Fogorvos válaszol, fogorvosi tanácsok

Egyéb fogászati témák, melyekben a fogorvos adhat tanácsot.

A bölcsességfog

Fogaink három fő típusba sorolhatók: metszőfogak, szemfogak és őrlőfogak (ezekből elől vannak a kis őrlők, hátul a nagy őrlők). Ezek egy képzeleti felezővonaltól számítva, elölről hátra felé haladva ilyen sorrendben követik egymást. Felül és alul 4-4 metszőfog, 2-2...

Afta: gyakori seb a szájban

Afta: gyakori seb a szájban

Az afta (aphthous stomatitis) a száj nyálkahártyáján megjelenő, fájdalmas fekélyek, amelyek bármely életkorban előfordulhatnak, de leginkább a 10-40 éves korosztályt érintik. A fekélyek általában 7-14 nap alatt gyógyulnak be, de addig kellemetlen tüneteket okozhatnak.

A fogpótlások fajtái

Tökéletes mosoly a szép fogaknál kezdődik. De nem csak esztétikai szempontból fontos a hiányos fogazat pótlása, hanem egészségügyi okokból is. A fogpótlás egy szükséges fogászati eljárás, melynek a célja az elveszett fogak helyettesítése vagy a sérült, töredezett fogak helyreállítása, ezáltal a fogsor teljessé tétele.

Ne hagyja ki aktuális árkedvezményeinket!

Akció

Professzionális fogfehérítés akció április 30-ig!

Ultrahangos fogkőeltávolítás Air-Brush sópolírozással és hatékony, kíméletes fogfehérítéssel most óriási kedvezménnyel 84.900 Ft helyett csak 39.900 Ft

Látványos fogfehérítés azonnal mindössze 1 óra alatt! Kíméletes, professzionális fogfehérítő csomag, mely nem roncsolja a fogzománcot. A kezelés végeztével fogai akár 6-7 árnyalatot is világosodni fognak.

Akció

Most 30%-os fogbeültetés akció április 30-ig!

Alpha Bio és Nobel Biocare prémium minőségű implantátumainkra beültetéssel 30% kedvezményt biztosítunk, ha Április 15-ig megrendeli! Az akció részleteiről érdeklődjön rendelőnkben.

Alpha BIo és Nobel Biocare implantátumok élethosszig tartó garanciával, beültetéssel most 30%-al olcsóbban elérhetők a Golden Dentben. Legyen szó egy vagy több fog pótlásáról, ezen implantátumok segítségével visszanyerheti fiatalos mosolyát. Rendelje meg még ma!

Akció

Fogszabályozás akciónk még elérhető április 30-ig!

Esztétikus fogszabályozó és fém készülékeinkre részletfizetési kedvezményt biztosítunk, ha Április 15-ig megrendeli. Jelentkezzen ingyenes konzultációra és tudja meg, melyik készülék a legideálisabb Önnek.

A technika fejlődésével olyan korszerű és láthatatlan készülékek jelentek meg, melyek mára már sokkal esztétikusabbá, szinte láthatatlanná teszik a fogszabályozást. Rövid kezelési idő alatt látványos eredmény a Golden Dentben. Rendelje meg még ma!