Esztétikai fogászati kezelések ára Az egyik legnehezebb feladat, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb esztétikai kezelést a fogorvosnál, különösen Budapesten, ahol a választék elképesztően hatalmas. A 13. kerületben az esztétikai fogászatot különféle panaszokkal keresik fel a páciensek: Fáj, lyukas a foga Kiesett a tömése Letöredezettek, kopottak a fogai Elszíneződtek a fogai. A legjobb helyen jár! Fogászati rendelőnkben […]

Esztétikai fogászati kezelések ára

Az egyik legnehezebb feladat, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb esztétikai kezelést a fogorvosnál, különösen Budapesten, ahol a választék elképesztően hatalmas. A 13. kerületben az esztétikai fogászatot különféle panaszokkal keresik fel a páciensek:

 • Fáj, lyukas a foga
 • Kiesett a tömése
 • Letöredezettek, kopottak a fogai
 • Elszíneződtek a fogai.

A legjobb helyen jár! Fogászati rendelőnkben korszerű felszereltség, magas tudású szakemberek és modern, kényelmes váróterem várja pácienseinket mosolyuk megújítása érdekében, jó áron!

Mire számíthat fogorvosunknál?

 • Az új technológiáknak köszönhetően a legbiztonságosabb módon garantáljuk a kezelések elvégzését
 • Kizárólag megbízható forrásból származó, minőségi alapanyagokat használunk
 • Naprakész tudással rendelkező szakemberek biztosítják a különböző szakterületeket érintő problémák magas szintű megoldását
 • Átgondolt működésünk lehetővé teszi, hogy kezeléseinket mindig elérhető árakon tartsuk
 • Rendelőnkben fájdalommentesen végezzük a különféle beavatkozásokat, helyi érzéstelenítéssel biztosítjuk, hogy a kezelések közben ne érezzen semmiféle kellemetlenséget
 • A bejelentkezés rendszerünknek köszönhetően nincs szükség hosszú várakozási időre, munkaideje mellé jól tervezhetőek az időpontra rögzített kezelések.

Esztétikus tömés

A lyukas fog rengeteg panasz okozója. Ne várja meg, míg a fájdalom nagyobb problémát jelez. A fájdalommentes esztétikus tömés lehetővé teszi, hogy foga visszanyerje funkcióját és mosolya újra vállalható legyen. A minőségi tömőanyag és a tapasztalt kollégák lelkiismeretes munkája biztosítja, hogy a sérült fog károsodása megszűnjön, és ne okozzon nagyobb mértékű panaszt. A tömőanyag színe garantáltan az eredeti fogszínhez igazodik, így észrevétlen lesz a korrekció. A fogászatunkon készült tömések időtállóak és kifogástalan esztétikájúak.

Az esztétikus fogtömés előnyei:

 • Biztonságos, mert nem tartalmaz egészségre ártalmas anyagot
 • Megjelenése teljesen észrevétlen, a saját fog színével megegyező színű
 • A tömés után a fog visszanyeri funkcióját, újra tud a megszokott módon harapni és rágni.

Kompozit és kerámia héjak

A fogak felületét érintő elváltozások, szabálytalanságok esztétikus változást igényelnek. A töredezett, elszíneződött fogsor problémájára szintén megoldást nyújt a héjak alkalmazása.
Tartós és kimagaslóan esztétikus eredmény érhető el a kompozit vagy porcelán héjjal, melyet a fogorvos körültekintően készít el.

A kompozit és porcelán héj előnyei:

A koronával ellentétben, a héj felrakása minimális csiszolással jár. A fog saját anyagából nagyon keveset kell elvenni, ezért nagyon kíméletes fogászati eljárásról van szó.

Számos fogformát érintő eltérés és zománcprobléma korrigálható a héjakkal, így fogsora könnyedén, komolyabb beavatkozás nélkül tetszetősebbé varázsolható. Különösen ajánlott eljárás az elülső fogak esztétikájának javításához.

Fogfehérítés

Az orvosi fogfehérítés segítségével fogsora teljes mértékben megújul és hosszú távú, esztétikus megjelenést nyújt. Fogorvosaink egyénre szabott javaslatait követve fogai akár több árnyalattal is világosabbak lesznek. Pácienseink számára biztosítjuk a rendelői professzionális fehérítő eljárást csakúgy, mint az otthonukban végezhető fogfehérítést.

