GoldenDent Esztétikai Fogászat
1135 Budapest, Szegedi út 54. Tel:
+36 1 770 7060

1133 Budapest, Pannónia u. 79. Tel:
+36 1 770 7060

ALTATÁSBAN VÉGZETT FOGÁSZATI BEAVATKOZÁSOK

Az altatásban végzett kezelések igen nagy népszerűségnek örvendenek pácienseink körében. Ma már egy igényes rendelővel szemben szinte alapvető elvárás, és hozzátartozik egy teljes körű szolgáltatáscsomaghoz az altatásban végzett kezelések biztosítása.
Az altatás igénylésével a páciens számára elkerülhetőek a beavatkozásokkal járó kellemetlenségek, esetleges rossz emlékek.

Pácienseinknek mi a maximumot nyújtjuk, évtizedes szakmai tapasztalatainkra támaszkodva mindenben naprakészen állunk rendelkezésükre.

Az altatást a GoldenDentnél mindent esetben szakképzett aneszteziológus orvos végzi világszínvonalú, a legújabb és legbiztonságosabb berendezések és eljárások alkalmazásával.

KIKNEK AJÁNLJUK AZ ÉBER SZEDÁCIÓ VAGY MÉLYALTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉT

 • Azon pácienseknek, akikben a fogászati vizsgálat, kezelés gondolata szorongást vagy félelmet vált ki
 • Traumás tapasztalata (intenzív fájdalomérzete) volt egy korábbi kezelés kapcsán
 • A kezelések alatt hányingert érez fokozott garatreflex miatt
 • Komplex, időigényes beavatkozáson, vagy egyszerre többféle kezelésen szeretne túlesni
 • Amennyiben kizárná a külvilágot és semmire se akar emlékezni

 

MI A KÜLÖNBSÉG ÉBER SZEDÁCIÓ ÉS MÉLYALTATÁS KÖZÖTT

altatásos fogorvos

ÉBER SZEDÁCIÓ

A kéjgázzal történő bódítás a fájdalomcsillapítás mellett oldja a páciensek szorongását, stressz érzetét. Rutinszerű alkalmazás, mely során a páciens végig a tudatánál van, képes kommunikálni az orvossal és nyelési reflexei is megmaradnak.

A félelmet és szorongást biztonságérzet váltja fel. A bódítás megkezdésekor az orvos a páciens orrán keresztül tiszta oxigént ad orrmaszkon keresztül, majd dinitrogén-oxidot (kéjgáz) adagol, mely a teljes fogászati kezelés alatt egy kellemes nyugalmi állapotot biztosít a fogászati székben ülő páciensnek, sokkal rövidebbnek és fájdalommentesnek megélve kezelését.

AZ ÉBER SZEDÁCIÓ MENETE

 • A székben kényelmesen elhelyezkedve történik a kezelés
 • Orvosaink ujjhegyére illesztik az oxigénellenőrző monitor érzékelőcsipeszeit
 • Az orvos oxigént és dinitrogén-oxidot tartalmazó maszkot tart a beteg arca elé, amitől a páciens egy nyugodt, relaxált állapotba kerül.
 • A kezelés végeztével az altatógáz adagolása befejeződik, az orrmaszk eltávolításra kerül, a páciens fokozatosan magához tér.
 • Az éber szedácó időtartama maximum 2 óra lehet.

ÉBER SZEDÁCIÓ ELSŐ ÓRA: 55.000 Ft

ÉBER SZEDÁCIÓ MÁSODIK ÓRA: 45.000 Ft

altatás a fogászaton

MÉLYALTATÁS

Mélyaltatást azon pácienseinknek javasoljuk, akik bizonyos egészségügyi problémák, mint fokozott garatreflex (nem kontrollálható hányinger), érzéstelenítőkre való túlzott érzékenység miatt nem tudnak együttműködni orvosukkal a fogászati kezelések alatt. Mélyaltatás javasolt, ha esetlegesen a páciens szorong a fogászati kezelések alatt és szeretne több, hosszabb időt igénylő beavatkozást egyidőben elvégeztetni úgy, hogy a teljes fogászati kezelést átalussza és nem szeretne emlékezni belőle semmire.

