Átlátszó, láthatatlan fogszabályozók bemutatása

Szerző: | Fogorvos válaszol, fogorvosi tanácsok, Fogszabályozás

Ha számodra is fontos, hogy a fogszabályozód nem csak hatékony legyen, hanem esztétikus, észrevétlen, akkor érdemes az átlátszó vagy láthatatlan fogszabályozót választani. Ma már számtalan módja van annak, hogy láthatatlan legyen a fogszabályozó viselése.

A legtöbb embert a fogszabályozástól és a fogszabályozó készülék viselésétől az rettenti el, hogy az látható, könnyen észrevehető és ezért nagy önbizalomvesztést, bizonytalanságot okoz. Hiába tudják, hogy szükséges, végül mégsem veszik igénybe. Ha számodra is fontos, hogy a fogszabályozód nem csak hatékony legyen, hanem esztétikus, észrevétlen, akkor érdemes a átlátszó fogszabályozót választani. Ma már számtalan módja van annak, hogy láthatatlan legyen a fogszabályozó viselése.

Átlátszó és láthatatlan fogszabályozó előnyei

A fogszabályozó viselése, láthatósága nagyban ronthatja az összképet, az első benyomást, a határozott, komoly megjelenést vagy az esztétikumot. Ma már szinte kritérium, hogy a fogszabályozó készülék ne jelentsen semmiféle hátrányt a mindennapokban.

A láthatatlan fogszabályozó eszköz ezzel szemben rengeteg előnnyel jár. Nem feltűnő, diszkrét, ezért jóval esztétikusabb is a hagyományos készüléknél, mégis ugyan olyan eredményt tud biztosítani. A praktikum nem megy a hatékonyság rovására. Továbbá igen kényelmes, mivel a fogszabályozás módja speciális, személyre szabott, így minimális a kényelmetlenség, inkább csak egy kevés diszkomfortérzettel jár. Higiénikus, mivel a fogak és a fogszabályozó is könnyebben tisztán tartható.

Kivehető átlátszó fogszabályozó Budapest
Kivehető átlátszó fogszabályozó

Kiknek való elsősorban a láthatatlan fogszabályozó?

Olyan embereknek ajánlott elsősorban az átlátszó fogszabályozó, akik nagyon adnak a megjelenésre, fontos számukra a kinézet, esztétikum, sokat szerepelnek, fúvós hangszeren zenélnek, vagy rendszeresen sportolnak. Ez a fajta fogszabályozó nem okozhat sport közben sérülést például és mivel észrevétlen, így az önbizalmat sem rombolja.

Láthatatlan fogszabályozó fajták

Kivehető, láthatatlan fogszabályozó készülék

A láthatatlan, kivehető fix fogszabályozó sín az egyik legmodernebb fogszabályozó készülékfajta. Ezek az átlátszó fogszabályozó sínek alig észrevehető módon körülölelik a fogakat, és bármikor kivehetőek, eltávolíthatóak a szájból, ha szükséges. Gyors eredmény érhető el velük, annak ellenére, hogy alig láthatóak. Lézeres scanner és 3D nyomtató segítségével készülnek az átlátszó sínek, melyek észrevétlen módon, finoman szabályozzák a fogakat. További előnye ennek a módszernek, hogy rendkívül pontos, hamar látható eredmény érhető el vele. Mindezek mellett a fogakat és a készüléket könnyebb tisztán tartani, így a fogszuvasodás könnyebben kivédhető. A kivehető láthatatlan fogszabályozó készüléknél több sín készül a fogak állapotát, javulását figyelembe véve. Két hétig marad általában fenn egy sín, majd az idő leteltével új fogszabályozó sín készül a páciens számára, egészen addig, amíg a fogak el nem érik a kívánt állapotot.

Észrevehetetlen belső sínes fogszabályozó

Ennél a fogszabályozási lehetőségnél a fém brackettek (tappancsok) a fogak belső felületére, a belső fogívre kerülnek felragasztásra, így teljesen elrejtik a szemek elől a fogszabályozó készüléket. A belső ívet egyedileg tervezik meg, személyre szabottan egy lenyomat alapján. A belső fogszabályozó készülékek hatékonysága ugyanakkora, mint a hagyományos változaté, de evés, ivás, beszéd vagy nevetés közben nem látható. További előnye, hogy könnyebb hozzászokni a készülék viseléséhez, és ugyan olyan hatásos fogmozgatás érhető el vele, mint a hagyományos fogszabályozó készülékkel. Ennél a fogszabályozásnál is fokozott odafigyelést igényel a szájhigiénia, a fog és a fogszabályozó tisztítása.

