Modern fogszabályozás

Érje el élete legszebb mosolyát a Golden Dent fogszabályozó specialistái és modern, 21. századi keszülékei segítségével

Z

Legmodernebb, legprecízebb fogszabályozó készülékek

Z

Szinte teljesen észrevehetetlen fogszabályozási módszerek

Z

Teljeskörű garancia

Fogszabályozás akció Július 31-ig

Fogszabályozással rövid idő alatt a természetes és szép mosolyért

A fogszabályozás nem csak gyerekkorban lehetséges. A technika fejlődésével olyan korszerű és láthatatlan esztétikus készülékek jelentek meg, melyek viselése mára már sokkal kényelmesebbé és esztétikusabbá teszik a fogszabályozó viselését.

Mindemellett a kezelési időtartam jóval rövidebb lett, így ha szép és szabályos mosolyt szeretne, akár már ma belevághat.

Fogszabályozással a fogazat rendezett lesz, szép arcprofil jön létre szabályos, szép fogakkal. Rövid idő alatt magabiztos mosolyra tehet szert fájdalom és kellemetlen érzés nélkül.

Mikor van szükség fogszabályozásra?

Ha a fogak állása nem megfelelő és az élettani vagy esztétikai vagy rágási problémákat okoz lehet szükség fogszabályozásra.

A fogszabályozás megszünteti a torlódásokat, a fogak közötti nem kívánt réseket vagy a frontfogak előre állását.

Kinek van szüksége fogszabályozásra?

A fogak szabályozása sokkal kíméletesebb és pénztárca barátabb beavatkozás mint a helyettesítő pótlások vagy a fogtorlódásokból kialakuló fogszuvasodások kezelése. Így nem csak esztétikai, hanem anatómiai szerepe is van. Tehát ha fesztelenül és magabiztosan szeretne mosolyogni, vagy szeretné megóvni magát a jövőbeni egészségügyi problémáktól, úgy mindenképpen javasoljuk, hogy jelentkezzen be hozzánk egy ingyenes fogszabályozás konzultációra.

A konzultáció során felmérjük fogai állapotát és javaslatot teszünk az Ön számára legmegfelelőbb fogszabályozási eljárásról. A modern fogszabályozásnak köszönhetően a folyamat kíméletes és rövid idő alatt látványos eredményeket produkál. A felhasznált korszerű anyagoknak köszönhetően a fogszabályozás ma már szinte teljesen észrevehetetlen, így esztétikailag is kielégítő megoldást nyújtanak.

Fogszabályozás felnőtt korban

A felnőtt kori fogszabályozás során számos szempontot kell végigelemezni ahhoz, hogy a páciens számára a legideálisabb megoldás legyen kiválasztva. A fogszabályozás több mint egyszerűen a fogak sorba rendezése. Hatással van arcprofilunkra is, ezért alapos tervezést és szakszerű kivitelezést igényel.

Felnőtt korban mivel az állcsontok fixek, azaz nem fejődnek már tovább, elsősorban a fogak mozgatására van lehetőség ezért főleg beragasztott készülékek használata a javasolt.

Felnőtt korban fontos az esztétikum is nem csak a kezelés végeredményében, hanem közben is, így mindig a legesztétikusabb és leggyorsabb megoldásokat keressük pácienseink számára lehetőséget teremtve akár a teljesen láthatatlan vagy kivehető sínes megoldások alkalmazására.

Kérjen időpontot most!

Hívjon minket vagy kérjen időpontot online!

fogászat telefonszáma

A fogszabályozás lépései

Első lépés – személyes konzultáció fogszabályozó szakorvossal

A szabályos és szép mosoly első lépéseként egy ingyenes fogszabályozási konzultáció alkalmával fogszabályozó szakorvosaink megvizsgálják fogazatát és részletes tájékoztatás nyújtanak a lehetséges megoldásokról. Hívja fogászatunkat most és jelentkezzen be ingyenes fogszabályozás konzultációra a +36 1 770 7060-es telefonszámon.

Második lépés – teleröntgen felvétel készítése

A precíz tervezés elengedhetetlen a megfelelő fogszabályozási módszer kiválasztása előtt. Ehhez teleröntgen felvételre van szükség, mely pontos képet ad fogai jelenlegi állapotáról.

Harmadik lépés – lenyomatvétel

A fogszabályozás harmadik lépéseként szakorvosaink lenyomatot vesznek az Ön fogairól, mely ugyancsak szükséges a pontos és személyre szabott kezelési terv elkészítésében.

Negyedik lépés – a kezelés módszerének és a fogszabályozó készülék típusának kiválasztása

Az elkészült fogszabályozási terv alapján közösen, az Ön igényeit figyelembe véve kiválasztásra kerül a fogszabályozási módszer és fogszabályozó készülék, mely eleget tesz mind az orvosi mind az Ön által elvárt esztétikai szempontoknak.

Ötödik lépés – fogszabályozó készülék felhelyezése

A fogszabályozási módszer és készülék kiválasztása után egy előre egyeztetett időpontban szakorvosunk rögzíti fogain a fogszabályozó készüléket. A rögzítést követően egyeztet Önnel az aktiválási periódusokról.

