Mitől jó egy fogászat? Véleményünk szerint, ezt leginkább a legilletékesebbek, a páciensek tudnák elmondani. Összeszedtük 7 pontban, miért járnak hozzánk szívesen a pácienseink, miért választanak minket. Budapesten, a 13. kerület folyamatos megújuláson ment keresztül az utóbbi években. Rengeteg budapesti választja lakóhelyéül ezt a központhoz közel eső, mégis családias kerületet. A jó megközelíthetőségen túl, pácienseink szeretik […]

Mitől jó egy fogászat?

Véleményünk szerint, ezt leginkább a legilletékesebbek, a páciensek tudnák elmondani. Összeszedtük 7 pontban, miért járnak hozzánk szívesen a pácienseink, miért választanak minket.

Budapesten, a 13. kerület folyamatos megújuláson ment keresztül az utóbbi években. Rengeteg budapesti választja lakóhelyéül ezt a központhoz közel eső, mégis családias kerületet. A jó megközelíthetőségen túl, pácienseink szeretik a rendelő környékének rendezettségét, biztonságát és nyugalmát.

Arra törekedtünk, hogy a fogászati rendelő a környezetébe harmónikusan illeszkedő, letisztult stílusú, esztétikus megjelenésű legyen.

A fogászat és a közlekedés

Budapesten nagyon sok időt igényel a közlekedés, ezért nem mindegy, hogy pácienseinknek mennyit kell utazni ahhoz, hogy a kezelésekre járjanak. Rendelőnk a 13. kerület jól megközelíthető részén van, és könnyedén megtalálható mind a tömegközlekedésssel érkezőknek, mind az autósok számára. A saját autóval érkezők könnyedén le tudnak parkolni a rendelő közvetlen közelében. Nem kell számítani belvárosi zsúfoltságra, nem kell attól tartani, hogy parkolóhelyre vadászva lekésik a kezelést.

Komfortos rendelő

Pácienseink szerint fontos, hogy a rendelő komfortos legyen és nyugodt, barátias légkör uralkodjon. A váróterem kialakításánál kifejezetten figyeltünk arra, hogy ez megvalósuljon. Családias környezetben, gyermekeknek játszósarokkal várjuk kedves pácienseinket, akik így kényelmes körülmények között várnak a beavatkozások megkezdésére.

Magas színvonal

A páciensek elvárásai jogosan egyre magasabbak a fogászati kezelések minőségét illetően. Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy rendelőnk magas színvonalú, minőségi, minden igényt kielégítő ellátást nyújtson a hozzánk fordulóknak. Modern felszereltséggel és eszközparkkal állunk a páciensek rendelkezésére. A rendelőben található diagnosztikai képalkotó eszközök lehetővé teszik a pontos és precíz diagnózis felállítását és a szükséges terápiák meghatározását.

Orvosi személyzet

Az orvos személye, gondos odafigyelése szintén kiemelkedő jelentőségű. A bizalom elnyerése érdekében fontos, hogy a pácienseink biztonságban érezzék magukat. A kezelések nálunk ezért minden esetben személyre szabottan történnek egy alapos kivizsgálást és pontos kezelési terv elkészítését követően. A félelem- és szorongásmentes kezelések alapja a jó orvos-páciens viszony, mi odafigyelünk erre.

Online bejelentkezés

A rendelő internetes elérhetőségére, honlapjának tartalmára is különösen odafigyelünk. A honlapunkon található információkat folyamatosan frissítjük. Pácienseink képet kapnak fogászatunk működéséről, a kezelések típusairól, a protokolok esetleges változásáról. A recepció elérhetősége a teljes nyitvatartási időszak alatt biztosított, munkatársaink bármikor állnak pácienseink rendelkezésére.


A 13. kerület egyik legjobb esztétikai fogászata. Mitől jó egy fogászat? Melyik a 13.kerület legjobb fogorvosi rendelője? A budapesti szájsebészeti ellátást igénybe vevők számára foglaltuk össze a tudnivalókat. Néhány további olvasnivaló téma: fogászati témák szakszerűen, budapesti fogászat ára, 13. kerület esztétikai klinika, a legjobb fogorvos, fogászati kezelés Budapest.

