GoldenDent Esztétikai Fogászat
1135 Budapest, Szegedi út 54. Tel:
+36 1 770 7060

1133 Budapest, Pannónia u. 79. Tel:
+36 1 770 7060
fogszabályzó

FOGSZABÁLYOZÁSSAL RÖVID IDŐ ALATT A TERMÉSZETES ÉS SZÉP MOSOLYÉRT

A fogszabályozás nem csak gyerekkorban lehetséges. A technika fejlődésével olyan korszerű és láthatatlan esztétikus készülékek jelentek meg, melyek viselése mára már sokkal kényelmesebbé és esztétikusabbá teszik a fogszabályozó viselését.

Mindemellett a kezelési időtartam jóval rövidebb lett, így ha szép és szabályos mosolyt szeretne, akár már ma belevághat.

Fogszabályozással a fogazat rendezett lesz, szép arcprofil jön létre szabályos, szép fogakkal. Rövid idő alatt magabiztos mosolyra tehet szert fájdalom és kellemetlen érzés nélkül.

MIKOR VAN SZÜKSÉG FOGSZABÁLYOZÁSRA

Ha a fogak állása nem megfelelő és az élettani vagy esztétikai vagy rágási problémákat okoz lehet szükség fogszabályozásra.

A fogszabályozás megszünteti a torlódásokat, a fogak közötti nem kívánt réseket vagy a frontfogak előre állását.

KINEK VAN SZÜKSÉGE FOGSZABÁLYOZÁSRA

A fogak szabályozása sokkal kíméletesebb és pénztárca barátabb beavatkozás mint a helyettesítő pótlások vagy a fogtorlódásokból kialakuló fogszuvasodások kezelése. Így nem csak esztétikai, hanem anatómiai szerepe is van. Tehát ha fesztelenül és magabiztosan szeretne mosolyogni, vagy szeretné megóvni magát a jövőbeni egészségügyi problémáktól, úgy mindenképpen javasoljuk, hogy jelentkezzen be hozzánk egy ingyenes fogszabályozás konzultációra.

A konzultáció során felmérjük fogai állapotát és javaslatot teszünk az Ön számára legmegfelelőbb fogszabályozási eljárásról. A modern fogszabályozásnak köszönhetően a folyamat kíméletes és rövid idő alatt látványos eredményeket produkál. A felhasznált korszerű anyagoknak köszönhetően a fogszabályozás ma már szinte teljesen észrevehetetlen, így esztétikailag is kielégítő megoldást nyújtanak.

FOGSZABÁLYOZÁS FELNŐTT KORBAN

A felnőtt kori fogszabályozás során számos szempontot kell végigelemezni ahhoz, hogy a páciens számára a legideálisabb megoldás legyen kiválasztva. A fogszabályozás több mint egyszerűen a fogak sorba rendezése. Hatással van arcprofilunkra is, ezért alapos tervezést és szakszerű kivitelezést igényel.

Felnőtt korban mivel az állcsontok fixek, azaz nem fejődnek már tovább, elsősorban a fogak mozgatására van lehetőség ezért főleg beragasztott készülékek használata a javasolt.

Felnőtt korban fontos az esztétikum is nem csak a kezelés végeredményében, hanem közben is, így mindig a legesztétikusabb és leggyorsabb megoldásokat keressük pácienseink számára lehetőséget teremtve akár a teljesen láthatatlan vagy kivehető sínes megoldások alkalmazására.

A FOGSZABÁLYOZÁS LÉPÉSEI

Első lépés - személyes konzultáció fogszabályozó szakorvossal

A szabályos és szép mosoly első lépéseként egy ingyenes fogszabályozási konzultáció alkalmával fogszabályozó szakorvosaink megvizsgálják fogazatát és részletes tájékoztatás nyújtanak a lehetséges megoldásokról. Hívja fogászatunkat most és jelentkezzen be ingyenes fogszabályozás konzultációra a +36 1 770 7060-es telefonszámon.

Második lépés - teleröntgen felvétel készítése

A precíz tervezés elengedhetetlen a megfelelő fogszabályozási módszer kiválasztása előtt. Ehhez teleröntgen felvételre van szükség, mely pontos képet ad fogai jelenlegi állapotáról.

