Új Covid rendelkezések és a fogorvosi látogatás

Szerző: | Fogorvos Budapesten, Fogorvos válaszol, fogorvosi tanácsok, Járvány 2020

Fogászati rendelés a járvány idején Az új koronavírussal összefüggésben meghozott kormányzati rendelkezések a fogászatok működésére is kihatással bírnak. A fogászati ellátás olyan személyre szabott, komplex feladat, mely során egyedi igényeknek kell megfelelni. Legyen szó bármilyen eljárásról, az egyszerű fogkő-levételtől kezdve a bonyolultabb fogpótlásokig, a fogorvosok és az asszisztensek igyekeznek eleget tenni a különféle elvárásoknak. A […]

Fogászati rendelés a járvány idején

Az új koronavírussal összefüggésben meghozott kormányzati rendelkezések a fogászatok működésére is kihatással bírnak.

A fogászati ellátás olyan személyre szabott, komplex feladat, mely során egyedi igényeknek kell megfelelni. Legyen szó bármilyen eljárásról, az egyszerű fogkő-levételtől kezdve a bonyolultabb fogpótlásokig, a fogorvosok és az asszisztensek igyekeznek eleget tenni a különféle elvárásoknak. A járványhelyzet még több kihívást jelent a zavartalan ellátás biztosításában.

Az aktuális kormányrendelet szerint, a fogorvosi ellátások szigorú korlátozását május 6-tól ugyan feloldották, a legtöbb fogászati kezelés korlátozás nélkül elvégezhető, azonban fogorvosaink és a rendelő dolgozói továbbra is mindent megtesznek a fertőzésveszély kivédése érdekében.

Az aktuális rendelkezések és érvényben lévő protokollok kiterjednek a következőkre:

  • kezelésre érkezés csak előzetes bejelentkezéssel, telefonon, vagy email-ben történő időpontfoglalással lehetséges. Soron kívül érkezőket nem tudunk fogadni a járványhelyzet rendelkezései és a többi páciens, illetve dolgozóink biztonsága érdekében.
  • a kezelésre lehetőleg egyedül jöjjön, gyermek esetében egy kísérő javasolt
  • a rendelőbe érkezéskor és várakozás közben kötelező a maszk és lábzsák, hajháló helyes viselése
  • a COVID fertőzöttek beazonosítása kérdőívek segítségével történik. Ha beigazolódik a páciens fertőzöttsége, vagy kontaktérintettsége, a fogorvosok elutasítják a kezelést és értesítik az illetékes hatóságot. A vírusfertőzött betegek kiszűrésére érintésmentes homlokhőmérőt használnak.
  • fokozottan ügyelni kell a kézmosásra és kézfertőtlenítésre mind a fogorvosnak és asszisztensének, mind a kezelésre érkező betegnek. Kérjük, hogy mosdó használata után fokozottan ügyeljen a higiénés szabályok betartására!
  • csak védőfelszerelés használatával lehet a vírust távoltartani, így eldobható védőruhán és védőszemüvegen kívül arc-pajzsot, orvosi sapkát, eldobható szájmaszkot, gumikesztyűt, és impermeábilis cipővédőt is viselnek a kezelésben részt vevő dolgozóknak.
  • fertőtlenítő szájöblítést alkalmaznak a beavatkozások megkezdése előtt
  • kofferdam gumilepedő használatával az aeroszol levegőbe jutása mérsékelhető
  • a klinika felszerelésének, eszközeinek, bútorainak folyamatos fertőtlenítése elengedhetetlen. A szokásosnál is hosszabb idejű fertőtlenítés azonban ez a többletmunka néha időcsúszást eredményezhet, amiért megértésüket kérjük.
  • kiemelt figyelemmel kezeljük a keletkezett veszélyes hulladékot, annak tárolását és a megfelelő helyre szállítását.

Az új koronavírus még köztünk van, és jellemzően a nyál közvetítésével fertőz direkt cseppfertőzéssel (köhögéssel, tüsszentéssel, a fertőzött folyadékcseppek belégzése) és kontakt fertőzéssel (száj, orr és szem érintésével). Miután a fogorvosi ellátás során keletkező aeroszol a fertőzés továbbadásának lehetséges és valószínű módja, mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a fertőzötteket kiszűrjük, a fertőzés továbbadását meggátoljuk. Ebben kérjük pácienseink támogatását és megértését!


