Fogászati beavatkozások altatásban

Bizonyos esetekben indokolt a fogászati kezelést altatásban elvégezni. Igény esetén forduljon hozzánk bizalommal, legyen szó akár éber szedációról vagy mélyaltatásról!

Z

Biztonságos fogászati anesztézia

Z

Éber szedáció, mélyaltatás

Z

Több mint 20 év tapasztalat

Altatásban végzett fogászati beavatkozások

Az altatásban végzett kezelések igen nagy népszerűségnek örvendenek pácienseink körében. Ma már egy igényes rendelővel szemben szinte alapvető elvárás, és hozzátartozik egy teljes körű szolgáltatáscsomaghoz az altatásban végzett kezelések biztosítása.

Az altatás igénylésével a páciens számára elkerülhetőek a beavatkozásokkal járó kellemetlenségek, esetleges rossz emlékek.

Pácienseinknek mi a maximumot nyújtjuk, évtizedes szakmai tapasztalatainkra támaszkodva mindenben naprakészen állunk rendelkezésükre.

Az altatást a Golden Dentnél mindent esetben szakképzett aneszteziológus orvos végzi világszínvonalú, a legújabb és legbiztonságosabb berendezések és eljárások alkalmazásával.

Kinek ajánljuk az éber szedáció vagy mélyaltatás igénybevételét?

 • Azon pácienseknek, akikben a fogászati vizsgálat, kezelés gondolata szorongást vagy félelmet vált ki
 • Traumás tapasztalata (intenzív fájdalomérzete) volt egy korábbi kezelés kapcsán
 • A kezelések alatt hányingert érez fokozott garatreflex miatt
 • Komplex, időigényes beavatkozáson, vagy egyszerre többféle kezelésen szeretne túlesni
 • Amennyiben kizárná a külvilágot és semmire se akar emlékezni
Kérjen időpontot most!

Hívjon minket vagy kérjen időpontot online!

fogászat telefonszáma

Éber szedáció

A kéjgázzal történő bódítás a fájdalomcsillapítás mellett oldja a páciensek szorongását, stressz érzetét. Rutinszerű alkalmazás, mely során a páciens végig a tudatánál van, képes kommunikálni az orvossal és nyelési reflexei is megmaradnak.

A félelmet és szorongást biztonságérzet váltja fel. A bódítás megkezdésekor az orvos a páciens orrán keresztül tiszta oxigént ad orrmaszkon keresztül, majd dinitrogén-oxidot (kéjgáz) adagol, mely a teljes fogászati kezelés alatt egy kellemes nyugalmi állapotot biztosít a fogászati székben ülő páciensnek, sokkal rövidebbnek és fájdalommentesnek megélve kezelését.

Az éber szedáció menete

 • A székben kényelmesen elhelyezkedve történik a kezelés
 • Orvosaink ujjhegyére illesztik az oxigénellenőrző monitor érzékelőcsipeszeit
 • Az orvos oxigént és dinitrogén-oxidot tartalmazó maszkot tart a beteg arca elé, amitől a páciens egy nyugodt, relaxált állapotba kerül
 • A kezelés végeztével az altatógáz adagolása befejeződik, az orrmaszk eltávolításra kerül, a páciens fokozatosan magához tér
 • Az éber szedácó időtartama maximum néhány óra lehet.

Éber szedáció első óra:

70.000 Ft

Éber szedáció második óra:

60.000 Ft

Kérjen időpontot most!

Hívjon minket vagy kérjen időpontot online!

fogászat telefonszáma

Mélyaltatás

Mélyaltatást azon pácienseinknek javasoljuk, akik bizonyos egészségügyi problémák, mint fokozott garatreflex (nem kontrollálható hányinger), érzéstelenítőkre való túlzott érzékenység miatt nem tudnak együttműködni orvosukkal a fogászati kezelések alatt. Mélyaltatás javasolt, ha esetlegesen a páciens szorong a fogászati kezelések alatt és szeretne több, hosszabb időt igénylő beavatkozást egyidőben elvégeztetni úgy, hogy a teljes fogászati kezelést átalussza és nem szeretne emlékezni belőle semmire.

Az altatást aneszteziológus szakorvos végzi, ennek során folyamatosan altató, nyugtató és fájdalomcsillapítókat adagol. Miután a páciens mélyálomba került, a szakorvos a páciens orrán keresztül lélegeztető csövet helyez a légcsövébe, amellyel meggátolható, hogy idegen anyagok kerüljenek a légutakba. A kezelés végeztével ez eltávolításra kerül, majd a beteg pár perc elteltével felébred.

Mélyaltatást minden esetben aneszteziológiai kivizsgálás előz meg.