Fém belső fogszabályozó
Fém belső fogszabályozó

Esztétikus, átlátszó fogszabályozó készülék láthatatlan tappancsokkal

Ennél a fogszabályozó fajtánál a fém brackettek helyét átlátszó vagy fogszínű kapcsok veszik át, így kevésbé látható a viselése. A brackettbe kötött ív, az úgynevezett esztétikus ív, lehet fém, de bevonatot is kaphat, hogy kevésbé legyen látható. Gyors, esztétikus és megbízható fogszabályozó kezelési mód.

Átlátszó fogszabályozó készülék

Az átlátszó fogszabályozó diszkrét alternatívát kínál, és megjelenést, mellyel nem kell elrejteni a gyönyörű, és szabályos mosolyt, fogszabályozó viselésekor sem!

Tekintse meg jelenlegi fogszabályozás akciónkat ITT!!

Golden Dent Fogászat
A szerzőről: Golden Dent Fogászat

A Golden Dent fogászati kezelései kockázatmentesek. Orvosaink, specialistáink szaktudása és felkészültsége maximális, ezért minden általunk végzett kezelésre teljeskörű garanciát vállalunk. Orvosaink egytől egyik szakterületük specialistái. Nálunk végre elfelejtheti a szorongást a fogorvosi székben! Szakértői csapatunk fájdalommentesen és a lehető leggyorsabb úton szünteti meg fogászati panaszait.
Nálunk nem kell rendelőről rendelőre járnia. Rendelőnkben több szakterület összehangolt munkájával, magas szinten tervezett kezelések segítségével meg tudjuk oldani a legkényesebb fogászati problémákat is.

Címkék:

Pácienseink mondták…

Nagy Pál
Nagy Pál
2024-02-27
Kiváló fogadtatás, udvariasság, látható szakértelem, szép és rendezett környezet, elfogadható ár Kommunikatív fogorvos, udvarias, segítőkész személyzet. A jövőben őket fogom választani.
Fruzsina Süveges
Fruzsina Süveges
2024-02-24
Sürgős ellátásra volt szükségem, egy órán belül el is láttak! profi csapat, kellemes környezet! köszönöm mégegyszer!
Wyman Bill
Wyman Bill
2024-02-22
Nagyon szakszerű munkát, és kedves, türelmes hozzáállást tapasztaltunk.
ElekIldi “Soma”
ElekIldi “Soma”
2024-02-19
Profi, gyors és fájdalommentes kezelést kaptam. Mindenkinek ajánlom.
GoldenDent
GoldenDent Budapest

Ne hagyja ki aktuális árkedvezményeinket!

Akció

Professzionális fogfehérítés akció április 30-ig!

Ultrahangos fogkőeltávolítás Air-Brush sópolírozással és hatékony, kíméletes fogfehérítéssel most óriási kedvezménnyel 84.900 Ft helyett csak 39.900 Ft

Látványos fogfehérítés azonnal mindössze 1 óra alatt! Kíméletes, professzionális fogfehérítő csomag, mely nem roncsolja a fogzománcot. A kezelés végeztével fogai akár 6-7 árnyalatot is világosodni fognak.

Akció

Most 30%-os fogbeültetés akció április 30-ig!

Alpha Bio és Nobel Biocare prémium minőségű implantátumainkra beültetéssel 30% kedvezményt biztosítunk, ha Április 15-ig megrendeli! Az akció részleteiről érdeklődjön rendelőnkben.

Alpha BIo és Nobel Biocare implantátumok élethosszig tartó garanciával, beültetéssel most 30%-al olcsóbban elérhetők a Golden Dentben. Legyen szó egy vagy több fog pótlásáról, ezen implantátumok segítségével visszanyerheti fiatalos mosolyát. Rendelje meg még ma!

Akció

Fogszabályozás akciónk még elérhető április 30-ig!

Esztétikus fogszabályozó és fém készülékeinkre részletfizetési kedvezményt biztosítunk, ha Április 15-ig megrendeli. Jelentkezzen ingyenes konzultációra és tudja meg, melyik készülék a legideálisabb Önnek.

A technika fejlődésével olyan korszerű és láthatatlan készülékek jelentek meg, melyek mára már sokkal esztétikusabbá, szinte láthatatlanná teszik a fogszabályozást. Rövid kezelési idő alatt látványos eredmény a Golden Dentben. Rendelje meg még ma!