A fogfehérítés előnyei:

 • A költséghatékony fehérítő eljárás lehetővé teszi a fogak esztétikájának gyors javítását
 • Személyre szabott javaslatok alapján biztosítható a várt eredmény elérése
 • A fogfehérítés biztonságos, szervezetbarát anyagokkal történik.

Rendelőnkben mindig személyre szabottan, az egyedi igényeket figyelembe véve, a pácienssel egyeztetve történnek a beavatkozások. Az eljárásokat és technikákat az adott problémához igazítjuk, így nincsenek felesleges kellemetlenségek, többletköltségek. Kizárólag olyan tételekkel kell számolnia pácienseinknek, melyek feltétlenül szükségesek a fog helyreállításához, így garantáljuk a jó árakat.


Esztétikai kezelések a fogorvosnál. A legtöbb olvasónk az alábbi témák iránt is érdeklődik: esztétikai beavatkozások a 13. kerületben, fogorvos ára Budapest, kiváló fogorvos, 13. kerület fogászati klinika, fogászati kezelés Budapesti szájsebészeten.

Golden Dent Fogászat

A szerzőről: Golden Dent Fogászat

A Golden Dent fogászati kezelései kockázatmentesek. Orvosaink, specialistáink szaktudása és felkészültsége maximális, ezért minden általunk végzett kezelésre teljeskörű garanciát vállalunk. Orvosaink egytől egyik szakterületük specialistái. Nálunk végre elfelejtheti a szorongást a fogorvosi székben! Szakértői csapatunk fájdalommentesen és a lehető leggyorsabb úton szünteti meg fogászati panaszait.
Nálunk nem kell rendelőről rendelőre járnia. Rendelőnkben több szakterület összehangolt munkájával, magas szinten tervezett kezelések segítségével meg tudjuk oldani a legkényesebb fogászati problémákat is.

Pácienseink mondták…

Nagy Pál
Nagy Pál
2024-02-27
Kiváló fogadtatás, udvariasság, látható szakértelem, szép és rendezett környezet, elfogadható ár Kommunikatív fogorvos, udvarias, segítőkész személyzet. A jövőben őket fogom választani.
Fruzsina Süveges
Fruzsina Süveges
2024-02-24
Sürgős ellátásra volt szükségem, egy órán belül el is láttak! profi csapat, kellemes környezet! köszönöm mégegyszer!
Wyman Bill
Wyman Bill
2024-02-22
Nagyon szakszerű munkát, és kedves, türelmes hozzáállást tapasztaltunk.
ElekIldi “Soma”
ElekIldi “Soma”
2024-02-19
Profi, gyors és fájdalommentes kezelést kaptam. Mindenkinek ajánlom.
GoldenDent
GoldenDent Budapest

Ne hagyja ki aktuális árkedvezményeinket!

Akció

Professzionális fogfehérítés akció április 30-ig!

Ultrahangos fogkőeltávolítás Air-Brush sópolírozással és hatékony, kíméletes fogfehérítéssel most óriási kedvezménnyel 84.900 Ft helyett csak 39.900 Ft

Látványos fogfehérítés azonnal mindössze 1 óra alatt! Kíméletes, professzionális fogfehérítő csomag, mely nem roncsolja a fogzománcot. A kezelés végeztével fogai akár 6-7 árnyalatot is világosodni fognak.

Akció

Most 30%-os fogbeültetés akció április 30-ig!

Alpha Bio és Nobel Biocare prémium minőségű implantátumainkra beültetéssel 30% kedvezményt biztosítunk, ha Április 15-ig megrendeli! Az akció részleteiről érdeklődjön rendelőnkben.

Alpha BIo és Nobel Biocare implantátumok élethosszig tartó garanciával, beültetéssel most 30%-al olcsóbban elérhetők a Golden Dentben. Legyen szó egy vagy több fog pótlásáról, ezen implantátumok segítségével visszanyerheti fiatalos mosolyát. Rendelje meg még ma!

Akció

Fogszabályozás akciónk még elérhető április 30-ig!

Esztétikus fogszabályozó és fém készülékeinkre részletfizetési kedvezményt biztosítunk, ha Április 15-ig megrendeli. Jelentkezzen ingyenes konzultációra és tudja meg, melyik készülék a legideálisabb Önnek.

A technika fejlődésével olyan korszerű és láthatatlan készülékek jelentek meg, melyek mára már sokkal esztétikusabbá, szinte láthatatlanná teszik a fogszabályozást. Rövid kezelési idő alatt látványos eredmény a Golden Dentben. Rendelje meg még ma!