpontot most!

Hívjon minket vagy kérjen időpontot online!

fogászat telefonszáma

Hiányzó fog pótlása fémkerámia híddal

Amikor egy vagy több fog pótlásáról kell gondoskodnunk, akkor a legköltséghatékonyabb megoldás a fémkerámia hidak alkalmazása. Legtöbb esetben a rágózónában található foghiányok pótlásában szokták alkalmazni tartóssága és megbízhatósága miatt.

A fémkerámia pótlás  vázanyaga egy speciális nikkelmentes kobalt króm ötvözetből készül, ezért terhelés szempontjából kiválóan alkalmas nagyobb fogközi távolságok áthidalására. Nem allergizál, de bizonyos esetekben válthat ki allergiás reakciókat.

 

 

Fémkerámia híd készítésének menete

A porcelán korona megvédi fogát az esetleges törésektől, rendkívül tartós és színét is megőrzi.

Készítéshez a szomszédos fogakat kúpszerűen előkészítjük majd lenyomatot veszünk, mely alapján fogtechnikai labor elkészíti az eredetire megtévesztésig hasonlító, természetes hatású és tökéletesen illeszkedő fémkerámia híd pótlást. A felhelyezett korona beborítja az előkészített fogat, teljesen megvédve a külső behatásoktól.

Természetesen amíg a fogpótlások elkészülnek, addig ideiglenes koronát, hidat biztosítunk a hiányzó fogak helyére.

A fogpótlás lépései

1. Konzultáció, kezelési terv készítése

Az első konzultáció alkalmával állapotfelmérést végzünk, ahol megbeszéljük a legmegfelelőbb fogpótlási lehetőségeket.

Több lehetőség felvázolása után kiválasztható a legszimpatikusabb megoldás, figyelembe véve a rágási funkciókat és esztétikumot.

2. Hídpillérek csiszolása, lenyomat készítés

A teljesen fájdalommentes eljárás alkalmával lecsiszoljuk a fogpótlás melletti fogakat előkészítve a híd fogadására. Ezután lenyomatot készítünk, mely alapján a fogtechnikai laboratóriumunk elkészíti a 100%-ig élethű és esztétikus, milliméter pontosan illeszkedő fogpótlást. A technikai munka elkészültéig ideiglenes koronákat készítünk, megvédve a lecsiszolt fogak épségét.

3. Híd beragasztása

A lenyomatvétel után körülbelül egy héttel elkészül a fogpótlás, melyet egy próbát követően véglegesen beragasztunk. Ezzel el is készült a tökéletesen illeszkedő, 100%-ban az eredetivel megegyező, tökéletes fogpótlás.

Mik a fogászati hidak előnyei?

Z

A leggyorsabb módja a hiányzó fog/fogak pótlásának

Z

Tökéletes, az igazi fogakkal megegyező természetes és esztétikus megjelenés

Z

Költséghatékony megoldás

Z

Teljesen fájdalommentes kezelés, mellyel újra bátran mosolyoghat pár napon belül

Z

Visszaállítja a megfelelő rágási és beszédfunkciókat

Z

2 év teljes körű garancia

Pácienseink fogpótlásai…

Ők már büszkén mosolyognak

★★★★★

” Ismerős által találtam rá a fogaszatra! Nagyon segítőkész és kedves volt mindenki! „

JUHÁSZ BETTINA
Budapest

★★★★★

” Ha lehet ilyet mondani… a fogaim újjászülettek! „

JAKAB SÁNDOR
Monor

★★★★★

” Tiszta, rendes a rendelő. Pontosan, a megadott időpontban elkezdték a kezelést. „

DARÁS OLGA
Budapest

Modern, digitális fogászat

Saját, digitális fogtechnikai laboratórium helyben

Saját, digitális fogtechnikai laborunknak köszönhetően a Golden Dentben készülő fogpótlások ultra precízek és esztétikusak, rendkívül kedvező árak mellett. Ezen sajátosságnak köszönhetően tudunk prémium minőséget biztosítani pácienseinknek  eléhető áron más fogászatokkal szemben.

Ultramodern 3D digitális lenyomatvétel

Haladunk a korral! Magyarországon az elsők között váltottunk  3D digitális lenyomatvételre, mely sokkal precízebb eredményt biztosít a hagyományos módszerekkel szemben. A Golden Dentben nem használunk kellemetlen, elavult lenyomatvételi megoldásokat, csak és kizárólag a legújabb 21. századi technológiákat.

Legmodernebb német és japán alapanyagok elérhető áron

Fogászatunk hisz abban, hogy csak kiváló alapanyagok felhasználásával lehet hosszantartó, precíz és esztétikus látványt nyújtó fogpótlásokat készíteni. Mi ezt garantáljuk pácienseinknek rövid határidővel. Saját labortechnológiánknak köszönhetően, más fogászatoktól eltérően mi a prémium minőséget adjuk elérhető áron.

Miért a Golden Dent?

Óra

Nincs várakozási idő

Betegeinket azonnal, még akár aznap fogadjuk. Nálunk nem kell heteket várnia a kezelésre, vagy órákat ülni a rendelőben mire sorra kerül. Fontosnak tartjuk a precizitást mind az orvoslásban, mind a betegkoordinálásban.

Árak

Kedvező árak

Kedvező árfekvés, minőségi szolgáltatás mellett. Számunkra a Golden Dentnél a legfontosabb pácienseink elégedettsége, így fogászati szolgáltatásainkat nem csak prémium minőségben, de kedvező áron is nyújtjuk.

Fájdalommentes fogászati kezelés

Fájdalommentes kezelések

Fogászatunkon a legmodernebb fájdalommentes kezelések érhetők el. Elsődleges célunk, hogy pácienseink panaszait mihamarabb fájdalommentesen kezeljük és a legrövidebb időn belül megszüntessük.

Fogászati állapotfelmérés

Több szakterület egy helyen

Nálunk nem kell rendelőről rendelőre járnia. Rendelőnkben több szakterület összehangolt munkájával, magas szinten tervezett kezelések segítségével meg tudjuk oldani a legkényesebb fogászati problémákat is.

Altatás

Szakértő orvosok

Orvosaink egytől egyik szakterületük specialistái. Nálunk végre elfelejtheti a szorongást a fogorvosi székben! Szakértői csapatunk fájdalommentesen és a lehető leggyorsabb úton szünteti meg fogászati panaszait.

Garancia

100% garancia

A Golden Dent fogászati kezelései kockázatmentesek. Orvosaink, specialistáink szaktudása és felkészültsége maximális, ezért minden általunk végzett kezelésre teljeskörű garanciát vállalunk.

Egészségpénztári partnereink

Prémium Egészségpénztár
OTP egészségpénztár
Generali biztosító
MKB egészségpénztár
Logo Allianz
Patika Egészségpénztár
Vasutas Egészségpénztár
Medicina Egészségpénztár
Vasutas Egészségpénztár
Vasutas Egészségpénztár
Vasutas Egészségpénztár