Mitől jó egy fogászat? Véleményünk szerint, ezt leginkább a legilletékesebbek, a páciensek tudnák elmondani. Összeszedtük 7 pontban, miért járnak hozzánk szívesen a pácienseink, miért választanak minket. Budapesten, a 13. kerület folyamatos megújuláson ment keresztül az utóbbi években. Rengeteg budapesti választja lakóhelyéül ezt a központhoz közel eső, mégis családias kerületet. A jó megközelíthetőségen túl, pácienseink szeretik […]

Mitől jó egy fogászat?

Véleményünk szerint, ezt leginkább a legilletékesebbek, a páciensek tudnák elmondani. Összeszedtük 7 pontban, miért járnak hozzánk szívesen a pácienseink, miért választanak minket.

Budapesten, a 13. kerület folyamatos megújuláson ment keresztül az utóbbi években. Rengeteg budapesti választja lakóhelyéül ezt a központhoz közel eső, mégis családias kerületet. A jó megközelíthetőségen túl, pácienseink szeretik a rendelő környékének rendezettségét, biztonságát és nyugalmát.

Arra törekedtünk, hogy a fogászati rendelő a környezetébe harmónikusan illeszkedő, letisztult stílusú, esztétikus megjelenésű legyen.

A fogászat és a közlekedés

Budapesten nagyon sok időt igényel a közlekedés, ezért nem mindegy, hogy pácienseinknek mennyit kell utazni ahhoz, hogy a kezelésekre járjanak. Rendelőnk a 13. kerület jól megközelíthető részén van, és könnyedén megtalálható mind a tömegközlekedésssel érkezőknek, mind az autósok számára. A saját autóval érkezők könnyedén le tudnak parkolni a rendelő közvetlen közelében. Nem kell számítani belvárosi zsúfoltságra, nem kell attól tartani, hogy parkolóhelyre vadászva lekésik a kezelést.

Komfortos rendelő

Pácienseink szerint fontos, hogy a rendelő komfortos legyen és nyugodt, barátias légkör uralkodjon. A váróterem kialakításánál kifejezetten figyeltünk arra, hogy ez megvalósuljon. Családias környezetben, gyermekeknek játszósarokkal várjuk kedves pácienseinket, akik így kényelmes körülmények között várnak a beavatkozások megkezdésére.

Magas színvonal

A páciensek elvárásai jogosan egyre magasabbak a fogászati kezelések minőségét illetően. Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy rendelőnk magas színvonalú, minőségi, minden igényt kielégítő ellátást nyújtson a hozzánk fordulóknak. Modern felszereltséggel és eszközparkkal állunk a páciensek rendelkezésére. A rendelőben található diagnosztikai képalkotó eszközök lehetővé teszik a pontos és precíz diagnózis felállítását és a szükséges terápiák meghatározását.

Orvosi személyzet

Az orvos személye, gondos odafigyelése szintén kiemelkedő jelentőségű. A bizalom elnyerése érdekében fontos, hogy a pácienseink biztonságban érezzék magukat. A kezelések nálunk ezért minden esetben személyre szabottan történnek egy alapos kivizsgálást és pontos kezelési terv elkészítését követően. A félelem- és szorongásmentes kezelések alapja a jó orvos-páciens viszony, mi odafigyelünk erre.

Online bejelentkezés

A rendelő internetes elérhetőségére, honlapjának tartalmára is különösen odafigyelünk. A honlapunkon található információkat folyamatosan frissítjük. Pácienseink képet kapnak fogászatunk működéséről, a kezelések típusairól, a protokolok esetleges változásáról. A recepció elérhetősége a teljes nyitvatartási időszak alatt biztosított, munkatársaink bármikor állnak pácienseink rendelkezésére.


A 13. kerület egyik legjobb esztétikai fogászata. Mitől jó egy fogászat? Melyik a 13.kerület legjobb fogorvosi rendelője? A budapesti szájsebészeti ellátást igénybe vevők számára foglaltuk össze a tudnivalókat. Néhány további olvasnivaló téma: fogászati témák szakszerűen, budapesti fogászat ára, 13. kerület esztétikai klinika, a legjobb fogorvos, fogászati kezelés Budapest.

Golden Dent Fogászat

A szerzőről: Golden Dent Fogászat

A Golden Dent fogászati kezelései kockázatmentesek. Orvosaink, specialistáink szaktudása és felkészültsége maximális, ezért minden általunk végzett kezelésre teljeskörű garanciát vállalunk. Orvosaink egytől egyik szakterületük specialistái. Nálunk végre elfelejtheti a szorongást a fogorvosi székben! Szakértői csapatunk fájdalommentesen és a lehető leggyorsabb úton szünteti meg fogászati panaszait.
Nálunk nem kell rendelőről rendelőre járnia. Rendelőnkben több szakterület összehangolt munkájával, magas szinten tervezett kezelések segítségével meg tudjuk oldani a legkényesebb fogászati problémákat is.

Pácienseink mondták…

Nagy Pál
Nagy Pál
2024-02-27
Kiváló fogadtatás, udvariasság, látható szakértelem, szép és rendezett környezet, elfogadható ár Kommunikatív fogorvos, udvarias, segítőkész személyzet. A jövőben őket fogom választani.
Fruzsina Süveges
Fruzsina Süveges
2024-02-24
Sürgős ellátásra volt szükségem, egy órán belül el is láttak! profi csapat, kellemes környezet! köszönöm mégegyszer!
Wyman Bill
Wyman Bill
2024-02-22
Nagyon szakszerű munkát, és kedves, türelmes hozzáállást tapasztaltunk.
ElekIldi “Soma”
ElekIldi “Soma”
2024-02-19
Profi, gyors és fájdalommentes kezelést kaptam. Mindenkinek ajánlom.
GoldenDent
GoldenDent Budapest

Ne hagyja ki aktuális árkedvezményeinket!

Akció

Professzionális fogfehérítés akció április 30-ig!

Ultrahangos fogkőeltávolítás Air-Brush sópolírozással és hatékony, kíméletes fogfehérítéssel most óriási kedvezménnyel 84.900 Ft helyett csak 39.900 Ft

Látványos fogfehérítés azonnal mindössze 1 óra alatt! Kíméletes, professzionális fogfehérítő csomag, mely nem roncsolja a fogzománcot. A kezelés végeztével fogai akár 6-7 árnyalatot is világosodni fognak.

Akció

Most 30%-os fogbeültetés akció április 30-ig!

Alpha Bio és Nobel Biocare prémium minőségű implantátumainkra beültetéssel 30% kedvezményt biztosítunk, ha Április 15-ig megrendeli! Az akció részleteiről érdeklődjön rendelőnkben.

Alpha BIo és Nobel Biocare implantátumok élethosszig tartó garanciával, beültetéssel most 30%-al olcsóbban elérhetők a Golden Dentben. Legyen szó egy vagy több fog pótlásáról, ezen implantátumok segítségével visszanyerheti fiatalos mosolyát. Rendelje meg még ma!

Akció

Fogszabályozás akciónk még elérhető április 30-ig!

Esztétikus fogszabályozó és fém készülékeinkre részletfizetési kedvezményt biztosítunk, ha Április 15-ig megrendeli. Jelentkezzen ingyenes konzultációra és tudja meg, melyik készülék a legideálisabb Önnek.

A technika fejlődésével olyan korszerű és láthatatlan készülékek jelentek meg, melyek mára már sokkal esztétikusabbá, szinte láthatatlanná teszik a fogszabályozást. Rövid kezelési idő alatt látványos eredmény a Golden Dentben. Rendelje meg még ma!