Cirkónium koronák, hidak

A jelenleg elérhető legmodernebb és legesztétikusabb, teljesen fémmentes fogpótlási eljárás, mely teljesen észrevehetetlen, fogpótlást eredményez. 

Z

Legmagasabb minőségű és esztétikumú fogpótlás

Z

Digitálisan tervezett CAD-CAM fogpótlás, magas esztétikum

Z

Teljeskörű garancia

Fog pótlása fémmentes CAD-CAM cirkon kerámia koronával

Ahogy manapság mindenben, úgy egy modern fogászati rendelőben is elvárt követelmény a csillogó, természetes mosoly.

A cirkon kerámia prémium minőséget képvisel az esztétikus fogpótlások terén. A CAM-CAD technológiával készülő fogpótlások, minden esztétikai igényt kielégítenek , visszaadva eredeti fogának pontos, természetes mását.

Esztétikai szempontokból a cirkon korona a legtökéletesebb. Teljesen fogszínű anyag, mely lehetőséget ad közel 100%-os megjelenésű fogpótlások készítésére. Frontfogak esetén mindenképp érdemes elgondolkodni ezen technika választásán.

A cirkónium korona készítésének menete

A cirkónium korona megvédi fogát az esetleges törésektől, rendkívül tartós és színét is megőrzi.

Készítéshez a fogat kúpszerűen előkészítjük majd digitális lenyomatot veszünk, mely alapján fogtechnikai labor elkészíti az eredetire megtévesztésig hasonlító, természetes hatású és tökéletesen illeszkedő korona pótlást. A felhelyezett korona beborítja az előkészített fogat, teljesen megvédve a külső behatásoktól.

Természetesen amíg a fogpótlások elkészülnek, addig ideiglenes koronát, hidat biztosítunk a hiányzó fogak helyére.

Kérjen időpontot most!

Hívjon minket vagy kérjen időpontot online!

fogászat telefonszáma

Hiányzó fog pótlása fémmentes cirkon kerámia híddal

Amikor egy vagy több fog pótlásáról kell gondoskodnunk, akkor a legesztétikusabb megoldás a cirkónium híd alkalmazása. Szilárdsága és magas esztétikuma miatt a front fogak és rágó zónában lévő fogak pótlására egyaránt alkalmas.

A teljesen digitális eljárással készülő cirkónium fogpótlások ezredmilliméter pontosan illeszkednek, magas fényáteresztő képességük miatt rendkívül esztétikus látványt nyújtanak.

Teljesen fémmentes, ezért a fémre érzékeny páciensek számára is a legkiválóbb választás.

 

 

Cirkónium híd készítésének menete

A  cirkónium porcelán korona megvédi fogát az esetleges törésektől, rendkívül tartós és színét is megőrzi.

Készítéshez a szomszédos fogakat kúpszerűen előkészítjük majd lenyomatot veszünk, mely alapján fogtechnikai labor elkészíti az eredetire megtévesztésig hasonlító, természetes hatású és tökéletesen illeszkedő cirkónium híd pótlást. A felhelyezett korona beborítja az előkészített fogat, teljesen megvédve a külső behatásoktól.

Természetesen amíg a fogpótlások elkészülnek, addig ideiglenes koronát, hidat biztosítunk a hiányzó fogak helyére.

A fogpótlás lépései

1. Konzultáció, kezelési terv készítése

Az első konzultáció alkalmával állapotfelmérést végzünk, ahol megbeszéljük a legmegfelelőbb fogpótlási lehetőségeket.

Több lehetőség felvázolása után kiválasztható a legszimpatikusabb megoldás, figyelembe véve a rágási funkciókat és esztétikumot.

2. Hídpillérek csiszolása, lenyomat készítés

A teljesen fájdalommentes eljárás alkalmával lecsiszoljuk a fogpótlás melletti fogakat előkészítve a híd fogadására. Ezután lenyomatot készítünk, mely alapján a fogtechnikai laboratóriumunk elkészíti a 100%-ig élethű és esztétikus, milliméter pontosan illeszkedő fogpótlást. A technikai munka elkészültéig ideiglenes koronákat készítünk, megvédve a lecsiszolt fogak épségét.

3. Híd beragasztása

A lenyomatvétel után körülbelül egy héttel elkészül a fogpótlás, melyet egy próbát követően véglegesen beragasztunk. Ezzel el is készült a tökéletesen illeszkedő, 100%-ban az eredetivel megegyező, tökéletes fogpótlás.

