Konzerváló fogászat

Helyreállítjuk lyukas vagy sérült fogait tartósan, prémium minőségű, professzionális esztétikus tömések és betétek segítégével.

Z

Esztétikus, magas minőségű és hosszan tartó kerámia-kompozit tömések

Z

Teljesen fájdalommentesen

Z

Kedvező áron

Z

CAD-CAM digitálisan tervezett betétek

Z

Teljeskörű garancia

Milyen esetekben kell tömést alkalmazni?

Fogak betömésére akkor van szükség, ha genetikai vagy nem megfelelő táplálkozási szokások miatt a fogak felszínén a zománcrétegben hiány keletkezik. Ez az elváltozás tovább terjedhet és károsíthatja a szomszédos fogakat is.

Létrejöhet továbbá fizikai behatás illetve szuvasodás révén. A fogzománc megsérül, átjárhatóvá válik, ezáltal a dentin a felszínre kerül így a fog érzékennyé válhat.

Ilyen esetekben elkerülhetetlenül szükségessé válik a fogak betömése. Ennek elhanyagolása további problémákat okozhat, mivel ilyenkor a dentint elérő baktériumok további szövődményeket okozhatnak. Ez további fájdalommal és gyulladással járhat.

Minőségi fogtöméseinkket most rendkívül kedvező áron kérheti!

1 felszínű esztétikus tömés

(kis méret)

 • Professzionális fehér töméseink színben maximálisan megegyeznek az Ön fogaival, kemények és időtállók.
 • Fájdalommentes
 • Teljeskörű garancia
 • Kedvező áron

19.000 – 25.900 Ft

2 felszínű esztétikus tömés

(közepes méret)

 • Professzionális fehér töméseink színben maximálisan megegyeznek az Ön fogaival, kemények és időtállók.
 • Fájdalommentes
 • Teljeskörű garancia
 • Kedvező áron

24.000 – 28.900 Ft

3 felszínű esztétikus tömés

(nagy méret)

 • Professzionális fehér töméseink színben maximálisan megegyeznek az Ön fogaival, kemények és időtállók.
 • Fájdalommentes
 • Teljeskörű garancia
 • Kedvező áron

27.000 – 31.900 Ft

Kérjen időpontot most!

Hívjon minket vagy kérjen időpontot online!

fogászat telefonszáma

Mik a lehetséges megoldások?

Esztétikus tömések

Professzionális fehér töméseink színben maximálisan megegyeznek az Ön fogaival, kemények és időtállók.

Esztétikus betétek

Ha a szuvasodás mértéke akkora, hogy a hagyományos tömés már nem jelent kellő biztonságot, akkor kerülnek előtérbe a betétek.

A fogtömés lépései

A fogtömés rutin eljárás, a helyi érzéstelenítésnek köszönhetően fájdalommentes, és egyszerre akár több fogon is elvégezhető.

Amalgám tömést ne!

Az amalgámból kioldódott higany káros az egészségre nézve, amellett nem túl esztétikus. Cserélje le veszélyes töméseit mihamarabb.

Mi az esztétikus tömés?

Egy lyukas fog gyakran jár kellemetlen tünetekkel mint fogérzékenység, fájdalom és rossz lehelet.

A tömések számtalan fogászati probléma megoldásában nyújtanak gyors, tartós és esztétikus megoldást. Elszíneződött, letört vagy érzékeny fogak esetén szakszerű érzéstelenítés mellett végzett rutineljárás, mely meggátolja a fog állapotának további romlását fájdalommentesen.

Az esztétikai tömések természetes hatásúak és esztétikusak. Egy jól elkészített tömés a szabad szem számára észrevehetetlen, mivel színben maximálisan illeszkedik a fogaihoz, tartósak és keménységük megegyezik a fog keménységével. Egy kezelés alkalmával akár több fog tömésére is lehetőség van.

Mi az inlay/onlay betét, és mikor használjuk?

A kezdeti szuvasodások a szabad szem számára szinte láthatatlanok, így ezeket sokszor csak egy alapos fogorvosi vizsgálat során lehet feltárni. Ha a szuvas felületek eltávolítása után túlzottan nagy üreg keletkezik, amit esztétikus töméssel már nem lehet orvosolni, akkor szükségessé válik a tökéletesen illeszkedő betétek használata.