Az altatást aneszteziológus szakorvos végzi, ennek során folyamatosan altató, nyugtató és fájdalomcsillapítókat adagol. Miután a páciens mélyálomba került, a szakorvos a páciens orrán keresztül lélegeztető csövet helyez a légcsövébe, amellyel meggátolható, hogy idegen anyagok kerüljenek a légutakba. A kezelés végeztével ez eltávolításra kerül, majd a beteg pár perc elteltével felébred.

Mélyaltatást minden esetben aneszteziológiai kivizsgálás előz meg.

A MÉLYALTATÁS MENETE

 • A székben kényelmesen elhelyezkedve történik a kezelés
 • Szakorvosaink felhelyezik a páciens mellkasára az EKG elektródákat, ujjhegyére illesztik az oxigénellenőrző monitor érzékelőcsipeszeit
 • Az altatással járó némi kellemetlenség a vénába adott injekció, melyet követően, általában ugyanoda bekötik az infúziót egy vénakanülön keresztül
 • Az altatóorvos oxigént tartalmazó maszkot tart a beteg arca elé, miközben a vénakanülbe altatószereket juttat. Innentől mély álomban folytatódik minden
 • A kezelés végeztével a gyógyszerek hatása múlik, az altatógáz adagolása befejeződik, a páciens fokozatosan felébred, magához tér

MÉLYALTATÁS ELSŐ ÓRA: 150.000 Ft

MÉLYALTATÁS MÁSODIK ÓRÁTÓL : 80.000 Ft/ÓRA

Bejelentkezéshez hívja a +36 1 770 7060-as telefonszámot
vagy kérjen visszahívást:

TENNIVALÓK ALTATÁS ELŐTT

 • 6 órával a kezelés előtt ne fogyasszon ételt, és 3 órával előtte már ne is igyon
 • Rendszeresen szedett gyógyszereiről mindenképpen tájékoztassa altatóorvosát
 • Az előre egyeztetett időpontban, kényelmes ruhában jelenjen meg a rendelőben kezelése elvégzése céljából. Fontos, hogy bal mutatóújján ne legyen körömlakk, az érzékelőcsipersz ráhelyezése miatt
 • Kísérővel érkezzen, a beavatkozás után támogatásra, felügyeletre lesz szüksége. Igény esetén lehetőség van szakképzett nővér biztosítására, igényét kérjük elő jelezze kezelőorvosának
 • A beavatkozás előtt sor kerül aneszteziológus szakorvosi vizsgálatra, ahol a felmerülő kérdésekre teljeskörű tájékoztatást kapnak pácienseink

 

ALTATÁS UTÁN...

A kezelés végeztével kicsit álmosnak érezheti magát, de semmire nem fog emlékezni, így negatív élménye nem marad. Az altatóorvos a kezelés végeztével kivizsgálja állapotát és kis pihenés után már távozhat is a rendelőből. Kizárólag kísérővel, vagy szakképzett nővérrel hagyhatja csak el a rendelőt.

A kezelést követő 24 órában nem vezethet autót. Ne tervezzen még másnapra sem szerződések aláírását, vagy fontos megbeszéléseket, mert az altatás befolyásolhatja reflexei működését, döntési képességét. A kezelést követő órákat szentelje a pihenésnek, semmiféle fizikai vagy szellemi tevékenységet ne végezzen.