Új Covid rendelkezések és a fogorvosi látogatás. Az új koronavírus korlátozások bevezetése ellenére is szükség lehet a fogorvos segítségére. A 13. kerületben az esztétikai fogászaton a törvények betartásával, maximális biztonság mellett fogadnak. Néhány további érdekes és izgalmas kérdés mindnyájunk számára: a legjobb fogorvos Budapest, kezelés járvány 2020, vírusvédelem a klinikán, fogorvos ára, fogászat, 13. kerületi szájsebészet.

Golden Dent Fogászat

A szerzőről: Golden Dent Fogászat

A Golden Dent fogászati kezelései kockázatmentesek. Orvosaink, specialistáink szaktudása és felkészültsége maximális, ezért minden általunk végzett kezelésre teljeskörű garanciát vállalunk. Orvosaink egytől egyik szakterületük specialistái. Nálunk végre elfelejtheti a szorongást a fogorvosi székben! Szakértői csapatunk fájdalommentesen és a lehető leggyorsabb úton szünteti meg fogászati panaszait.
Nálunk nem kell rendelőről rendelőre járnia. Rendelőnkben több szakterület összehangolt munkájával, magas szinten tervezett kezelések segítségével meg tudjuk oldani a legkényesebb fogászati problémákat is.

Pácienseink mondták…

Nagy Pál
Nagy Pál
2024-02-27
Kiváló fogadtatás, udvariasság, látható szakértelem, szép és rendezett környezet, elfogadható ár Kommunikatív fogorvos, udvarias, segítőkész személyzet. A jövőben őket fogom választani.
Fruzsina Süveges
Fruzsina Süveges
2024-02-24
Sürgős ellátásra volt szükségem, egy órán belül el is láttak! profi csapat, kellemes környezet! köszönöm mégegyszer!
Wyman Bill
Wyman Bill
2024-02-22
Nagyon szakszerű munkát, és kedves, türelmes hozzáállást tapasztaltunk.
ElekIldi “Soma”
ElekIldi “Soma”
2024-02-19
Profi, gyors és fájdalommentes kezelést kaptam. Mindenkinek ajánlom.
GoldenDent
GoldenDent Budapest

Ne hagyja ki aktuális árkedvezményeinket!

Akció

Professzionális fogfehérítés akció április 30-ig!

Ultrahangos fogkőeltávolítás Air-Brush sópolírozással és hatékony, kíméletes fogfehérítéssel most óriási kedvezménnyel 84.900 Ft helyett csak 39.900 Ft

Látványos fogfehérítés azonnal mindössze 1 óra alatt! Kíméletes, professzionális fogfehérítő csomag, mely nem roncsolja a fogzománcot. A kezelés végeztével fogai akár 6-7 árnyalatot is világosodni fognak.

Akció

Most 30%-os fogbeültetés akció április 30-ig!

Alpha Bio és Nobel Biocare prémium minőségű implantátumainkra beültetéssel 30% kedvezményt biztosítunk, ha Április 15-ig megrendeli! Az akció részleteiről érdeklődjön rendelőnkben.

Alpha BIo és Nobel Biocare implantátumok élethosszig tartó garanciával, beültetéssel most 30%-al olcsóbban elérhetők a Golden Dentben. Legyen szó egy vagy több fog pótlásáról, ezen implantátumok segítségével visszanyerheti fiatalos mosolyát. Rendelje meg még ma!

Akció

Fogszabályozás akciónk még elérhető április 30-ig!

Esztétikus fogszabályozó és fém készülékeinkre részletfizetési kedvezményt biztosítunk, ha Április 15-ig megrendeli. Jelentkezzen ingyenes konzultációra és tudja meg, melyik készülék a legideálisabb Önnek.

A technika fejlődésével olyan korszerű és láthatatlan készülékek jelentek meg, melyek mára már sokkal esztétikusabbá, szinte láthatatlanná teszik a fogszabályozást. Rövid kezelési idő alatt látványos eredmény a Golden Dentben. Rendelje meg még ma!