A fogtechnikai laboratóriumban precízen előállított betét tömésként viselkedik. Mivel személyre szabva készül, így tökéletesen illeszkedik az előkészített fogba biztosítva annak esztétikus megjelenését és rágási funkcióját.

Kérjen időpontot most!

Hívjon minket vagy kérjen időpontot online!

fogászat telefonszáma

Miért érdemes kicserélni az amalgám töméseket?

Ma már bizonyított, hogy az amalgám higany tartalma a nyálban kioldódva bekerül a szervezetbe és ott lerakódik, mely súlyos szervi megbetegedéseket okozhat.

Rendelőnkben egy speciális eljárással ezeket a töméseket eltávolítjuk úgy, hogy közben a veszélyes anyag nem kerül a szervezetébe. Helyükre biztonságos és hosszan tartó kompozit tömítés teszünk. Ne habozzon! Szabaduljon meg mihamarabb amalgám töméseitől!

Mitől lesz a kezelés teljesen fájdalommentes?

A Golden Dentben az elérhető legkorszerűbb eszközök és érzéstelenítés áll a rendelkezésünkre, amitől a kezelés teljesen fájdalommentes.

Felejtse el a fájdalmat, mert a kezelés egyáltalán nem lesz kellemetlen. Az érzéstelenítő beadása előtt egy speciális zselét is használunk, így annak beadását sem fogja megérezni.

Pácienseink mondták…

★★★★★

” Magasan hagyott tömés miatt kértem időpontot, egy óra múlva hívtak, hogy már mehetek is. „

KOVÁCS MELINDA
Göd

★★★★★

” Reggel kiesett a fogtömésem, és már délután meg is csinálták. Csak ajánlani tudom mindenkinek. „

SOÓS ANDRÁS
Budapest

★★★★★

” Akut problémám volt, rövid határidővel tökéletes megoldást kaptam, fájdalom nélkül. „

HUJBER ATTILA
Budapest

Miért a Golden Dent?

Óra

Nincs várakozási idő

Betegeinket azonnal, még akár aznap fogadjuk. Nálunk nem kell heteket várnia a kezelésre, vagy órákat ülni a rendelőben mire sorra kerül. Fontosnak tartjuk a precizitást mind az orvoslásban, mind a betegkoordinálásban.

Árak

Kedvező árak

Kedvező árfekvés, minőségi szolgáltatás mellett. Számunkra a Golden Dentnél a legfontosabb pácienseink elégedettsége, így fogászati szolgáltatásainkat nem csak prémium minőségben, de kedvező áron is nyújtjuk.

Fájdalommentes fogászati kezelés

Fájdalommentes kezelések

Fogászatunkon a legmodernebb fájdalommentes kezelések érhetők el. Elsődleges célunk, hogy pácienseink panaszait mihamarabb fájdalommentesen kezeljük és a legrövidebb időn belül megszüntessük.

Fogászati állapotfelmérés

Több szakterület egy helyen

Nálunk nem kell rendelőről rendelőre járnia. Rendelőnkben több szakterület összehangolt munkájával, magas szinten tervezett kezelések segítségével meg tudjuk oldani a legkényesebb fogászati problémákat is.

Altatás

Szakértő orvosok

Orvosaink egytől egyik szakterületük specialistái. Nálunk végre elfelejtheti a szorongást a fogorvosi székben! Szakértői csapatunk fájdalommentesen és a lehető leggyorsabb úton szünteti meg fogászati panaszait.

Garancia

100% garancia

A Golden Dent fogászati kezelései kockázatmentesek. Orvosaink, specialistáink szaktudása és felkészültsége maximális, ezért minden általunk végzett kezelésre teljeskörű garanciát vállalunk.

Egészségpénztári partnereink

Prémium Egészségpénztár
OTP egészségpénztár
Generali biztosító
MKB egészségpénztár
Logo Allianz
Patika Egészségpénztár
Vasutas Egészségpénztár
Medicina Egészségpénztár
Vasutas Egészségpénztár
Vasutas Egészségpénztár
Vasutas Egészségpénztár