GoldenDent Esztétikai Fogászat
1135 Budapest, Szegedi út 54. Tel:
+36 1 770 7060

1133 Budapest, Pannónia u. 79. Tel:
+36 1 770 7060

Mitől jó egy fogászat?

Goldendental Budapest fogászatVéleményünk szerint, ezt leginkább a legilletékesebbek, a páciensek tudnák elmondani. Összeszedtük 7 pontban, miért járnak hozzánk szívesen a pácienseink, miért választanak minket.

Budapesten, a 13. kerület folyamatos megújuláson ment keresztül az utóbbi években. Rengeteg budapesti választja lakóhelyéül ezt a központhoz közel eső, mégis családias kerületet. A jó megközelíthetőségen túl, pácienseink szeretik a rendelő környékének rendezettségét, biztonságát és nyugalmát.

Arra törekedtünk, hogy a fogászati rendelő a környezetébe harmónikusan illeszkedő, letisztult stílusú, esztétikus megjelenésű legyen.

A fogászat és a közlekedés

Budapesten nagyon sok időt igényel a közlekedés, ezért nem mindegy, hogy pácienseinknek mennyit kell utazni ahhoz, hogy a kezelésekre járjanak. Rendelőnk a 13. kerület jól megközelíthető részén van, és könnyedén megtalálható mind a tömegközlekedésssel érkezőknek, mind az autósok számára. A saját autóval érkezők könnyedén le tudnak parkolni a rendelő közvetlen közelében. Nem kell számítani belvárosi zsúfoltságra, nem kell attól tartani, hogy parkolóhelyre vadászva lekésik a kezelést.

Komfortos rendelő

Pácienseink szerint fontos, hogy a rendelő komfortos legyen és nyugodt, barátias légkör uralkodjon. A váróterem kialakításánál kifejezetten figyeltünk arra, hogy ez megvalósuljon. Családias környezetben, gyermekeknek játszósarokkal várjuk kedves pácienseinket, akik így kényelmes körülmények között várnak a beavatkozások megkezdésére.

Magas színvonal

A páciensek elvárásai jogosan egyre magasabbak a fogászati kezelések minőségét illetően. Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy rendelőnk magas színvonalú, minőségi, minden igényt kielégítő ellátást nyújtson a hozzánk fordulóknak. Modern felszereltséggel és eszközparkkal állunk a páciensek rendelkezésére. A rendelőben található diagnosztikai képalkotó eszközök lehetővé teszik a pontos és precíz diagnózis felállítását és a szükséges terápiák meghatározását.

Orvosi személyzet

Az orvos személye, gondos odafigyelése szintén kiemelkedő jelentőségű. A bizalom elnyerése érdekében fontos, hogy a pácienseink biztonságban érezzék magukat. A kezelések nálunk ezért minden esetben személyre szabottan történnek egy alapos kivizsgálást és pontos kezelési terv elkészítését követően. A félelem- és szorongásmentes kezelések alapja a jó orvos-páciens viszony, mi odafigyelünk erre.

Online bejelentkezés

A rendelő internetes elérhetőségére, honlapjának tartalmára is különösen odafigyelünk. A honlapunkon található információkat folyamatosan frissítjük. Pácienseink képet kapnak fogászatunk működéséről, a kezelések típusairól, a protokolok esetleges változásáról. A recepció elérhetősége a teljes nyitvatartási időszak alatt biztosított, munkatársaink bármikor állnak pácienseink rendelkezésére.


A 13. kerület egyik legjobb esztétikai fogászata. Mitől jó egy fogászat? Melyik a 13.kerület legjobb fogorvosi rendelője? A budapesti szájsebészeti ellátást igénybe vevők számára foglaltuk össze a tudnivalókat. Néhány további olvasnivaló téma: fogászati témák szakszerűen, budapesti fogászat ára, 13. kerület esztétikai klinika, a legjobb fogorvos, fogászati kezelés Budapest.

Kapcsolódó bejegyzések

  • Fehér fogsor Esztétikum a fogászatban Kezelési technikák A jóléti társadalomban, az emberek egyre erősebb igényt fogalmaznak meg az esztétika és a szépség irányába az egészségügyi szolgált...
  • Fogászat higiénia Higiénia a fogászati rendelőben Tisztaság és csíramentes környezet A fogászati ágazatban, csakúgy, mint az egészségügy egyéb területein, nagy hangsúlyt fektetnek a sterilitás szabály...

GoldenDental

1135 Budapest, Szegedi út 54

Bejelentkezés: +36 1 770 7060
Nyitvatartás: Hétfő – Péntek: 8:00-20:00

Szolgáltatásaink

  • Fogszabályozás
  • Fogfehérítés
  • Fogbeültetés
  • Fogkő eltávolítás
  • Fogpótlás
  • Szájsebészeti beavatkozások
  • Szűrővizsgálat

Keress fogászati kérdésekre