Aktiválás 3-4 hetente

Minden fogszabályozó készüléket a fogszabályozási tervnek megfelelően (általában 3-4 hetente) aktiválni kell egészen a ciklus végéig. Ilyenkor a készüléket szakorvosunk újra “állítja”, hogy szabályozási funkcióját továbbra is ellássa.

Miért a Golden Dent a legjobb választás?

A Golden Dentnél alkalmazott világelső német és japán fogszabályozó készülékek úgy lettek összeválogatva, hogy a felnőttkori fogszabályozás minden fontos szempontját mint precizitás, gyorsaság, fájdalommentesség és esztétikum figyelembe lett véve biztosítva a szinte észrevehetetlen fogszabályozást.

Mi kiemelten figyelünk fogaira, és azt a legjobb megoldást ajánljuk Önnek, amivel fogait a legrövidebb idő alatt szinte láthatatlanul a legszebbé teheti.

Kérjen kezelési tervet!

A sikeres fogszabályozást számos szempont befolyásolja, ezért célszerű pontos kezelési tervet készíteni, hogy a páciens a legideálisabb végeredményt kapja.

Számtalan metódus létezik az ideális eredmény eléréséhez, de mivel mindenkinek más az arca, arccsontjai és fogai, így célszerű a tér mindhárom dimenzióját vizsgálni a kezelés meghatározása során.

Kérjen időpontot most!

Hívjon minket vagy kérjen időpontot online!

fogászat telefonszáma

Milyen készülékek közül válasszon?

Újszerű fogászati kezelések

Esztétikus fogszabályozó készülék

Láthatatlan esztétikus tappancsokkal fogszabályozása szinte láthatatlan lesz.

Fogszabályozó felhelyezése a fogászaton

Fém fogszabályozó készülék

A leggyorsabb fogszabályozó készülék. Használatával a kezelés akár hónapokkal lerövidülhet.

Tökéletes mosoly átlátszó fogszabályozóval

Láthatatlan kivehető fogszabályozó készülék

Bármikor kivehető fogszabályozó készülék, mely hordása kényelmes és alig észrevehető.

Fogszabályozás rejtett eszközökel

Láthatatlan belső fogszabályozó készülék

A teljesen láthatatlan megoldás, mivel a tappancsok a fog belső felületére vannak rögzítve.

Ők már büszkén mosolyognak

★★★★★

” Bátran ajánlom mindenkinek, szuper ellátást kaptam! „

KÖRMÖNDI DÓRA
Budapest

★★★★★

” Elérhető ár, magas színvonal. Már megvan a második időpontom. „

BOCSKAI ANNA
Budapest

★★★★★

” Időpontra érkeztem, pontos behívás, a doki jó fej volt, a kezelés fájdalommentes, ajánlom mindenkinek. „

VISZKOK ZOLTÁN
Érd

Miért a Golden Dent?

Óra

Nincs várakozási idő

Betegeinket azonnal, még akár aznap fogadjuk. Nálunk nem kell heteket várnia a kezelésre, vagy órákat ülni a rendelőben mire sorra kerül. Fontosnak tartjuk a precizitást mind az orvoslásban, mind a betegkoordinálásban.

Árak

Kedvező árak

Kedvező árfekvés, minőségi szolgáltatás mellett. Számunkra a Golden Dentnél a legfontosabb pácienseink elégedettsége, így fogászati szolgáltatásainkat nem csak prémium minőségben, de kedvező áron is nyújtjuk.

Fájdalommentes fogászati kezelés

Fájdalommentes kezelések

Fogászatunkon a legmodernebb fájdalommentes kezelések érhetők el. Elsődleges célunk, hogy pácienseink panaszait mihamarabb fájdalommentesen kezeljük és a legrövidebb időn belül megszüntessük.

Fogászati állapotfelmérés

Több szakterület egy helyen

Nálunk nem kell rendelőről rendelőre járnia. Rendelőnkben több szakterület összehangolt munkájával, magas szinten tervezett kezelések segítségével meg tudjuk oldani a legkényesebb fogászati problémákat is.

Altatás

Szakértő orvosok

Orvosaink egytől egyik szakterületük specialistái. Nálunk végre elfelejtheti a szorongást a fogorvosi székben! Szakértői csapatunk fájdalommentesen és a lehető leggyorsabb úton szünteti meg fogászati panaszait.

Garancia

100% garancia

A Golden Dent fogászati kezelései kockázatmentesek. Orvosaink, specialistáink szaktudása és felkészültsége maximális, ezért minden általunk végzett kezelésre teljeskörű garanciát vállalunk.

Egészségpénztári partnereink

Prémium Egészségpénztár
OTP egészségpénztár
Generali biztosító
MKB egészségpénztár
Logo Allianz
Patika Egészségpénztár
Vasutas Egészségpénztár
Medicina Egészségpénztár
Vasutas Egészségpénztár
Vasutas Egészségpénztár
Vasutas Egészségpénztár