Harmadik lépés - lenyomatvétel

A fogszabályozás harmadik lépéseként szakorvosaink lenyomatot vesznek az Ön fogairól, mely ugyancsak szükséges a pontos és személyre szabott kezelési terv elkészítésében.

fogszabályzó

Negyedik lépés - a kezelés módszerének és a fogszabályozó készülék típusának kiválasztása

Az elkészült fogszabályozási terv alapján közösen, az Ön igényeit figyelembe véve kiválasztásra kerül a fogszabályozási módszer és fogszabályozó készülék, mely eleget tesz mind az orvosi mind az Ön által elvárt esztétikai szempontoknak.

Ötödik lépés - fogszabályozó készülék felhelyezése

A fogszabályozási módszer és készülék kiválasztása után egy előre egyeztetett időpontban szakorvosunk rögzíti fogain a fogszabályozó készüléket. A rögzítést követően egyeztet Önnel az aktiválási periódusokról.

Aktiválás 3-4 hetente

Minden fogszabályozó készüléket a fogszabályozási tervnek megfelelően (általában 3-4 hetente) aktiválni kell egészen a ciklus végéig. Ilyenkor a készüléket szakorvosunk újra “állítja”, hogy szabályozási funkcióját továbbra is ellássa.

MIÉRT A GOLDEN DENT A LEGJOBB VÁLASZTÁS

A Golden Dentnél alkalmazott világelső német és japán fogszabályozó készülékek úgy lettek összeválogatva, hogy a felnőttkori fogszabályozás minden fontos szempontját mint precizitás, gyorsaság, fájdalommentesség és esztétikum figyelembe lett véve biztosítva a szinte észrevehetetlen fogszabályozást.

Mi kiemelten figyelünk fogaira, és azt a legjobb megoldást ajánljuk Önnek, amivel fogait a legrövidebb idő alatt szinte láthatatlanul a legszebbé teheti.

KÉRJEN KEZELÉSI TERVET

A sikeres fogszabályozást számos szempont befolyásolja, ezért célszerű pontos kezelési tervet készíteni, hogy a páciens a legideálisabb végeredményt kapja.

Számtalan metódus létezik az ideális eredmény eléréséhez, de mivel mindenkinek más az arca, arccsontjai és fogai, így célszerű a tér mindhárom dimenzióját vizsgálni a kezelés meghatározása során.

MILYEN KÉSZÜLÉKEK KÖZÜL VÁLASSZON

Fogászatunkon olyan német és japán fogszabályozó készülékek érhetőek el melyek már bizonyítottan a legrövidebb idő alatt a legesztétikusabb eredményt garantálják a kezelés alatt és után is.

ESZTÉTIKUS FOGSZABÁLYOZÓ KÉSZÜLÉK

Láthatatlan esztétikus tappancsokkal fogszabályozása szinte láthatatlan lesz.

FÉM FOGSZABÁLYOZÓ KÉSZÜLÉK

A leggyorsabb fogszabályozó készülék. Használatával a kezelés akár hónapokkal lerövidülhet.

LÁTHATATLAN KIVEHETŐ FOGSZABÁLYOZÓ KÉSZÜLÉK

Bármikor kivehető fogszabályozó készülék, mely hordása kényelmes és alig észrevehető.

LÁTHATATLAN BELSŐ FOGSZABÁLYOZÓ KÉSZÜLÉK

A teljesen láthatatlan megoldás, mivel a tappancsok a fog belső felületére vannak rögzítve.

További hasznos információk a fogszabályozásról

Tudjon meg többet a fogszabályozásról blogbejegyzéseinkből…

Melyik készüléket válasszam?

Mint azt már megtudtuk, különböző modern fogszabályozási megoldás érhető el napjainkban, melyekkel rövid idő alatt..

Mi az az önligírozás?

Napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az önligírozó készülékek. Használatukkal kevesebbszer kell ellátogatni a rendelőbe…

Hogyan tisztítjuk fogainkat fogszabályozás alatt?

Professzionális fehér töméseink színben maximálisan megegyeznek az Ön fogaival, kemények és időtállók.

Mikor válasszunk kivehető készüléket?

Professzionális fehér töméseink színben maximálisan megegyeznek az Ön fogaival, kemények és időtállók.

