Fájdalommentes fogászati kezelés

Szerző: | Budapesti fogászat

Fájdalommentes fogászat Budapesten Ugye Ön is a fájdalomtól fél leginkább egy fogászati kezelés során? Jó hírünk van, napjainkban ez igazán felesleges aggodalom. Az alábbiakban vázoljuk is, hogy miért: Bizalom fogorvos és páciens között A fájdalomtól való félelem ősidők óta létezik és teljesen érthető jelenség, annak csillapítása volt a fogászat egyik alapvető feladata. Éppen ezért, a […]

Fájdalommentes fogászat Budapesten

Ugye Ön is a fájdalomtól fél leginkább egy fogászati kezelés során? Jó hírünk van, napjainkban ez igazán felesleges aggodalom. Az alábbiakban vázoljuk is, hogy miért:

Bizalom fogorvos és páciens között

A fájdalomtól való félelem ősidők óta létezik és teljesen érthető jelenség, annak csillapítása volt a fogászat egyik alapvető feladata. Éppen ezért, a fogászati szolgáltatások során szakembereink mindent megtesznek annak érdekében, hogy még a kezelés megkezdése előtt elnyerjék pácienseink bizalmát, oldódjon a szorongás és a stressz érzése. A bizalom legyőzi a félelmeket, és elősegíti az együttműködést orvos és páciense között.

E nélkül nincsen minőségi fogászati kezelés. Hogyan valósul ez meg?

  • Az alapos állapotfelmérést követően Pácienseink teljes körű tájékoztatást kapnak a beavatkozások várható lépéseiről, esetleges rizikófaktorairól és a fogászati kezelések utáni szükséges teendőkről.
  • Részletes, írásos kezelési terv készül a komplex, többlépcsős beavatkozásokról és azok költségvonzatáról. Ezáltal jól követhető a rehabilitáció mind az fogorvos, mind a páciens számára.
  • A kezelések során felmerülő kérdéseket, aggályokat mindig átbeszélhetik Pácienseink a fogorvosukkal, hiszen első helyen áll nálunk a belénk vetett bizalom megszolgálása.

Hozzáértés és korszerű anyagok a fájdalommentes fogászati kezelés érdekében

Magától értetődik, hogy kollégáink nagy hozzáértéssel és alapossággal végzik dolgukat. Ehhez az is hozzátartozik, hogy biztosítják a fájdalommentességet a fogászati kezelések során. Mi garantálja a hatékony, minőségi, fájdalommentes kezelést?

  • Minden fogorvosunk és asszisztensünk magasan képzett a maga szakterületén és munkája során a legmodernebb, leghatékonyabb eljárásokat alkalmazza a legminimálisabb traumát okozva.
  • Tudjuk, hogy az emberi hozzáállás önmagában természetesen nem lenne elég. Fogászati rendelőnkben Budapesten a legkorszerűbb anyagokat és technikákat használjuk azért, hogy az elvégzett munka ne csak fájdalommentes, de valóban időtálló és minden szempontból jól funkcionáló legyen.
  • Nemcsak modern felszereltség és eszközhasználat áll rendelkezésére fogorvosainknak az érzéstelenítési technika hatékony alkalmazásához. A legmodernebb és legbiztonságosabb anyagokat alkalmazzuk a fogászati érzéstelenítéshez, melyek gyorsabban és jóval erősebben hatnak, mint a jól ismert Lidocain oldat.
  • Az érzéstelenítés, a tűszúrás kellemetlenségeinek kivédéséhez az íny nyálkahártyáját finom ízű zselével kenjük be. Így minden rossz érzés a múlté, a fogászati kezelést többé nem érdemes félelmek miatt halogatni.

Kihúzás helyett a fog megmentése

Egy saját fog megmentése mindig elsőrendű szempont, fogászati szakembereink mindent megtesznek azért, hogy ez megvalósulhasson. A fog hosszú távú megtarthatósága érdekében kollégáink ugyanúgy vigyáznak az ínye és az állcsont egészségére is. Az ehhez szükséges átfogó szemlélet és a megelőzésre helyezett hangsúly nálunk adott és minden segítséget megkapnak hozzá Pácienseink.