A mélyaltatás menete

 • A székben kényelmesen elhelyezkedve történik a kezelés
 • Szakorvosaink felhelyezik a páciens mellkasára az EKG elektródákat, ujjhegyére illesztik az oxigénellenőrző monitor érzékelőcsipeszeit
 • Az altatással járó némi kellemetlenség a vénába adott injekció, melyet követően, általában ugyanoda bekötik az infúziót egy vénakanülön keresztül
 • Az altatóorvos oxigént tartalmazó maszkot tart a beteg arca elé, miközben a vénakanülbe altatószereket juttat. Innentől mély álomban folytatódik minden.
 • A kezelés végeztével a gyógyszerek hatása múlik, az altatógáz adagolása befejeződik, a páciens fokozatosan magához tér

Mélyaltatás első óra:

175.000 Ft

Mélyaltatás második órától:

90.000 Ft /óra

Kérjen időpontot most!

Hívjon minket vagy kérjen időpontot online!

fogászat telefonszáma

Tennivalók altatás előtt

 • 6 órával a kezelés előtt ne fogyasszon ételt, és 3 órával előtte már ne is igyon
 • Rendszeresen szedett gyógyszereiről mindenképpen tájékoztassa altatóorvosát
 • Az előre egyeztetett időpontban, kényelmes ruhában jelenjen meg a rendelőben kezelése elvégzése céljából. Fontos, hogy bal mutatóújján ne legyen körömlakk, az érzékelőcsipersz ráhelyezése miatt
 • Kísérővel érkezzen, a beavatkozás után támogatásra, felügyeletre lesz szüksége. Igény esetén lehetőség van szakképzett nővér biztosítására, igényét kérjük elő jelezze kezelőorvosának
 • A beavatkozás előtt sor kerül aneszteziológus szakorvosi vizsgálatra, ahol a felmerülő kérdésekre teljeskörű tájékoztatást kapnak pácienseink

Altatás után

A kezelés végeztével kicsit álmosnak érezheti magát, de semmire nem fog emlékezni, így negatív élménye nem marad. Az altatóorvos a kezelés végeztével kivizsgálja állapotát és kis pihenés után már távozhat is a rendelőből. Kizárólag kísérővel, vagy szakképzett nővérrel hagyhatja csak el a rendelőt.

A kezelést követő 24 órában nem vezethet autót. Ne tervezzen még másnapra sem szerződések aláírását, vagy fontos megbeszéléseket, mert az altatás befolyásolhatja reflexei működését, döntési képességét. A kezelést követő órákat szentelje a pihenésnek, semmiféle fizikai vagy szellemi tevékenységet ne végezzen.

Ők már büszkén mosolyognak

★★★★★

” Habár nem olcsó az altatás, de mind az altatóorvosok, mind a kollégáik nagyon kedvesek, szimpatikusak és segítőkészek. „

SZABÓ KORNÉL
Budaörs

★★★★★

” Az altatáshoz kapcsolódóan is csak a legjobbakat tudom mondani. „

VÍGH PÉTER
Budapest

★★★★★

” Nem kicsit tartok a fogorvosoktól, de itt tényleg mindent megtesznek annak érdekében, hogy az ember elfelejtse ezen félelmeit. „

FARKAS KRISZTINA
Budakalász

Miért a Golden Dent?

Óra

Nincs várakozási idő

Betegeinket azonnal, még akár aznap fogadjuk. Nálunk nem kell heteket várnia a kezelésre, vagy órákat ülni a rendelőben mire sorra kerül. Fontosnak tartjuk a precizitást mind az orvoslásban, mind a betegkoordinálásban.

Árak

Kedvező árak

Kedvező árfekvés, minőségi szolgáltatás mellett. Számunkra a Golden Dentnél a legfontosabb pácienseink elégedettsége, így fogászati szolgáltatásainkat nem csak prémium minőségben, de kedvező áron is nyújtjuk.

Fájdalommentes fogászati kezelés

Fájdalommentes kezelések

Fogászatunkon a legmodernebb fájdalommentes kezelések érhetők el. Elsődleges célunk, hogy pácienseink panaszait mihamarabb fájdalommentesen kezeljük és a legrövidebb időn belül megszüntessük.

Fogászati állapotfelmérés

Több szakterület egy helyen

Nálunk nem kell rendelőről rendelőre járnia. Rendelőnkben több szakterület összehangolt munkájával, magas szinten tervezett kezelések segítségével meg tudjuk oldani a legkényesebb fogászati problémákat is.

Altatás

Szakértő orvosok

Orvosaink egytől egyik szakterületük specialistái. Nálunk végre elfelejtheti a szorongást a fogorvosi székben! Szakértői csapatunk fájdalommentesen és a lehető leggyorsabb úton szünteti meg fogászati panaszait.

Garancia

100% garancia

A Golden Dent fogászati kezelései kockázatmentesek. Orvosaink, specialistáink szaktudása és felkészültsége maximális, ezért minden általunk végzett kezelésre teljeskörű garanciát vállalunk.

Egészségpénztári partnereink

Prémium Egészségpénztár
OTP egészségpénztár
Generali biztosító
MKB egészségpénztár
Logo Allianz
Patika Egészségpénztár
Vasutas Egészségpénztár
Medicina Egészségpénztár
Vasutas Egészségpénztár
Vasutas Egészségpénztár
Vasutas Egészségpénztár