Golden Dent Fogászat

A szerzőről: Golden Dent Fogászat

A Golden Dent fogászati kezelései kockázatmentesek. Orvosaink, specialistáink szaktudása és felkészültsége maximális, ezért minden általunk végzett kezelésre teljeskörű garanciát vállalunk. Orvosaink egytől egyik szakterületük specialistái. Nálunk végre elfelejtheti a szorongást a fogorvosi székben! Szakértői csapatunk fájdalommentesen és a lehető leggyorsabb úton szünteti meg fogászati panaszait.
Nálunk nem kell rendelőről rendelőre járnia. Rendelőnkben több szakterület összehangolt munkájával, magas szinten tervezett kezelések segítségével meg tudjuk oldani a legkényesebb fogászati problémákat is.

Pácienseink mondták…

Dóri Padla
Dóri Padla
2023-11-22
Nagyon kedvesek es profik voltak, jó tanácsokat is kaptam, köszönöm a segítséget!
Boglarka Szabo
Boglarka Szabo
2023-11-17
Minden rendben ment. A recepciósok kedvesek, a doktornő nagyon felkészült volt. Árban jók voltak. Egyedül a bejárati ajtót alig tudtam kinyitni, annyira be van szorulva, de biztos én benaztam, jot nevettünk a recepciosokkal. 😂
Tamás D
Tamás D
2023-11-12
Elégedett voltam.
Ferenc Mészáros
Ferenc Mészáros
2023-11-07
Tágas, világos fogadó tér, Kényelmes ülő garnitúrák a várakozás idejére, Szívélyes fogadtatás és kommunikáció a recepción, Barátságos invitálás a rendelőbe, Profi szakorvos, derüs és precíz kezelés, Kiváló minőségű helyreállítás, Időtálló megoldás.
Orsolya gróf
Orsolya gróf
2023-11-06
Nagyon kedves és barátságos ellátás volt, mindenkinek ajánlom!
GoldenDent
GoldenDent Budapest

Ne hagyja ki aktuális árkedvezményeinket!

Akció

Professzionális fogfehérítés akció április 30-ig!

Ultrahangos fogkőeltávolítás Air-Brush sópolírozással és hatékony, kíméletes fogfehérítéssel most óriási kedvezménnyel 84.900 Ft helyett csak 39.900 Ft

Látványos fogfehérítés azonnal mindössze 1 óra alatt! Kíméletes, professzionális fogfehérítő csomag, mely nem roncsolja a fogzománcot. A kezelés végeztével fogai akár 6-7 árnyalatot is világosodni fognak.

Akció

Most 30%-os fogbeültetés akció április 30-ig!

Alpha Bio és Nobel Biocare prémium minőségű implantátumainkra beültetéssel 30% kedvezményt biztosítunk, ha Április 15-ig megrendeli! Az akció részleteiről érdeklődjön rendelőnkben.

Alpha BIo és Nobel Biocare implantátumok élethosszig tartó garanciával, beültetéssel most 30%-al olcsóbban elérhetők a Golden Dentben. Legyen szó egy vagy több fog pótlásáról, ezen implantátumok segítségével visszanyerheti fiatalos mosolyát. Rendelje meg még ma!

Akció

Fogszabályozás akciónk még elérhető április 30-ig!

Esztétikus fogszabályozó és fém készülékeinkre részletfizetési kedvezményt biztosítunk, ha Április 15-ig megrendeli. Jelentkezzen ingyenes konzultációra és tudja meg, melyik készülék a legideálisabb Önnek.

A technika fejlődésével olyan korszerű és láthatatlan készülékek jelentek meg, melyek mára már sokkal esztétikusabbá, szinte láthatatlanná teszik a fogszabályozást. Rövid kezelési idő alatt látványos eredmény a Golden Dentben. Rendelje meg még ma!