Azért, hogy fogai és szájürege minél tovább egészséges maradjon, nem szabad megfeledkezni a rendszeres fogászati ellenőrzésekről és a fogkő levételének szükségességéről.

Keresse a GoldenDentál fogászati rendelőt bizalommal !


Fájdalommentes fogászati kezelés a budapesti klinikán a 13. kerületben. Megismerkedhet még az alábbi témákkal: fogászai kezelés ára, budapesti fogászat megközelítése, fogorvos munkája, fájdalommentes szolgáltatás.

Golden Dent Fogászat

A szerzőről: Golden Dent Fogászat

A Golden Dent fogászati kezelései kockázatmentesek. Orvosaink, specialistáink szaktudása és felkészültsége maximális, ezért minden általunk végzett kezelésre teljeskörű garanciát vállalunk. Orvosaink egytől egyik szakterületük specialistái. Nálunk végre elfelejtheti a szorongást a fogorvosi székben! Szakértői csapatunk fájdalommentesen és a lehető leggyorsabb úton szünteti meg fogászati panaszait.
Nálunk nem kell rendelőről rendelőre járnia. Rendelőnkben több szakterület összehangolt munkájával, magas szinten tervezett kezelések segítségével meg tudjuk oldani a legkényesebb fogászati problémákat is.

Pácienseink mondták…

Nagy Pál
Nagy Pál
2024-02-27
Kiváló fogadtatás, udvariasság, látható szakértelem, szép és rendezett környezet, elfogadható ár Kommunikatív fogorvos, udvarias, segítőkész személyzet. A jövőben őket fogom választani.
Fruzsina Süveges
Fruzsina Süveges
2024-02-24
Sürgős ellátásra volt szükségem, egy órán belül el is láttak! profi csapat, kellemes környezet! köszönöm mégegyszer!
Wyman Bill
Wyman Bill
2024-02-22
Nagyon szakszerű munkát, és kedves, türelmes hozzáállást tapasztaltunk.
ElekIldi “Soma”
ElekIldi “Soma”
2024-02-19
Profi, gyors és fájdalommentes kezelést kaptam. Mindenkinek ajánlom.
GoldenDent
GoldenDent Budapest

Ne hagyja ki aktuális árkedvezményeinket!

Akció
széles mosoly

Professzionális fogfehérítés akció április 30-ig!

Ultrahangos fogkőeltávolítás Air-Brush sópolírozással és hatékony, kíméletes fogfehérítéssel most óriási kedvezménnyel 84.900 Ft helyett csak 39.900 Ft

Látványos fogfehérítés azonnal mindössze 1 óra alatt! Kíméletes, professzionális fogfehérítő csomag, mely nem roncsolja a fogzománcot. A kezelés végeztével fogai akár 6-7 árnyalatot is világosodni fognak.

Akció
Kozmetikai fogfehérítés nyár

Most 30%-os fogbeültetés akció április 30-ig!

Alpha Bio és Nobel Biocare prémium minőségű implantátumainkra beültetéssel 30% kedvezményt biztosítunk, ha Április 15-ig megrendeli! Az akció részleteiről érdeklődjön rendelőnkben.

Alpha BIo és Nobel Biocare implantátumok élethosszig tartó garanciával, beültetéssel most 30%-al olcsóbban elérhetők a Golden Dentben. Legyen szó egy vagy több fog pótlásáról, ezen implantátumok segítségével visszanyerheti fiatalos mosolyát. Rendelje meg még ma!

Akció
Átlátszó fogszabályozó készítése

Fogszabályozás akciónk még elérhető április 30-ig!

Esztétikus fogszabályozó és fém készülékeinkre részletfizetési kedvezményt biztosítunk, ha Április 15-ig megrendeli. Jelentkezzen ingyenes konzultációra és tudja meg, melyik készülék a legideálisabb Önnek.

A technika fejlődésével olyan korszerű és láthatatlan készülékek jelentek meg, melyek mára már sokkal esztétikusabbá, szinte láthatatlanná teszik a fogszabályozást. Rövid kezelési idő alatt látványos eredmény a Golden Dentben. Rendelje meg még ma!