Az Alpha Bio fogimplantátumok előnyei

Szerző: | Fogorvos válaszol, fogorvosi tanácsok

A Fogimplantátum típus választásánál körültekintően kell eljárni hiszen hosszú távra készül. A fog implantátumoknak számos fajtája létezik, ebben a cikkben az Alpha Bio implantátum előnyeit vesszük sorra.

Hogyan válasszunk fogimplantátum típust?

A megfelelő fogimplantátum kiválasztásánál fontos figyelembe venni a tartósságot és a megfelelő illeszkedést is illetve követni a fogorvos tanácsát aki a meglévő csontállomány és a környező fogak állapota alapján, 3D CT és röntgen felvételek segítségével dönt a legmegfelelőbb típusról.

Fogbeültetés 3D rajz szemléltető
Fogbeültetés 3D rajz szemléltető

Mi az az Alpha Bio implantátum?

A több mint húsz éve megbízható minőséget, megfizethető áron képviselő izraeli Alpha-Bio implantátumok egy több fajtából álló termékcsalád amely igen kedvelt az európai fogorvosok körében. Mindről elmondható, hogy egyrészesek, rövid gyógyulási idővel, gyorsan és komplikációmentesen behelyezhetőek és majdnem 100%-os csontosodási arányt lehet velük elérni. Frontfogak és rágó régióban található fogak egyaránt pótolhatók  velük és foghúzás utáni azonnali implantálást is lehetővé teszik. Egyik legkedveltebb fajtájuk a SPI Spirál implantátum típus mely nagyon kevés csontállomány esetén is használható.

Alpha Bio implantátum a fogászaton
Alpha Bio implantátum a fogászaton

Miért válasszuk az Alpha Bio fog implantátumot?

Ahogy említettük számos előnye közül a legfontosabbak a tartósság, az egyszerű behelyezés, a megfizethetőség és mert örök gyártói garanciát vállalnak az implantátum anyagára.

Márka különbségek

Gyártó és márka szerinti különbségek is vannak az implantátumoknál például a Nobel Active és Alpha Bio implantátumokat nemrégen kihúzott fogállomány pótlására ajánlják,  kevés csontállománynál is alkalmazhatóak és kifejezetten az elülső, esztétikailag legfontosabb területekre is alkalmazhatók.

Az Alpha Bio termékcsalád árai

A titánium műgyökér és felépítmény ára anyagtól és mérettől függően változik. Tekintse meg jelenlegi Alpha Bio akciónkat ahol már 255.900 Ft-ért lehet teljesen új foga, fémkerámia koronával, ingyenes lenyomatvétellel és akár kamatmentes részletfizetésre is!

Vélemények a termékcsaládról

A fogorvosok a könnyű behelyezhetőség és a megbízhatóság miatt kedvelik, míg a páciensek a tartósság, az esztétikum és a jó árfekvés miatt választják az Alpha Bio termékcsaládot.

Ha szeretne többet megtudni az Alpha Bio implantátumokról, kérjen információt a  Golden Dent fogászaton Budapesten!

Tekintse meg a további fogpótlási akcióinkat itt.

Golden Dent Fogászat
A szerzőről: Golden Dent Fogászat

A Golden Dent fogászati kezelései kockázatmentesek. Orvosaink, specialistáink szaktudása és felkészültsége maximális, ezért minden általunk végzett kezelésre teljeskörű garanciát vállalunk. Orvosaink egytől egyik szakterületük specialistái. Nálunk végre elfelejtheti a szorongást a fogorvosi székben! Szakértői csapatunk fájdalommentesen és a lehető leggyorsabb úton szünteti meg fogászati panaszait.
Nálunk nem kell rendelőről rendelőre járnia. Rendelőnkben több szakterület összehangolt munkájával, magas szinten tervezett kezelések segítségével meg tudjuk oldani a legkényesebb fogászati problémákat is.

Pácienseink mondták…

Nagy Pál
Nagy Pál
2024-02-27
Kiváló fogadtatás, udvariasság, látható szakértelem, szép és rendezett környezet, elfogadható ár Kommunikatív fogorvos, udvarias, segítőkész személyzet. A jövőben őket fogom választani.
Fruzsina Süveges
Fruzsina Süveges
2024-02-24
Sürgős ellátásra volt szükségem, egy órán belül el is láttak! profi csapat, kellemes környezet! köszönöm mégegyszer!
Wyman Bill
Wyman Bill
2024-02-22
Nagyon szakszerű munkát, és kedves, türelmes hozzáállást tapasztaltunk.
ElekIldi “Soma”
ElekIldi “Soma”
2024-02-19
Profi, gyors és fájdalommentes kezelést kaptam. Mindenkinek ajánlom.
GoldenDent
GoldenDent Budapest

Ne hagyja ki aktuális árkedvezményeinket!

Akció

Professzionális fogfehérítés akció április 30-ig!

Ultrahangos fogkőeltávolítás Air-Brush sópolírozással és hatékony, kíméletes fogfehérítéssel most óriási kedvezménnyel 84.900 Ft helyett csak 39.900 Ft

Látványos fogfehérítés azonnal mindössze 1 óra alatt! Kíméletes, professzionális fogfehérítő csomag, mely nem roncsolja a fogzománcot. A kezelés végeztével fogai akár 6-7 árnyalatot is világosodni fognak.

Akció

Most 30%-os fogbeültetés akció április 30-ig!

Alpha Bio és Nobel Biocare prémium minőségű implantátumainkra beültetéssel 30% kedvezményt biztosítunk, ha Április 15-ig megrendeli! Az akció részleteiről érdeklődjön rendelőnkben.

Alpha BIo és Nobel Biocare implantátumok élethosszig tartó garanciával, beültetéssel most 30%-al olcsóbban elérhetők a Golden Dentben. Legyen szó egy vagy több fog pótlásáról, ezen implantátumok segítségével visszanyerheti fiatalos mosolyát. Rendelje meg még ma!

Akció

Fogszabályozás akciónk még elérhető április 30-ig!

Esztétikus fogszabályozó és fém készülékeinkre részletfizetési kedvezményt biztosítunk, ha Április 15-ig megrendeli. Jelentkezzen ingyenes konzultációra és tudja meg, melyik készülék a legideálisabb Önnek.

A technika fejlődésével olyan korszerű és láthatatlan készülékek jelentek meg, melyek mára már sokkal esztétikusabbá, szinte láthatatlanná teszik a fogszabályozást. Rövid kezelési idő alatt látványos eredmény a Golden Dentben. Rendelje meg még ma!