Dr. Várbeli
István

Vezető Főorvos
Szájsebész
Implantológus

Dr. Pádár
Enikő

Fogorvos,
Szájsebész
Implantológus

Dr. Beck
Anita

Fogorvos, Fogszabályozó szakorvos

Dr. Magyar
Dominika

Fogorvos, Fogszabályozó szakorvos

Dr. Reza
Asadzadeh

Fogorvos, Fogszabályozó szakorvos

Fazekas Ildikó
Anita

Dentálhigiénikus, Fogászati
asszisztens

Föglein Dóra

Páciens koordinátor

GOLDEN DENT RENDELŐK:


1135 BUDAPEST, SZEGEDI ÚT 54. (Béke tértől 1 perc)

1133 BUDAPEST, PANNÓNIA UTCA 79. (Lehel tértől 1 perc)

 

BEJELENTKEZÉS: +36 1 770 7060

Nyitvatartás: H-P 08:00-20:00, SZ: 9:00-14:00

ONLINE BEJELENTKEZÉS:
Az üzenet elküldéséhez töltse ki az űrlapot és nyomja meg az elküld gombot. Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

MIÉRT A GOLDEN DENT?
óra
NINCS VÁRAKOZÁSI IDŐ

Betegeinket azonnal, még akár aznap fogadjuk

Nálunk nem kell heteket várnia a kezelésre, vagy órákat ülni a rendelőben mire sorra kerül. Fontosnak tartjuk a precizitást mind az orvoslásban, mind a betegkoordinálásban.

fizetés kiválasztása
KEDVEZŐ ÁRAK

Kedvező árfekvés, minőségi szolgáltatás

Számunkra legfontosabb pácienseink elégedettsége, így fogászati szolgáltatásainkat nem csak prémium minőségben, de kedvező áron is nyújtjuk.

fog ikon
FÁJDALOMMENTES KEZELÉSEK

Fogászatunkon a legmodernebb fájdalommentes kezelések érhetők el

Elsődleges célunk, hogy pácienseink panaszait mihamarabb fájdalommentesen kezeljük és a legrövidebb időn belül megszüntessük.

fogvizsgálat ikon
TÖBB SZAKTERÜLET EGY HELYEN

Nálunk nem kell rendelőről rendelőre járnia

Rendelőnkben több szakterület összehangolt munkájával, magas szinten tervezett kezelések segítségével meg tudjuk oldani a legkényesebb fogászati problémákat is.

ikon fogorvos
SZAKÉRTŐ ORVOSOK

Orvosaink egytől egyik szakterületük specialistái

Felejtse el a szorongást a fogorvosi székben! Szakértői csapatunk fájdalommentesen és a leggyorsabb úton szünteti meg fogászati panaszait

garancia biztosítása
100% GARANCIA

Kockázatmentes kezelések

Orvosaink szaktudása és felkészültsége maximális, ezért az általunk végzett kezelésekre garanciát vállalunk.

fogászati páciens fényképe
PÁCIENSEINK MONDTÁK

“Fogszabályozásra mentem a Golden Dentalba, ahol Dr. Reza fogadott. Kicsit tartottam a beavatkozástól, de a doktor úr kiváló munkát végzett. Gyors volt, precíz és nagyon megnyugtató.”

Dés Kisztina

fogászati páciens véleménye
PÁCIENSEINK MONDTÁK

Igényes környezet, kiváló fogorvosok! A rendkívül kedves és közvetlen fogorvosok, valamint a gyors és fájdalommentes kezelések miatt jár a Golden Dentbe a család mindentagja! Gyerekektől a nagyszülőkig”

Patkó Kinga

fogorvos Budapest betegvélemény
PÁCIENSEINK MONDTÁK

“Gyökérkezelésen estem át a Golden Dent fogászaton és minden várakozásomat felül múlta! Teljesen fájdalommentes kezelés volt, a fogorvos rendkívül alapos munkát végzett és óriási figyelmet fordított rám. Nem beszélve arról, hogy bejelentkezésem után 3-4 órával már fogadtak! Csak ajánlani tudom!”

SZEKERES GÁBOR

EGÉSZSÉGPÉNZTÁR PARTNEREINK