Mik a fogászati hidak előnyei?

Z

A leggyorsabb módja a hiányzó fog/fogak pótlásának

Z

Tökéletes, az igazi fogakkal megegyező természetes és esztétikus megjelenés

Z

Költséghatékony megoldás

Z

Teljesen fájdalommentes kezelés, mellyel újra bátran mosolyoghat pár napon belül

Z

Visszaállítja a megfelelő rágási és beszédfunkciókat

Z

2 év teljes körű garancia

Pácienseink fogpótlásai…

Ők már büszkén mosolyognak

★★★★★

” Ismerős által találtam rá a fogaszatra! Nagyon segítőkész és kedves volt mindenki! „

JUHÁSZ BETTINA
Budapest

★★★★★

” Ha lehet ilyet mondani… a fogaim újjászülettek! „

JAKAB SÁNDOR
Monor

★★★★★

” Tiszta, rendes a rendelő. Pontosan, a megadott időpontban elkezdték a kezelést. „

DARÁS OLGA
Budapest

Modern, digitális fogászat

Saját, digitális fogtechnikai laboratórium helyben

Saját, digitális fogtechnikai laborunknak köszönhetően a Golden Dentben készülő fogpótlások ultra precízek és esztétikusak, rendkívül kedvező árak mellett. Ezen sajátosságnak köszönhetően tudunk prémium minőséget biztosítani pácienseinknek  eléhető áron más fogászatokkal szemben.

Ultramodern 3D digitális lenyomatvétel

Haladunk a korral! Magyarországon az elsők között váltottunk  3D digitális lenyomatvételre, mely sokkal precízebb eredményt biztosít a hagyományos módszerekkel szemben. A Golden Dentben nem használunk kellemetlen, elavult lenyomatvételi megoldásokat, csak és kizárólag a legújabb 21. századi technológiákat.

Legmodernebb német és japán alapanyagok elérhető áron

Fogászatunk hisz abban, hogy csak kiváló alapanyagok felhasználásával lehet hosszantartó, precíz és esztétikus látványt nyújtó fogpótlásokat készíteni. Mi ezt garantáljuk pácienseinknek rövid határidővel. Saját labortechnológiánknak köszönhetően, más fogászatoktól eltérően mi a prémium minőséget adjuk elérhető áron.

Miért a Golden Dent?

Óra

Nincs várakozási idő

Betegeinket azonnal, még akár aznap fogadjuk. Nálunk nem kell heteket várnia a kezelésre, vagy órákat ülni a rendelőben mire sorra kerül. Fontosnak tartjuk a precizitást mind az orvoslásban, mind a betegkoordinálásban.

Árak

Kedvező árak

Kedvező árfekvés, minőségi szolgáltatás mellett. Számunkra a Golden Dentnél a legfontosabb pácienseink elégedettsége, így fogászati szolgáltatásainkat nem csak prémium minőségben, de kedvező áron is nyújtjuk.

Fájdalommentes fogászati kezelés

Fájdalommentes kezelések

Fogászatunkon a legmodernebb fájdalommentes kezelések érhetők el. Elsődleges célunk, hogy pácienseink panaszait mihamarabb fájdalommentesen kezeljük és a legrövidebb időn belül megszüntessük.

Fogászati állapotfelmérés

Több szakterület egy helyen

Nálunk nem kell rendelőről rendelőre járnia. Rendelőnkben több szakterület összehangolt munkájával, magas szinten tervezett kezelések segítségével meg tudjuk oldani a legkényesebb fogászati problémákat is.

Altatás

Szakértő orvosok

Orvosaink egytől egyik szakterületük specialistái. Nálunk végre elfelejtheti a szorongást a fogorvosi székben! Szakértői csapatunk fájdalommentesen és a lehető leggyorsabb úton szünteti meg fogászati panaszait.

Garancia

100% garancia

A Golden Dent fogászati kezelései kockázatmentesek. Orvosaink, specialistáink szaktudása és felkészültsége maximális, ezért minden általunk végzett kezelésre teljeskörű garanciát vállalunk.

Egészségpénztári partnereink

Prémium Egészségpénztár
OTP egészségpénztár
Generali biztosító
MKB egészségpénztár
Logo Allianz
Patika Egészségpénztár
Vasutas Egészségpénztár
Medicina Egészségpénztár
Vasutas Egészségpénztár
Vasutas Egészségpénztár
Vasutas Egészségpénztár