Dr. Várbeli
István

Vezető Főorvos
Szájsebész
Implantológus

Dr. Pádár
Enikő

Fogorvos,
Szájsebész
Implantológus

Dr. Beck
Anita

Fogorvos, Fogszabályozó szakorvos

Dr. Kántor
Ingrid

Fogorvos, Fogszabályozó szakorvos

Dr. Reza
Asadzadeh

Fogorvos, Fogszabályozó szakorvos

Fazekas Ildikó
Anita

Dentálhigiénikus, Fogászati
asszisztens

Föglein Dóra

Páciens koordinátor

GOLDEN DENT RENDELŐK:


1135 BUDAPEST, SZEGEDI ÚT 54. (Béke tértől 1 perc)

1133 BUDAPEST, PANNÓNIA UTCA 79. (Lehel tértől 1 perc)

 

BEJELENTKEZÉS: +36 1 770 7060

Nyitvatartás: H-P 08:00-20:00, SZ: 9:00-14:00

ONLINE BEJELENTKEZÉS:
Az üzenet elküldéséhez töltse ki az űrlapot és nyomja meg az elküld gombot. Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

MIÉRT A GOLDEN DENT?
óra
NINCS VÁRAKOZÁSI IDŐ

Betegeinket azonnal, még akár aznap fogadjuk

Nálunk nem kell heteket várnia a kezelésre, vagy órákat ülni a rendelőben mire sorra kerül. Fontosnak tartjuk a precizitást mind az orvoslásban, mind a betegkoordinálásban.

fizetés kiválasztása
KEDVEZŐ ÁRAK

Kedvező árfekvés, minőségi szolgáltatás

Számunkra legfontosabb pácienseink elégedettsége, így fogászati szolgáltatásainkat nem csak prémium minőségben, de kedvező áron is nyújtjuk.

fog ikon
FÁJDALOMMENTES KEZELÉSEK

Fogászatunkon a legmodernebb fájdalommentes kezelések érhetők el

Elsődleges célunk, hogy pácienseink panaszait mihamarabb fájdalommentesen kezeljük és a legrövidebb időn belül megszüntessük.

fogvizsgálat ikon
TÖBB SZAKTERÜLET EGY HELYEN

Nálunk nem kell rendelőről rendelőre járnia

Rendelőnkben több szakterület összehangolt munkájával, magas szinten tervezett kezelések segítségével meg tudjuk oldani a legkényesebb fogászati problémákat is.

ikon fogorvos
SZAKÉRTŐ ORVOSOK

Orvosaink egytől egyik szakterületük specialistái

Felejtse el a szorongást a fogorvosi székben! Szakértői csapatunk fájdalommentesen és a leggyorsabb úton szünteti meg fogászati panaszait

garancia biztosítása
100% GARANCIA

Kockázatmentes kezelések

Orvosaink szaktudása és felkészültsége maximális, ezért az általunk végzett kezelésekre garanciát vállalunk.

fogászati páciens fényképe
PÁCIENSEINK MONDTÁK

“Fogszabályozásra mentem a Golden Dentalba, ahol Dr. Reza fogadott. Kicsit tartottam a beavatkozástól, de a doktor úr kiváló munkát végzett. Gyors volt, precíz és nagyon megnyugtató.”

Dés Kisztina

fogászati páciens véleménye
PÁCIENSEINK MONDTÁK

Igényes környezet, kiváló fogorvosok! A rendkívül kedves és közvetlen fogorvosok, valamint a gyors és fájdalommentes kezelések miatt jár a Golden Dentbe a család mindentagja! Gyerekektől a nagyszülőkig”

Patkó Kinga

fogorvos Budapest betegvélemény
PÁCIENSEINK MONDTÁK

“Gyökérkezelésen estem át a Golden Dent fogászaton és minden várakozásomat felül múlta! Teljesen fájdalommentes kezelés volt, a fogorvos rendkívül alapos munkát végzett és óriási figyelmet fordított rám. Nem beszélve arról, hogy bejelentkezésem után 3-4 órával már fogadtak! Csak ajánlani tudom!”

SZEKERES GÁBOR

EGÉSZSÉGPÉNZTÁR PARTNEREINK